Minal tydzien.zedd pisze:Jest w druku. Optymistycznie 3 tygodnie, już z dostawą, pesymistycznie 5 tygodni z dostawą od teraz.
Przedsprzedaż powinna ruszyć w 2 tygodniu sierpnia.
Jakis update? Do dlugiego weekendu zdazycie?

Minal tydzien.zedd pisze:Jest w druku. Optymistycznie 3 tygodnie, już z dostawą, pesymistycznie 5 tygodni z dostawą od teraz.
To akurat nie jest już zależne od Polskiego wydawcy. Pliki są dostarczone do drukarni, reszta w ich rękach.Don Simon pisze:Minal tydzien.zedd pisze:Jest w druku. Optymistycznie 3 tygodnie, już z dostawą, pesymistycznie 5 tygodni z dostawą od teraz.
Jakis update? Do dlugiego weekendu zdazycie?
Jest to błąd w instrukcji, którego nie wychwyciła korekta. Karta jest ok. Spróbujemy poprawić ten błąd o ile instrukcje nie zostały już wydrukowane. Dziękitassman pisze:Zed: Instrukcja strona 15. Karta Hoplici jako przykład. Napisane ze konsumuje 1 żywność a na karcie jest kamień. Błąd na karcie czy w instrukcji?
Natępnym razem poproszę wcześniej o instrukcjęzedd pisze:Jest to błąd w instrukcji, którego nie wychwyciła korekta. Karta jest ok. Spróbujemy poprawić ten błąd o ile instrukcje nie zostały już wydrukowane. Dziękitassman pisze:Zed: Instrukcja strona 15. Karta Hoplici jako przykład. Napisane ze konsumuje 1 żywność a na karcie jest kamień. Błąd na karcie czy w instrukcji?
W niczym, instrukcja wisi w sieci od bardzo dawna, właśnie w nadziei na to, że ktoś może znajdzie coś, co umknęło korekciemulek18 pisze:po raz kolejny to samo. Nie wiem w czym jest problem, żeby wcześniej instrukcje wrzucać. To problem niestety wszystkich wydawnictw.
Domyślam się, że można było dać linka wcześniej niż napisał Tycjan? Wtedy mógłbym jeszcze szybciej wyłapać błąd.REBEL.pl pisze:W niczym, instrukcja wisi w sieci od bardzo dawna, właśnie w nadziei na to, że ktoś może znajdzie coś, co umknęło korekciemulek18 pisze:po raz kolejny to samo. Nie wiem w czym jest problem, żeby wcześniej instrukcje wrzucać. To problem niestety wszystkich wydawnictw.
Irytujące są takie wpadki. Znowu...REBEL.pl pisze:W niczym, instrukcja wisi w sieci od bardzo dawna, właśnie w nadziei na to, że ktoś może znajdzie coś, co umknęło korekciemulek18 pisze:po raz kolejny to samo. Nie wiem w czym jest problem, żeby wcześniej instrukcje wrzucać. To problem niestety wszystkich wydawnictw.
I ile rozgrywek za Tobą w tą grę?Ayaram pisze:Grałem ostatnio i zdecydowanie nie porwało...zero klimatu (o rzucasz wojnę, to ja sobie ziewnę w tym czasie), komórek też jakoś nie przegrzało (grając intuicyjnie, przegrałem 1 punktem). Nigdy nie wiemy kto prowadzi, kogo powinniśmy szczególnie gnoić, blokować itd. (za dużo rzeczy wpływa na wynik końcowy, by to ogarnąć), no i brzydkie to strasznie
Pograć można, nie powiem, że nie... no ale szału nie robi
To jest zaletą dobrych gier.... za dużo rzeczy wpływa na wynik końcowy, by to ogarnąć...
Niech mi się nikt nie waży odpowiedzieć NIE (bo ja już kupiłem).MataDor pisze:Może mi ktoś powiedzieć czy warto kupować koszulki do gry? Przyznam że grę kupuję w ciemno, bez wgłębiania się w mechanikę. W związku z tym zastanawiam się czy karty się mocno "miantoszy"czy też można darować sobie koszulki
Ja w zasadzie wszystko koszulkuje, dlatego pytamDon Simon pisze:Ja nigdy nie koszulkuje, wiec powiem, ze nie, ale jestem malo miarodajny.