(Tychy) - spotkania amatorów gier DW Victoria - Cielmice
(Tychy) - spotkania amatorów gier DW Victoria - Cielmice
Witam - jest mi niezmiernie miło otworzyć nowy wątek dla miłośników gier planszowych z terenu Tychów i okolic. Zapraszamy do domu weselnego Victoria mieszczącego się na Cielmicach w każdy piątek od godziny 17-18.
Było sporo wątpliwości co do wyboru lokalu niemniej postanowiliśmy pozostać na sprawdzonym i dobrym miejscu.
Dużym plusem lokalizacji jest dobra kuchnia, internet a także możliwość długiego biesiadowania przy grach planszowych bez sprzeciwów właścicieli lokalu, dodatkowo są tam duże stoły i niezłe oświetlenie - nic tylko przychodzić i grać.
DW Victoria,
ul. Ks. Szojdy 10
43 - 109 Cielmice
http://www.victoria-gp.pl/imprezy.html
każdy piątek od 17:00 do oporu
ZA PRA SZA MY
Było sporo wątpliwości co do wyboru lokalu niemniej postanowiliśmy pozostać na sprawdzonym i dobrym miejscu.
Dużym plusem lokalizacji jest dobra kuchnia, internet a także możliwość długiego biesiadowania przy grach planszowych bez sprzeciwów właścicieli lokalu, dodatkowo są tam duże stoły i niezłe oświetlenie - nic tylko przychodzić i grać.
DW Victoria,
ul. Ks. Szojdy 10
43 - 109 Cielmice
http://www.victoria-gp.pl/imprezy.html
każdy piątek od 17:00 do oporu
ZA PRA SZA MY
Re: TYCHY - spotkania amatorów gier DW VICTORIA - Cielmice
Dobra - to zacznę bo widzę, że jakiś strach obleciał "starych" forumowiczów --> kto się dziś wybiera na granie, ja będę z Dorotką i z Zielakiem który proponował Shoguna i potwierdził, że go weźmie. Ktoś jeszcze chętny na granie (odbiorę z paczkomatu - fearsome floors jakby ktoś chciał coś lekkiego zagrać).
- Evenfall
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 2 times
Postaram się przyjść.
amatorów - pfff, aleś pojechał. I TYCHY powinny być napisane tak [Tychy] - trzymaj się konwencji.
amatorów - pfff, aleś pojechał. I TYCHY powinny być napisane tak [Tychy] - trzymaj się konwencji.
Przestań się mazaćEvenfall pisze:Postaram się przyjść.

Czy w najbliższy Piątek ktoś będzie?
Przyniosę grę Ming Dynasty - lekką euro grę (tak mi się wydaje) o zdobywaniu wpływów rodzinnych w prowincjach (czyli takie PSL w wydaniu Chińskim). Jeśli ktoś ma ochotę proszę napisać, potrzebuję 3 graczy, max 4.. Będę o godzinie 18:00.
Ming Dynasty
1. Neurocide
2. ________
3. ________
4. ________
P.S. No brzmi jak spotkania amatorów gier Domu Wydawniczego Victoria
Przyniosę grę Ming Dynasty - lekką euro grę (tak mi się wydaje) o zdobywaniu wpływów rodzinnych w prowincjach (czyli takie PSL w wydaniu Chińskim). Jeśli ktoś ma ochotę proszę napisać, potrzebuję 3 graczy, max 4.. Będę o godzinie 18:00.
Ming Dynasty
1. Neurocide
2. ________
3. ________
4. ________
P.S. No brzmi jak spotkania amatorów gier Domu Wydawniczego Victoria

Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
- lucyfungus
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Neurocide pisze:Czy w najbliższy Piątek ktoś będzie?
Ming Dynasty
1. Neurocide
2. lucyfungus
3. ________
4. ________
Wezmę Tempusa i Palenque (chyba że ktoś ma ochotę na Ad Astra)
lucyfungus pisze:Neurocide pisze:Czy w najbliższy Piątek ktoś będzie?
Ming Dynasty
1. Neurocide
2. lucyfungus
3. Kacik (na 99%)
4. ________
Ja też coś wezmę ze sobą i się powinienem pojawić - Dorotka także więc jak co to czwórka będzie.
- lucyfungus
Niestety dzisiaj tzn Wielki Piątek mają zamknięte. Więc nici z grania.
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
No ok, tak więc Zdrowych, Wesołych i widzimy się wszyscy za tydzień.
No tak, tradycja stanęła okoniem. Ja zatem ponawiam, to co powyżej, ale w najbliższy piątek.
Wysłane z mojego Commodore 64C przy użyciu GeoTalk
Wysłane z mojego Commodore 64C przy użyciu GeoTalk
A teraz to się żalisz czy chwalisz...??tekknoboy pisze:hej.
w najbliższym czasie u mnie ciężko z terminem.
teraz w piątek wyjazd na weekendowe szkolenie w Stolicy.

Ja + zielak + Dorotka bedziemy jakoś kolo 18
Kolegow po prostu szukalem. No ale wiadac nie idzie mi to.kacik pisze:A teraz to się żalisz czy chwalisz...??tekknoboy pisze:hej.
w najbliższym czasie u mnie ciężko z terminem.
teraz w piątek wyjazd na weekendowe szkolenie w Stolicy.- że niby taki światowy...?? Niemniej szerokiej drogi i łagodnych zakrętów
Ogolnie to marudze po prostu bo plansz mi brak.
Ostatnio bylo kiepsko się ustawić więc może dziś się uda. Jak widać Jar chętny ja także, kto jeszcze będzie...??
Ej no, myśmy z harym i jego kumplem sobie pograli. To wyście nie dotarlikacik pisze:Ostatnio bylo kiepsko się ustawić

Nie mowie ze było inaczej - siła wyższa czyt. "Dorka za sznurki trzyma"Jar pisze:Ej no, myśmy z harym i jego kumplem sobie pograli. To wyście nie dotarlikacik pisze:Ostatnio bylo kiepsko się ustawić

W tym tyogdniu praca mnie powstrzymała. Ale w przyszłym jestem chętny.
Ostatnio graliśmy w Tempusa - ekstra gierka o budowie cywilizacji, ale abstrakcyjna oraz w Don Kichota, i można było ze śmiechu umrzeć.
Ostatnio graliśmy w Tempusa - ekstra gierka o budowie cywilizacji, ale abstrakcyjna oraz w Don Kichota, i można było ze śmiechu umrzeć.
- lucyfungus
Tempus był dobry.
Co do dziś to powinienem dotrzeć...
Co do dziś to powinienem dotrzeć...