Potwierdzę do piątku czy będę wyjeżdżać w sobotę z Krk.
Super! To będziemy w kontakcie. Tak czy owak, gdyby Ci się chciało do nas wpaść, to zapraszam, jak nie to spróbujemy zorganizować wypad do Hexawalkingdead pisze:Tak, mam.
Nawet jak się wpada we dwie osoby to trzeba robić rezerwację czy można do kogoś dołączyć? Jaka tam atmosfera panuje? Raczej zamknięte grupki czy ludzie się łączą, jak na strychu?Ignipes pisze: Jak chcecie organizować granie w Hexie w sobotę to radzę wam już rezerwować stolik.
Ignipes pisze:Nawet jak się wpada we dwie osoby to trzeba robić rezerwację czy można do kogoś dołączyć? Jaka tam atmosfera panuje? Raczej zamknięte grupki czy ludzie się łączą, jak na strychu?
Ja również życzę wszystkiego najlepszego Tobie i pozostałym Geekom z naszej paczkiReid666 pisze:Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowych, Wesołych i Planszówkowych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich planszomaniaków ze Skawiny i okolic
No i oczywiście jak najbardziej udanego wyjazdu majowego
Mam nadzieję że niedługo znów się zobaczymy i coś wspólnie pogramy!
Sie zagra. ( Czy uda nam się w coś zagrać więcej niż dwa razy?arshenik! pisze:
Znów mnie poniosło i kupiłem Terra Mysticę... nie wiem, co będę jeść, pewnie sobie coś terraformuję
Super! Fajnie, że jedziecie i fajnie, że będzie brzydka pogodamr.big pisze:Podziękował za info na PW. Jedziem
2 noclegi. Będziemy 500 metrów od Was
Pogodę niestety nie zapowiadają rewelacyjną...
http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/d ... ,9266.html
Tak, przynajmniej będzie można z premedytacją grać cały czasBea pisze:Super! Fajnie, że jedziecie i fajnie, że będzie brzydka pogodamr.big pisze:Podziękował za info na PW. Jedziem
2 noclegi. Będziemy 500 metrów od Was
Pogodę niestety nie zapowiadają rewelacyjną...
http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/d ... ,9266.html.
Bardzo chętnie, my się wstępnie piszemyjarosz pisze: Tymczasem w niedzielę zapraszamy do nas na 16 na granie - przy okazji będziemy też mogli omówić kwestie wyjazdowe.
Ok, weźcie w co chcecie zagrać, nasze zasoby znacie.Bea pisze:Bardzo chętnie, my się wstępnie piszemyjarosz pisze: Tymczasem w niedzielę zapraszamy do nas na 16 na granie - przy okazji będziemy też mogli omówić kwestie wyjazdowe.
Ok. Coś zabierzemyjarosz pisze:Ok, weźcie w co chcecie zagrać, nasze zasoby znacie.Bea pisze:Bardzo chętnie, my się wstępnie piszemyjarosz pisze: Tymczasem w niedzielę zapraszamy do nas na 16 na granie - przy okazji będziemy też mogli omówić kwestie wyjazdowe.