(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Re: [WWA- TARCHOMIN] Kameralna grupa do regularnego grania
Dobra wiec termin 5 lipca moglby chyba pasowac wiekszej ilosci osob;). Skoro Hakri ma Dracule chetnie w nia zagram, zwlaszcza ze mam juz pewne doswiadczenie jako Pan Ciemnosci:P, ale jesli Hakri by chcialby pelnic ta role tez nie wnosze sprzeciwu.
Walkingdead i Hakri nie moga za tydzien a jak reszta? Spotykamy sie za tydzien (Ludwi$, Costi, ja moze Berem i Djedigamer) czy tez dopiero w lipcu?
Walkingdead i Hakri nie moga za tydzien a jak reszta? Spotykamy sie za tydzien (Ludwi$, Costi, ja moze Berem i Djedigamer) czy tez dopiero w lipcu?
- costi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Jeśli o mnie chodzi, to mogę zagrać również w najbliższą niedzielę.
Co do weekendu 27/28, to 27 mi bardziej pasuje, 28 mógłbym grać w ciągu dnia tak, żeby skończyć ok. 17:00.
Co do weekendu 27/28, to 27 mi bardziej pasuje, 28 mógłbym grać w ciągu dnia tak, żeby skończyć ok. 17:00.
Starcraft na 6 osób w 3 godziny jest niewykonalny (może w jakiejś dobrze ogranej ekipie, która wszystko na pamięć robi). Szacunek 45-50 minut na gracza jest dużo bardziej realny IMHO.Wariant 1: Phantom League (2-6 osób, 90 minut) lub Starcraft (2-6, 3 h) lub BSG (3-6, 3 h, w ostateczności) / o ile będzie Costi
trochę człowieka i technika się gubi
Moja kolekcja
Moja kolekcja
- Rocy7
Jeśli 27 czerwca to mi najlepiej pasuje Phantom League (2-6 osób, 90 minut), bo mogę dopiero od 17 i wolałbym w Padbarze jeśli by wam pasowało.
- costi
Dla mnie ok.
Moja kolekcja
Moja kolekcja
Hej,
Dziękuję za spotkanie było bardzo zacnie (chyba nadużywam to słowo) i przyjemnie:). Przepraszam za 30 min spóźnienie oraz zaglądanie do instrukcji od Fortune And Glory w poszukiwaniu "wałków", które mogłem popełnić podczas tłumaczenia zasad gry.
walkingdead: szczęśliwi czasu nie liczą;). Na szczęście przy robieniu sobie wieczorem herbaty nie musiałem wykonywać rzutu kostką (Cunning 4+ XX ;]).
Rocy7:
- X-Wing-a mogę zabrać. Nie mam problemu z transportem figurek. Z dużych statków mam tylko "Cokała" Milennium, ale licz się z tym że jak go weźmiesz to będzie więcej graczy Imperium:)
- W przyszły weekend mnie nie ma, jak i w ten. 05.07 natomiast wydaje się być dobra opcją.
- Mówicie A Touch of Evil? nie ma problemu.Chcecie World of Warcraft? się robi. Pytacie o Posiadłość Szaleństwa? muszę spytać narzeczonej:)
Choć osobiście jestem ciekaw (Nie wiem czy Hakri też) jak Pathfinder Adventure Card Game sprawdza się w 6 osób (zero sugestii:])
Pozdrawiam
Ludwi$
Dziękuję za spotkanie było bardzo zacnie (chyba nadużywam to słowo) i przyjemnie:). Przepraszam za 30 min spóźnienie oraz zaglądanie do instrukcji od Fortune And Glory w poszukiwaniu "wałków", które mogłem popełnić podczas tłumaczenia zasad gry.
walkingdead: szczęśliwi czasu nie liczą;). Na szczęście przy robieniu sobie wieczorem herbaty nie musiałem wykonywać rzutu kostką (Cunning 4+ XX ;]).
Rocy7:
- X-Wing-a mogę zabrać. Nie mam problemu z transportem figurek. Z dużych statków mam tylko "Cokała" Milennium, ale licz się z tym że jak go weźmiesz to będzie więcej graczy Imperium:)
- W przyszły weekend mnie nie ma, jak i w ten. 05.07 natomiast wydaje się być dobra opcją.
- Mówicie A Touch of Evil? nie ma problemu.Chcecie World of Warcraft? się robi. Pytacie o Posiadłość Szaleństwa? muszę spytać narzeczonej:)
Choć osobiście jestem ciekaw (Nie wiem czy Hakri też) jak Pathfinder Adventure Card Game sprawdza się w 6 osób (zero sugestii:])
Pozdrawiam
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- walkingdead
- Has thanked: 254 times
- Been thanked: 645 times
Na to spotkanie w lipcu może przyniosę Coup (Światowy konflikt). Mój pierwszy fillerek w kolekcji( ok 15min).
MOTORYZACYJNY OFFTOP
Mam też pytanie z innej beczki,chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Czy możecie polecić solidny, rzetelny, profesjonalny warsztat samochodowy, który jednocześnie nie pogrąży mnie finansowo?
Kontrolka w samochodzie sygnalizuje problem z poduchami, a nie mam na sumieniu żadnego zdarzenia o znamionach kolizji
W internecie znalazłam pozytywne opinie o MSerwis na Parcelacyjnej, znacie? Polecacie?
MOTORYZACYJNY OFFTOP
Mam też pytanie z innej beczki,chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Czy możecie polecić solidny, rzetelny, profesjonalny warsztat samochodowy, który jednocześnie nie pogrąży mnie finansowo?
Kontrolka w samochodzie sygnalizuje problem z poduchami, a nie mam na sumieniu żadnego zdarzenia o znamionach kolizji

W internecie znalazłam pozytywne opinie o MSerwis na Parcelacyjnej, znacie? Polecacie?
♀
- Rocy7
5 lipca nie jest na 100% pewne czy bede mogl
, ale zobacze, co da sie zrobic.
Ludwi$ w Pathfindera moge zagrac bez problemu.
X Wing spoko bede mial "srodowisko bogate w cele":P
Costi mam 2 osoby chętne na Phantom League w Padbarze w piątek, potwierdź czy dasz radę

Ludwi$ w Pathfindera moge zagrac bez problemu.
X Wing spoko bede mial "srodowisko bogate w cele":P
Costi mam 2 osoby chętne na Phantom League w Padbarze w piątek, potwierdź czy dasz radę

Hej
W piątek lub sobotę (27/28) miał bym kilka godzin wolnego i chętnie zagram np w Phantom League.
Czas gry pudełkowy 90 min w Phantom League jest realny ?.
W piątek lub sobotę (27/28) miał bym kilka godzin wolnego i chętnie zagram np w Phantom League.
- Rocy7
- Rocy7
5 lipca postaram się być, najprawdopodobniej z dziewczyną. Weźmiemy Lords of Waterdeep z dodatkiem (2-6 osób, worker placement/lekkie euro do 1 h, z dodatkiem może do 90 minut), ale skuszę się na Draculę - zwłaszcza iż zarówno Ludwi$ jak i Walkingdead byli nią zainteresowani (detektywistyczna, przygodowa, 2-5 osób, 2-3 h) jeśli Hakri przyniesie bądź użyczy swój egzemplarz.
Prawdopodobnie będziemy tylko na 1 grę (choć negocjuje:P), więc jak chcecie dłuższe spotkanie nas nie uwzględniajcie, przy innych tytułach.
Ludwi$ wziąłbyś X-winga na najbliższe lub następne spotkanie?
Prawdopodobnie będziemy tylko na 1 grę (choć negocjuje:P), więc jak chcecie dłuższe spotkanie nas nie uwzględniajcie, przy innych tytułach.
Ludwi$ wziąłbyś X-winga na najbliższe lub następne spotkanie?
- costi
90 minut może być ciężko, szczególnie, że szykuje się 5 osób. Ale w 120 się IMHO wyrobimy.balif pisze:Hej
Jakby ktoś miał czas, to może się zapoznać z instrukcją: http://boardgamegeek.com/filepage/57674 ... lebook-the
Moja kolekcja
Moja kolekcja
Hej,
Drakula jest oczywiście do dyspozycji, nawet jak nie uda mi się spotkać z Wami 5 lipca. No i zdecydowanie bardziej wolę polować z osinowym kołkiem niż być Panem Ciemności, tak więc Rocy7 ostrz już kły..
Co do Pathfindera to ja zawsze i chętnie - faktycznie gra na 6 osob może być ciekawym doznaniem - przymierzałem się do zagrania tak solo ale się bałem
Drakula jest oczywiście do dyspozycji, nawet jak nie uda mi się spotkać z Wami 5 lipca. No i zdecydowanie bardziej wolę polować z osinowym kołkiem niż być Panem Ciemności, tak więc Rocy7 ostrz już kły..
Co do Pathfindera to ja zawsze i chętnie - faktycznie gra na 6 osob może być ciekawym doznaniem - przymierzałem się do zagrania tak solo ale się bałem

- Rocy7
spoko w chwili obecnej raz zatryumfował władca ciemności, zaś 1 miałem nieprzyjemne spotkanie z osinowym kołkiem:P, ciekawe jak tym razem mi pójdzie.Hakri pisze:Rocy7 ostrz już kły..
- walkingdead
- Rocy7
Phantom League troche mi przypominal Firefly, mechanizm misji oraz rozbudowy okretu w miare fajny, ale downtime i dostepne mozliwosci nie porazaja.
- walkingdead
Rocy7
Kiedy bedziesz mial level7 ?

Btw
Ktos sie wybiera do Essen?
Kiedy bedziesz mial level7 ?

Btw
♀
- Rocy7
Re: Odp: [WWA- TARCHOMIN] Kameralna grupa do regularnego gra
Polamer juz ma gre, czas transportu 2-6 tygodni. Jak bede wiedzial cos wiecej dam znac.walkingdead pisze:Rocy7
Kiedy bedziesz mial level7 ?![]()
Btw
Na Esen sie nie wybieram.
Przy okazji najprawdopobniej w najblizszym czasie kupie starter seta Firestorm Armada bitewniaka kosmicznego, ktos zainteresowany wyprobowaniem?
Hej,
Bitewniak? to ja się zgłaszam na crash test i ew. malowanie:).
Essen... na 60% pojadę z narzeczoną, ale muszę to jeszcze przemyśleć bo:
a) to jednak jest kawałek i trochę kosztuję,
b) w zeszłym roku byłem i w porównaniu do tego z 2012 r. to bieda była.
Jedziesz czy lista życzeń robisz?:)
Pozdrawiam
Ludwi$
Bitewniak? to ja się zgłaszam na crash test i ew. malowanie:).
Essen... na 60% pojadę z narzeczoną, ale muszę to jeszcze przemyśleć bo:
a) to jednak jest kawałek i trochę kosztuję,
b) w zeszłym roku byłem i w porównaniu do tego z 2012 r. to bieda była.
Jedziesz czy lista życzeń robisz?:)
Pozdrawiam
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- walkingdead
Właśnie nie wiem czy jechać czy składać zamówienia, ale raczej nie na konkretne tytuły 

♀
- Rocy7
Jak wolelibyscie sie spotkac 5 lipca czy po poludniu okolo 16 wam pasuje?
- walkingdead
Dla mnie ok.
Potwierdźmy proszę, kto będzie, ok?
Ja się piszę- sztuk 1.
Potwierdźmy proszę, kto będzie, ok?
Ja się piszę- sztuk 1.
♀
- Rocy7
Hej,
Ja wstępnie się piszę, dam ostateczne odpowiedź w czwartek. Btw. gdzie gramy?:)
Pozdrawiam
Ludwi$
Ja wstępnie się piszę, dam ostateczne odpowiedź w czwartek. Btw. gdzie gramy?:)
Pozdrawiam
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- walkingdead
Re: Odp: [WWA- TARCHOMIN] Kameralna grupa do regularnego gra
Czy w przyszłym tygodniu też coś szykujecie i czy można was odwiedzić?