Witam,
mam przyjemnosc pisac do internetowego dwumiesiecznika, w ktorym wywalczylem dzial gier planszowych.
Zapraszam do lektury - prosze jednak poprawke wziac, ze to jest pisane dla ludzi nieobeznanych w temacie:)
http://creatio.art.pl/index.php?siteid=2
W razie czego - zawsze mozna taniej kupic Madzonga:)
Creatio Fantastica
- pomimo
- Been thanked: 5 times
swietny pomysl ;-)
swietny pomysl z tym dzialem planszowkowym w creatio fantastica - a skoro piszesz tam dla laików - którzy pewnie nie sa skłonni wydawać kasy na gry, to może popisz coś o grach typu print and play - na moim blogu znajdziesz kilka ciekawych tematów
- mi bardzo sprawia przyjemnosc samomajsterkowanie - na granie czasem musze troche poczekac u mnie niewielu chce ze mna grac w tej dziurze gdzie mieszkam
ale niedlugo ide na spotkanie do jednego klubu o ktorym sie dowiedzialem ze istnieje myslalem ze to cud 
- mi bardzo sprawia przyjemnosc samomajsterkowanie - na granie czasem musze troche poczekac u mnie niewielu chce ze mna grac w tej dziurze gdzie mieszkam

Re: swietny pomysl ;-)
Nooo, tragizujesz, Waćpanpomimo pisze:na granie czasem musze troche poczekac u mnie niewielu chce ze mna grac w tej dziurze gdzie mieszkamale niedlugo ide na spotkanie do jednego klubu o ktorym sie dowiedzialem ze istnieje myslalem ze to cud

Earl
- pomimo
Re: swietny pomysl ;-)
no przecież pisałem ze ide do tego klubu to przecież kompania Morgona tam gra - jutro na 10 albo 11 sie spotykamy biorę Bonapartego i będziemy sie przedzierać przez instrukcjepomimo pisze:ale niedlugo ide na spotkanie do jednego klubu o ktorym sie dowiedzialem ze istnieje myslalem ze to cud

- pomimo
a co do Zielonej Góry
to ja pochodze z Zielonej Góry ino teraz mieszkam w Nowej Soli (tak wyszło) więc moge trochę nacisnąć Morgona i może się wybierzemy wespół do Ciebie w koncu ja mam wakacje nie wiem jak on bo z nim gadałem ledwie przez gg dopiero
No to gratuluję nawiązania kontaktu, chłopaki
Co do wspólnego spotkania się, to ja mam ten problem, że jestem mało mobilny z dwójką dzieciaków (a z Najżońszą ich nie zostawię, bo będzie miała żal, że się umawiam na granie bez niej), a do tego ograniczony transportem publicznym. Ale zapraszam do Zielonej Góry 
Earl

Earl