Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ostatnio wszedłem w posiadanie tejże karcianki, ale oczywiście jak z każdą karcianką bywa, trzeba mieć z kim grać. Szukam chętnych na spotkanie w Poznaniu w celu pogrania/nauki w Netrunnera. Jeżeli są jacyś ukryci Netrunnerowcy, albo osoby podobnie jak ja mające chęć nauczyć się grać to można ustalić jakiś termin i spotkać się.
Na forum netrunner'a zgadałem się z osobą chętną przedstawić podstawy i wytłumaczyć zasady, a także pograć z innymi.
Staramy sie być tak bardzo nie ukryci jak to tyko możliwe - http://netrunner-poznan.github.io
Zapraszam na grupę FB po najświeższe informacje. W tym tygodniu turniej w czwartek o 18 w Cube, w następnym spotkanie w środę o 18 w Gwarna Cafe i tak w kółko. Na grupie można sie umówić na spotkania/gry poza tym terminarzem.
Grupę bez problemu znalazłem, ale miałem na myśli właśnie takich jak ja co mają ale nie należą do grupy ani nie biorą udziału w turniejach. W końcu w takim mieście jak Poznań sprzedano chyba więcej jak 46 sztuk
Cóż gracze ANR dzielą się na takich, co jeszcze nie biorą udziału i na takich co już. Kwestia czasu. Gdzie najlepiej się nauczyć zasad, jak nie z nami?
Wcale nie neguje tego, powiem więcej mam zamiar się wybrać na spotkanie w gwarnej i czerpać wiedzę garściami od Was ale turniej to jeszcze nie ten etap choć.kto wie i na to może przyjdzie pora
Natomiast ponieważ w tym tygodniu wypada turniej, więc staram się skrzyknąć amatorów, którzy może kiedyś będą się w czwartki w Cube spotykać:)