[Poznań] Szukam chętnych do zagrania w Summoner Wars
-
Re: [Poznań] Szukam chętnych do zagrania w Summoner Wars
Tylko że w Gosu trzeba płacić. Niby 2zł/ h, ale jeśli raz w tygodniu pograsz 5 h, to ci wychodzi 40zł za miesiąc.
To tylko zdementuję.
Owszem, 2 zł/h (niestety właściciele kamienic nie chcą za darmo wynajmować lokali i dostarczać prądu)
ale na organizowanych eventach to nie 10zł za 5h tak jak policzyłeś, a 6zł za cały dzień (8h)
a i można sobie wyrobić kartę VIP i mieć nieograniczony dostęp do gralni i wszystkich gier
Owszem, 2 zł/h (niestety właściciele kamienic nie chcą za darmo wynajmować lokali i dostarczać prądu)
ale na organizowanych eventach to nie 10zł za 5h tak jak policzyłeś, a 6zł za cały dzień (8h)
a i można sobie wyrobić kartę VIP i mieć nieograniczony dostęp do gralni i wszystkich gier

Gram we wszystko :), taka praca...
Turnieje Summoner Wars, Android Netrunner, Neuroshima Hex, Veto! i inne
- Ayaram
- Has thanked: 266 times
- Been thanked: 881 times
IMO to trochę tak jak z piciem piwa u siebie ze znajomymi, a piciem piwa w pubie
Osoby w pubie nigdy nie będą żałować tej dychy za piwo, wydając więcej za klimat, atmosferę i takie tam, a z drugiej strony to wcale nie znaczy ze pijąc u siebie piwo za 4x taniej bawi się gorzej, po prostu niektóre osoby wolą taki rodzaj spędzania czasu. Co kto lubi, kwestia gustu i tyle. I podobnie jest myślę w przypadku planszówek. Sam, osobiście wolę kameralne spotkania w wąskim, stałym gronie, od takich "klubowych" spotkań ze stale zmieniającą się ekipą, setką fotek na fejsbuku (brrrr!
) i takie tam, jednocześnie rozumiejąc dlaczego taki sposób spędzania czasu innym całkowicie pasuje
No, ale postaram się tak czy siak wpaść kiedyś, żeby ogarnąć tego summonera 

Zdecydowanie tak (a nie "trochę tak"
), dlatego nie rozumiem tekstów - "ej, trzeba zapłacić MNÓSTWO pieniędzy", idąc na planszówki do pubu wyda się pewnie więcej, a wspiera się wtedy biznes piwny a nie biznes planszówkowy.
Ja też lubiłem się spotykać w pewnym konkretnym gronie, ale jak w pewnych momentach było kilka miesięcy przerwy zanim znów udało się spotkać, to poszukałem alternatywy. W GOSU rdzeniem spotkań też są osoby przychodzące regularnie, takie właśnie konkretne grono osób, ale otwartych, więc nigdy nie ma problemu z szóstym do gry.
(no a wiadomo, że często chce się usiąść do bardziej wymagającej gry albo nie chce się tłumaczyć Dominiona milionowy raz i wygrać bez żadnej konkurencji)

Ja też lubiłem się spotykać w pewnym konkretnym gronie, ale jak w pewnych momentach było kilka miesięcy przerwy zanim znów udało się spotkać, to poszukałem alternatywy. W GOSU rdzeniem spotkań też są osoby przychodzące regularnie, takie właśnie konkretne grono osób, ale otwartych, więc nigdy nie ma problemu z szóstym do gry.
(no a wiadomo, że często chce się usiąść do bardziej wymagającej gry albo nie chce się tłumaczyć Dominiona milionowy raz i wygrać bez żadnej konkurencji)
Z naszej strony jeśli szukacie trudnych przeciwników to zapraszam na cotygodniowy w wakacje turniej w czwartek a przeciwników na pewno nie zabraknie. Startujemy o 17 ale znając życie poczekamy na spóźnialskich. Zazwyczaj jak wpadniesz na jakiś z naszych punktów i nie będzie dużego ruchu to też chętnych do gry sprzedawców znajdziesz. Dodatkowo dziś w M1 i za tydzień w King Crossie turnieje "wyjazdowe" przy naszych punktach. Zapraszam
-
Ponawiam zaproszenie do mnie, koło Rynku Łazarskiego na granie w Summoner Wars.
Jest spokój, nic nie trzeba płacić i można sobie pić kawkę do oporu
.
Zapraszam.
Jest spokój, nic nie trzeba płacić i można sobie pić kawkę do oporu

Zapraszam.
-
Ponawiam zaproszenie do poszpilenia u mnie w Summoner Wars. 

W piątek od 14:30 gramy drużynowy turniej w SW w GOSU (kilka osób bez pary również się wybiera by znaleźć partnera na miejscu), a sobotę, standardowo, od 15:30 turniej indywidualny
.
III Turniej DRUŻYNOWY
X Turniej Indywidualny

III Turniej DRUŻYNOWY
X Turniej Indywidualny
- Curiosity
- Administrator
- Has thanked: 3061 times
- Been thanked: 2666 times
- Kontakt:
Gra mnie średnio interesuje, ale kiedyś wpadnę na kawęMulholland pisze:Ponawiam zaproszenie do mnie, koło Rynku Łazarskiego na granie w Summoner Wars.
Jest spokój, nic nie trzeba płacić i można sobie pić kawkę do oporu.
Zapraszam.

Jesteś tu od niedawna? Masz pytania co do funkcjonowania forum? Pisz.
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Ja dopiero po okresie wakacyjnym miałbym możliwość pogrania. Jak za 2-3 tygodnie dalej będziesz chętnych szukał to z chęcią wpadnę