[Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała miejscówa:)
- Dwntn
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 36 times
Re: [Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała miejscó
Hej,swiderr pisze:Cześć, jestem tu nowy.
Chętnie pograłbym z wami w planszówki.
Czy spotkania nadal się odbywają? (w czwartki w ŚKFie)?
Mam Eclipse, Cywilizację : Poprzez Wieki, Twilight Imperium oraz Kolejkę.
Jeżeli masz ochotę zagrać w Twilight Imperium w Katowicach, bądź inne gry 4X to zapraszam do poniższego wątku

Spotkania z Twilight Imperium, Starcraft, Space Empires i nie tylko...
Pozdrawiam,
- K.
Mam ochotę i myślę, że nawet miałbym przynajmniej jednego kompana ze sobą. Będę czekał na jakieś wieści o kolejnym spotkaniu i o ile tylko termin podpasuje to się na to piszę! 

Witam wszystkich,
Chciałbym się dołączyć do waszego klubu.
Kiedy odbedzie się kolejne spotkanie?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jutro o 16Miko86 pisze:Witam wszystkich,
Pozdrawiam.
Zapraszam
Kolegi Mikosa tym razem nie bylo. Ale w naszym malym gronie pyknelismy Thunderstone i Bruksele.Miko86 pisze:Witam wszystkich,
Pozdrawiam.
Jak wspomnialem, przez najblizszy miesiac mam nadzieje pojawiac sie w miare regularnie z Thunderstonem (i Innovation, jak przyjdzie).
Nie mogłem przyjechać, bo musiałem do pracy, ale postaram się kolejnym razem pojawić.
Ja moge byc, jesli otworzysz
Bylby ktos jeszcze?

Re: Odp: [Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała mi
Witam,
Panowie i Panie, mam może dość ciężkie pytanie ale zdecyduję się je zadać. Czy jest jakikolwiek sens przychodzić na spotkania z dzieciakiem lat prawie 8, który aż się wyrywa aby na takie legendarne spotkanie przyjść? Chłopak mocno ograny, sam liczy i czyta, kojarzy angielskie keywordy (standardowe), w wieku 7 lat świadomie grał w Eclipse (obok Runewars chyba najbardziej rozbudowany tytuł w jaki grał. Rzeczy typu Descent 2nd, Robinson, Summoner Wars czy Tzolkin łyka bez problemu (celowo wrzucam zróżnicowane tytuły). Oczywiście nadal to dzieciak, jednak o dosyć sporej świadomości, powiedzmy "planszowej". Z jednej strony chciałbym mu sprawić radochę związaną ze wspólnym wypadem, z drugiej bardzo bym nie chciał zepsuć imprezy uczestnikom spotkań. Z góry przepraszam i proszę o opinię.
Panowie i Panie, mam może dość ciężkie pytanie ale zdecyduję się je zadać. Czy jest jakikolwiek sens przychodzić na spotkania z dzieciakiem lat prawie 8, który aż się wyrywa aby na takie legendarne spotkanie przyjść? Chłopak mocno ograny, sam liczy i czyta, kojarzy angielskie keywordy (standardowe), w wieku 7 lat świadomie grał w Eclipse (obok Runewars chyba najbardziej rozbudowany tytuł w jaki grał. Rzeczy typu Descent 2nd, Robinson, Summoner Wars czy Tzolkin łyka bez problemu (celowo wrzucam zróżnicowane tytuły). Oczywiście nadal to dzieciak, jednak o dosyć sporej świadomości, powiedzmy "planszowej". Z jednej strony chciałbym mu sprawić radochę związaną ze wspólnym wypadem, z drugiej bardzo bym nie chciał zepsuć imprezy uczestnikom spotkań. Z góry przepraszam i proszę o opinię.
z tego co czytam to świdra i narząda rozkłada na łopatki,
jedynie zagadka miałby sznase - taktyką na przetrzymanie
jedynie zagadka miałby sznase - taktyką na przetrzymanie

Nie chodzi o to, żeby zmieniać świnie przy korycie.
Trzeba zabrać świniom koryto.
Trzeba zabrać świniom koryto.
Re: Odp: [Katowice]Czwartkowe wieczory planszówkowe(stała mi
Jasne, możecie wpaść .torba pisze:Witam,
Najprawdopodobniej otworzę o 16 (w czwartek oczywiście), ale w środę jeszcze napiszę potwierdzenie jakby się coś miało zmienić
Będę jutro ok 17,no parę minut po
Grosiu jak możesz i chcesz, bo nie wiem czy będzie xbor to weź ze sobą Romolo o Remo? lub Bruxelles 1893? Jeszcze w to nie grałem

Grosiu jak możesz i chcesz, bo nie wiem czy będzie xbor to weź ze sobą Romolo o Remo? lub Bruxelles 1893? Jeszcze w to nie grałem

-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 18 times
Taka dobra gra, czy przynosisz, ponieważ starasz się, by ktoś zagrał?Straszyk pisze:Bruxelle to ja bez przerwy noszę od chyba 2 miesięcy
- Dwntn
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 36 times
W jakich godzinach odbywają się spotkania i co trzeba zrobić by móc się przyłączyć (poza pojawieniem się oczywiścieStraszyk pisze:Gramy zawsze, Grzegorz mówi że może bez przerwy graćA ty byś przyszedł a nie tylko na forum pisał

- K.
Przyjdź dzisiaj jak chcesz to wyjaśnię wszystkoDwntn pisze:
W jakich godzinach odbywają się spotkania i co trzeba zrobić by móc się przyłączyć (poza pojawieniem się oczywiście)
- K.

Dzisiaj wyjątkowo otwieram wcześniej (14:30) ale najczęściej zaczynamy o 16
-
- Has thanked: 1 time
Mam zamiar jutro się pojawić tak ok 16 z minutami