Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaleźliby się chętni w niedzielę od 10.00 na Agricolę (najlepiej z dodatkiem) albo na Cywilizację: PW, a najlepiej na jedno i drugie . Obie gry mogę przynieść. Dawno nie grałem i jestem głodny tych tytułów.
Andreus pisze:Czy w niedzielę wybierają się jacyś eurogracze?
Będę ja z Anią od samego początku do ok 14-15.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Andreus pisze:Czy w niedzielę wybierają się jacyś eurogracze?
Będę ja z Anią od samego początku do ok 14-15.
Ja dotrę pewnie 15-30 minut po 10. Będę miał wysokie napięcie i coś jeszcze.
My za wysokie napięcie dziękujemy, ale chętnie poznamy Endeavor.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Mam do sprzedania kilka gier. Są to:
-Agrykola PL + talia Z PL + talia CZ EN, za 170 zł, stan bardzo dobry (zagrane 3-4 gry),
-Star Wars X-Wing PL + Y-Wing + TIE Advanced, za 200 zł, stan bardzo dobry (zagrane 2 gry),
-Goblins Inc. EN, za 100 zł, stan bardzo dobry (zagrana 1 gra),
-Phantom Society EN, za 100 zł, stan bardzo dobry (zagrana 1 gra).
Może ktoś ma ochotę je przygarnąć?
Będę jutro od 11:30 - 15:30. Piszczie PW.
Bardzo chciałbym poznać grę Zimna Wojna (Twilight Struggle) - czy jutro będzie ktoś chętny zagrać i objaśnić zasady? Mogę być od rana do wieczora - w razie czego proszę o PW
makoleon pisze:Znaleźliby się chętni w niedzielę od 10.00 na Agricolę (najlepiej z dodatkiem) albo na Cywilizację: PW, a najlepiej na jedno i drugie . Obie gry mogę przynieść. Dawno nie grałem i jestem głodny tych tytułów.
Widzę, że zainteresowanie tymi tytułami marne, więc się raczej dziś jednak nie pojawię.
Chciałbym wszystkich widzów mojego kanału i nie tylko, serdecznie zaprosić na Spotkanie Fanów Gier Planszowych - Rzuć Kostką, które odbędzie się w dniach 29/30 marca 2014 r. w godzinach 10:00 - 18:00! Fantastyczna zabawa, masa gier, genialni i pozytywnie zakręceni ludzie na punkcie gier planszowych Wpadajcie i zapraszajcie innych!
Andreus pisze:Będę w niedziele, pewnie po 11, ewentualnie godzinę wcześniej jeśli pojawi się ciekawa propozycja. Jak zwykle zapakuję jakieś Euro.
My chętnie byśmy w niedzielę wpadli.