Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja z żoną tu mieszkamy i mamy spora kolekcję gier więc może da się spotkać tylko nieregularnie.
Czasem zapraszamy do nas znajomych
Ja mam więcej czasu ale gustuję w dłuższych i cięższych pozycjach.
walkingdead pisze: Jeśli nie, to chyba będę musiała rozważyć porwanie "krakowskich współgraczy"
Ejże, to może w takim razie ja dokonam abordażu Krakowskiej Grupy Kameralnej? W każdym razie gdyby porzuceni przez Ciebie współgracze poczuli się osamotnieni to zapraszam do Skawiny.
Hmm Tarchomin w sumie może być , zależy w co gracie, czyste karcianki dla mnie odpadają oraz cieżkie euro, reszta z reguły oki. W BSG nie gram z Beremem jakby co:P
Dużo smakowitości (RFTG, GtR,Eclipse,TtA).
Niestety, nie wiem jeszcze jak będę stała z czasem, ale podejrzewam,że najwygodniej będzie spotykać się w weekendy /piątek.
Jak tylko ogarnę się w nowej pracy, rozpoznam również w harmonogramie treningów i innych obowiązków poza -pracowych...to będziemy czynić konkretne ustalenia.
Dziś czaję się z zakupem dwóch nowych gier, więc będę miała do zaproponowania jeszcze większą kolekcję
Jakie wypięła??
My z Arturem wczoraj stawiliśmy się godnie na posterunku i dwie gry rozegrane
Kto nas porzucił na rzecz komputerowych gier? No kto? Maciej!
Jako mieszkaniec "Wolnego Miasta Tarchomin" z chęcią bym się dołączył do grupy miłośników gier planszowych, jak i ewentualnie zapewnił miejsce do spotkań.