(Warszawa) piątek - planszomania.pl
Re: [Warszawa] planszomania - piątki (piątek 14.03)
to może Łukasz weźmie Runebound?
będę dziś z bliźniakami i potrzebuję czegoś, w co zagrają oni, a ja z nimi.
będę dziś z bliźniakami i potrzebuję czegoś, w co zagrają oni, a ja z nimi.
- lukwych
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Mnie niestety nie ma mnie dzisiaj - wyjeżdżam na weekend. W domu remoncik, więc nawet nie wiem gdzie jaka gra jest schowana, na wierzchu mam tylko Civkę. Mogę ją podrzucić i zostawić tak koło 18.30 jak będę wyjeżdżał - o ile są chętni.
Łukasz
Łukasz
Zawsze chętnie zagram w te gry: Chaos, Clash of Cultures, Cywilizacja: TTA, Lewis & Clark, Mage Knight, Pokolenia, Race! Formula 90, Rosyjskie Koleje!
- planszomania
- Kontakt:
Mi się najbardziej podoba propozycja zagrania w Bruges 
Ale oczywiście jeżeli będzie więcej chętnych na coś innego to się dostosuje.

Ale oczywiście jeżeli będzie więcej chętnych na coś innego to się dostosuje.
gry planszowe - sklep planszomania.pl
wypożyczalnia gier
Warszawa - Bemowo, od poniedziałku do piątku 11-19 , w sobotę 11-15
wypożyczalnia gier
Re: [Warszawa] planszomania - piątki (piątek 21.03)
Hej wszystkim,
Są jakieś propozycje co do gier na piątek? Jakby ktoś chciał w zagrać coś mojego, tu jest lista - http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
Generalnie większość z tego jestem w stanie przydźwigać, wyjątkiem jest niestety Fortune and Glory, trumnopudła przez pół miasta niestety nie przewiozę:).
Nie ma też problemu, żeby zagrać w coś na stanie, osobiście chętnie wypróbowałbym np. Space Cadets Dice Duels.
Przywalony sufitem i pożarty, a następnie wypluty przez kosmoli,
T
Są jakieś propozycje co do gier na piątek? Jakby ktoś chciał w zagrać coś mojego, tu jest lista - http://boardgamegeek.com/collection/use ... dgame&ff=1
Generalnie większość z tego jestem w stanie przydźwigać, wyjątkiem jest niestety Fortune and Glory, trumnopudła przez pół miasta niestety nie przewiozę:).
Nie ma też problemu, żeby zagrać w coś na stanie, osobiście chętnie wypróbowałbym np. Space Cadets Dice Duels.
Przywalony sufitem i pożarty, a następnie wypluty przez kosmoli,
T
- lukwych
Re: [Warszawa] planszomania - piątki (piątek 28.03)
Ja osobiście liczyłem na Lewis & Clark - przyniosę, może będą chętni. Oprócz tego bardzo chętnie w cokolwiek nowego.
Łukasz
P.S. Tomek - sprawdzałeś zasady tego sufitu? Przecież to niemożliwe, aby amerykańska konstrukcja raniła bardziej niż szpony obcych (no chyba, że brała w tym udział polska siła robocza).
Łukasz
P.S. Tomek - sprawdzałeś zasady tego sufitu? Przecież to niemożliwe, aby amerykańska konstrukcja raniła bardziej niż szpony obcych (no chyba, że brała w tym udział polska siła robocza).
Zawsze chętnie zagram w te gry: Chaos, Clash of Cultures, Cywilizacja: TTA, Lewis & Clark, Mage Knight, Pokolenia, Race! Formula 90, Rosyjskie Koleje!
Chętnie zagram w Lewis & Clark, albo jeżeli tvaru przyniesie Lords of Waterdeep.lukwych pisze:Ja osobiście liczyłem na Lewis & Clark - przyniosę, może będą chętni. Oprócz tego bardzo chętnie w cokolwiek nowego.
Łukasz
Dzień dobry wszystkim,
L&C do rozpatrzenia, czemu nie, podobnie jak coś innego:).
Jeśli chodzi o zasady sufitu - tja, jest tak jak ja dotąd grałem - rzucasz na trafienie, a nie na obrażenia, czyli innymi słowy, maks wchodzi jeden boks, a nie tak, że instakill. Ale przynajmniej scenariusz był ciekawszy i przegraliśmy nieprzegrywalne
. Ucieczka do windy z pełznącym, półmartwym Kubą i Wasze ostrzeliwanie się pod naporem obcej zarazy było bardzo filmowe
.
Jeśli chodzi o Waterdeepa, pewnie, jeśli nie będzie propozycji, żebym przyniósł coś innego to go wezmę, mam dodatek, z którym jeszcze nie grałem, więc sam chętnie go rozbiję. Z drugiej strony troche wstyd, bo wciąż nie mam custom dndeeples, jeno zwykle kosteczki.
Zapracowany inaczej i z nadzieją wyglądający piątku,
T
L&C do rozpatrzenia, czemu nie, podobnie jak coś innego:).
Jeśli chodzi o zasady sufitu - tja, jest tak jak ja dotąd grałem - rzucasz na trafienie, a nie na obrażenia, czyli innymi słowy, maks wchodzi jeden boks, a nie tak, że instakill. Ale przynajmniej scenariusz był ciekawszy i przegraliśmy nieprzegrywalne

Jeśli chodzi o Waterdeepa, pewnie, jeśli nie będzie propozycji, żebym przyniósł coś innego to go wezmę, mam dodatek, z którym jeszcze nie grałem, więc sam chętnie go rozbiję. Z drugiej strony troche wstyd, bo wciąż nie mam custom dndeeples, jeno zwykle kosteczki.
Zapracowany inaczej i z nadzieją wyglądający piątku,
T
- MarekB
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Jeszcze dodam, że sufit działa na zasadzie "interrupt", czyli nie może być użyty w fazie enemy. Mówiąc krótko - zwaliłem ten sufit... na wasze głowy, muachacha!tvaru pisze: Jeśli chodzi o zasady sufitu - tja, jest tak jak ja dotąd grałem - rzucasz na trafienie, a nie na obrażenia, czyli innymi słowy, maks wchodzi jeden boks, a nie tak, że instakill. Ale przynajmniej scenariusz był ciekawszy i przegraliśmy nieprzegrywalne. Ucieczka do windy z pełznącym, półmartwym Kubą i Wasze ostrzeliwanie się pod naporem obcej zarazy było bardzo filmowe
.
T
Pozdrawiam,
M.
-
Siemaneczko, mi obojętnie w co będzie grane, może być Lewis&Clark, może być cokolwiek 

Hej czwartkowe,
Dobra, w takim razie jeśli nic się nie zmieni Łukasz może zgarnąć L&C, ja wezmę Waterdeepa, w razie potrzeby będziemy się posiłkować tym co jest na miejscu. Gdyby pojawiły się inne pomysły, dajcie znać,
Kompletujący ekwipunek, by badać źródła Luizjany i ściągający magów do swej tawerny,
T
Dobra, w takim razie jeśli nic się nie zmieni Łukasz może zgarnąć L&C, ja wezmę Waterdeepa, w razie potrzeby będziemy się posiłkować tym co jest na miejscu. Gdyby pojawiły się inne pomysły, dajcie znać,
Kompletujący ekwipunek, by badać źródła Luizjany i ściągający magów do swej tawerny,
T
A Radek zabralby znow Descenta?
Blizniaki zachwyceni maja ochote na wiecej. Ja ze swej strony nadal licze na Posiadlosc szalenstwa.
Blizniaki zachwyceni maja ochote na wiecej. Ja ze swej strony nadal licze na Posiadlosc szalenstwa.
-
O dokładnie, ja tak jak Sars, Posiadłość Szaleństwa zawsze chętnie 

Nie moge zostac jutro na graniu.
Wysłane z mojego HTC Desire 300
Wysłane z mojego HTC Desire 300
"
Dziś chyba jest normalnie, to za tydzień piątek odwołany...tak mi się wydaję.
- planszomania
- Kontakt:
Tak, dzisiaj normalnie gramy 
ps
Ja chętnie w Lewis'a.

ps
Ja chętnie w Lewis'a.
wypożyczalnia gier
wypożyczalnia gier
O której w takim razie możemy zacząć grać? o 18? 

Ja wraz z Waterdeepem i katarem nie zdążymy raczej przed 18.30
-
- lukwych
ja 17.30-18.00 z kolegami Lewisem, Clarkiem i kupą indian
- planszomania
- Kontakt:
Re: [Warszawa] planszomania - International Tabletop Day 05.
W najbliższy piątek spotkania nie będzie, ale za to zapraszamy w sobotę 5 kwietnia.
Od godziny 15-ej zaczynamy eliminacje mistrzostw Polski w 7 cudów.
https://www.facebook.com/events/1427643740816632/
Czekają atrakcyjne nagrody
Dodatkowo tego dnia obchodzimy Międzynarodowy Dzień Planszówek (http://www.tabletopday.com/item/planszomania-pl-2/)
Czyli stoliki w sklepie są do Waszej dyspozycji przez cały dzień
Od godziny 15-ej zaczynamy eliminacje mistrzostw Polski w 7 cudów.
https://www.facebook.com/events/1427643740816632/
Czekają atrakcyjne nagrody

Dodatkowo tego dnia obchodzimy Międzynarodowy Dzień Planszówek (http://www.tabletopday.com/item/planszomania-pl-2/)
Czyli stoliki w sklepie są do Waszej dyspozycji przez cały dzień

wypożyczalnia gier
wypożyczalnia gier
- lukwych
Od 10-tej, tak jak otwarcie sklepu, czy od 15-tej jak turniej? Do której? I najważniejsze - w co gramy? Mogę przynieść coś z kolekcji, tylko co?
Czeskie hej wszystkim,
Ja też pewnie będę i też mogę przynieść coś ze swoich gier. Dodatkowo, pewnie będę odbierał wtedy Rampage, więc gdyby ktoś był chętny...mniej noszenia dla mnie:).
Kufel do góry za Wasze zdrowie,
T
Ja też pewnie będę i też mogę przynieść coś ze swoich gier. Dodatkowo, pewnie będę odbierał wtedy Rampage, więc gdyby ktoś był chętny...mniej noszenia dla mnie:).
Kufel do góry za Wasze zdrowie,
T
- planszomania
- Kontakt:
Staramy się przygotować trochę więcej miejsca na sobotę i generalnie można przychodzić przez cały dzień (od 11-ej).
Natomiast o 15-ej zaczynamy turniej, więc prawdopodobnie przez ok 2 godziny jeden albo dwa stoliki będą zajęte właśnie przez uczestników turnieju 7 cudów.
Natomiast o 15-ej zaczynamy turniej, więc prawdopodobnie przez ok 2 godziny jeden albo dwa stoliki będą zajęte właśnie przez uczestników turnieju 7 cudów.
wypożyczalnia gier
wypożyczalnia gier
- lukwych
Byłem wczoraj i chłopaki szykują miejsce na sobotę. Ja jestem od 11.00 i mogę przynieść coś z kolekcji ...http://www.boardgamegeek.com/collection/user/lukwych...
Proponuję odkładany MageKnight, wspominany wcześniej Runebound jeśli będa bliźniaki, ew. Lewis i Clark, bo Kuba chciał zagrać, a się nie załapał. Sam chętnie zagram w coś czego nie mam a zastanawiam się czyli np. Waterdeep lub Listy z W. Liczę też na obiecaną partyjkę w Metropolię i ew. jak ktoś ma - Superbohaterów. Generalnie zarezerwowałem cały dzionek na granie, bo jak święto to święto!!!
Ł.
Proponuję odkładany MageKnight, wspominany wcześniej Runebound jeśli będa bliźniaki, ew. Lewis i Clark, bo Kuba chciał zagrać, a się nie załapał. Sam chętnie zagram w coś czego nie mam a zastanawiam się czyli np. Waterdeep lub Listy z W. Liczę też na obiecaną partyjkę w Metropolię i ew. jak ktoś ma - Superbohaterów. Generalnie zarezerwowałem cały dzionek na granie, bo jak święto to święto!!!
Ł.