Co ciekawe jego "zajawka" jest na 1. stronie !!!
Znalezione niescislosci - Pancho jest z informatykiem z Gdanska

Pozdrawiam
Szymon
No to gratulacje !! Kiedy pizza??Don Simon pisze: a ja zostalem zastepca dyrektora
Dzisiejsze gry strategiczne są projektowane tak, by partia nie trwała dłużej niż godzinę
Ja bym się obraził za zaniżenie stanowiska służbowegoDon Simon pisze: a ja zostalem zastepca dyrektora
Cieszmy się, bo co nam pozostaje.mefiug pisze:zgadzam sie z przedmówca dobrzez ze jest ale szkoda ze tyle pomylek w takim malym artykule
az strach pomysle jesli wszystkie artykuły w gazetach maja takie błedy
cieszmy sie tym co mamy :]
Owszem, na przykład tak:Geko pisze: Czy ktoś wie, jak się gra w planszówki na forach internetowych?
O, to zwracam honorEstEst pisze:Owszem, na przykład tak:Geko pisze: Czy ktoś wie, jak się gra w planszówki na forach internetowych?
http://www.bissel.pl/viewforum.php?f=72 ... 9eb248f446
Takie reklamy gier dla dzieci pojawiają się przed każdą Gwiazdką i chyba też przed świętami Wielkanocnymi. Wtedy się kupuje najwięcej prezentów dla dzieciaków. A chciałbym zobaczyć jak ktoś reklamuje zakup planszówki jako prezentu na imieniny 30-latkamefiug pisze: kiedys pamietam byly reklamy cluedo ryzyko zgadnij kto to i kilku innych
Deczko przesadziłeś jednak. Błędy w artykule (choć liczne i niekiedy grube) nie wynikają jednak z zakłamania tylko z nieudolności i niewiedzy. Brak profesjonalizmu (którego atrybutem jest rzetelne notowanie tego co się usłyszało) to jednak nie jest to samo co zła wola i świadome przekręcanie faktów (czyli zakłamanie).MacDante pisze:Zresztą tekst świadczy jasno o naszej Polskiej prasie, że jest zakłamaną i niewiarygodna... a wiekszość tekstów pisze jak to mówił TYTYS DE ZOO "WYSSANE Z PALCA" i pod publikę...
Raczej nei lubię zadawalać siebyle czym pisanym przez byle kogo i byle jak... Jeżeli ktoś podejmuje siępisania na jakiś temat to przynajmniej powinien mieć jakąs bazową wiedzę. A jeżeli już pisze to niech pisze z sensem anie miesza pojęcia, gdyż w ten sposób z gier planszowych robi jakieś abstrakcyjne DROGIE GRY PRZEZNACZONE dla ŁŻE ELIT.ja_n pisze: Deczko przesadziłeś jednak. Błędy w artykule (choć liczne i niekiedy grube) nie wynikają jednak z zakłamania tylko z nieudolności i niewiedzy. Brak profesjonalizmu (którego atrybutem jest rzetelne notowanie tego co się usłyszało) to jednak nie jest to samo co zła wola i świadome przekręcanie faktów (czyli zakłamanie).