[Poznań] Szukam chętnych do zagrania w Summoner Wars

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Mulholland

Re: [Poznań] Szukam chętnych do zagrania w Summoner Wars

Post autor: Mulholland »

Tylko że w Gosu trzeba płacić. Niby 2zł/ h, ale jeśli raz w tygodniu pograsz 5 h, to ci wychodzi 40zł za miesiąc.
Awatar użytkownika
rattkin
Has thanked: 382 times
Been thanked: 933 times

Post autor: rattkin »

sigh
Awatar użytkownika
schalonny
Kontakt:

Post autor: schalonny »

To tylko zdementuję.
Owszem, 2 zł/h (niestety właściciele kamienic nie chcą za darmo wynajmować lokali i dostarczać prądu)
ale na organizowanych eventach to nie 10zł za 5h tak jak policzyłeś, a 6zł za cały dzień (8h)
a i można sobie wyrobić kartę VIP i mieć nieograniczony dostęp do gralni i wszystkich gier ;)
Awatar użytkownika
Ayaram
Has thanked: 266 times
Been thanked: 881 times

Post autor: Ayaram »

IMO to trochę tak jak z piciem piwa u siebie ze znajomymi, a piciem piwa w pubie :wink: Osoby w pubie nigdy nie będą żałować tej dychy za piwo, wydając więcej za klimat, atmosferę i takie tam, a z drugiej strony to wcale nie znaczy ze pijąc u siebie piwo za 4x taniej bawi się gorzej, po prostu niektóre osoby wolą taki rodzaj spędzania czasu. Co kto lubi, kwestia gustu i tyle. I podobnie jest myślę w przypadku planszówek. Sam, osobiście wolę kameralne spotkania w wąskim, stałym gronie, od takich "klubowych" spotkań ze stale zmieniającą się ekipą, setką fotek na fejsbuku (brrrr! :cry: ) i takie tam, jednocześnie rozumiejąc dlaczego taki sposób spędzania czasu innym całkowicie pasuje ;) No, ale postaram się tak czy siak wpaść kiedyś, żeby ogarnąć tego summonera :P
Awatar użytkownika
schalonny
Kontakt:

Zdecydowanie tak (a nie "trochę tak" :) ), dlatego nie rozumiem tekstów - "ej, trzeba zapłacić MNÓSTWO pieniędzy", idąc na planszówki do pubu wyda się pewnie więcej, a wspiera się wtedy biznes piwny a nie biznes planszówkowy.
Ja też lubiłem się spotykać w pewnym konkretnym gronie, ale jak w pewnych momentach było kilka miesięcy przerwy zanim znów udało się spotkać, to poszukałem alternatywy. W GOSU rdzeniem spotkań też są osoby przychodzące regularnie, takie właśnie konkretne grono osób, ale otwartych, więc nigdy nie ma problemu z szóstym do gry.
(no a wiadomo, że często chce się usiąść do bardziej wymagającej gry albo nie chce się tłumaczyć Dominiona milionowy raz i wygrać bez żadnej konkurencji)
Cube
Kontakt:

Post autor: Cube »

Z naszej strony jeśli szukacie trudnych przeciwników to zapraszam na cotygodniowy w wakacje turniej w czwartek a przeciwników na pewno nie zabraknie. Startujemy o 17 ale znając życie poczekamy na spóźnialskich. Zazwyczaj jak wpadniesz na jakiś z naszych punktów i nie będzie dużego ruchu to też chętnych do gry sprzedawców znajdziesz. Dodatkowo dziś w M1 i za tydzień w King Crossie turnieje "wyjazdowe" przy naszych punktach. Zapraszam
Mulholland

Ponawiam zaproszenie do mnie, koło Rynku Łazarskiego na granie w Summoner Wars.

Jest spokój, nic nie trzeba płacić i można sobie pić kawkę do oporu ;).

Zapraszam.
Mulholland

Ponawiam zaproszenie do poszpilenia u mnie w Summoner Wars. :D
Awatar użytkownika
schalonny
Kontakt:

W piątek od 14:30 gramy drużynowy turniej w SW w GOSU (kilka osób bez pary również się wybiera by znaleźć partnera na miejscu), a sobotę, standardowo, od 15:30 turniej indywidualny :).

III Turniej DRUŻYNOWY
X Turniej Indywidualny
Awatar użytkownika
Curiosity
Administrator
Has thanked: 3061 times
Been thanked: 2666 times
Kontakt:

Post autor: Curiosity »

Mulholland pisze:Ponawiam zaproszenie do mnie, koło Rynku Łazarskiego na granie w Summoner Wars.

Jest spokój, nic nie trzeba płacić i można sobie pić kawkę do oporu ;).

Zapraszam.
Gra mnie średnio interesuje, ale kiedyś wpadnę na kawę :mrgreen:
Jesteś tu od niedawna? Masz pytania co do funkcjonowania forum? Pisz.
Regulamin forum || Regulamin podforum handlowego
Awatar użytkownika
Bardias
Been thanked: 1 time

Post autor: Bardias »

Ja dopiero po okresie wakacyjnym miałbym możliwość pogrania. Jak za 2-3 tygodnie dalej będziesz chętnych szukał to z chęcią wpadnę :P
ODPOWIEDZ