[Warszawa] Kupcy i Korsarze
[Warszawa] Kupcy i Korsarze
Szukam ekipy do Kupców i Korsarzy, mam lokal na Skoroszach (tak, wiem "daleko") z odpowiednimi warunkami (dobre trunki i jedzenie, duże stoły, brak tłoku, subtelna muzyka - dałoby się nawet coś klimatycznego puścić)... I tylko współgraczy brak... 

Re: [Warszawa] Kupcy i Korsarze
Dysponuję wolnymi popołudniami (od 17-ej) i rzecz jasna egzemplarzem gry...

Drugi koniec Wawy,
ale chyba się zastanowię, bo swój egzemplarz też mam od roku, ale nietestowany i nie mam z kim nawet przetestować. Jak się jeszcze ktoś zgłosi i wyklaruje jakiś termin to proszę o info:-)
ale chyba się zastanowię, bo swój egzemplarz też mam od roku, ale nietestowany i nie mam z kim nawet przetestować. Jak się jeszcze ktoś zgłosi i wyklaruje jakiś termin to proszę o info:-)
Cierpię z tego samego powodu, fajna gra, ale chętnych do grania niewielu. Przez ostatni rok grałem raptem cztery razy...
Dam znać, gdy zbierze się ekipa
Dam znać, gdy zbierze się ekipa

ja o 16:30-17:00 kończę pracę (w piątki 15:30)
i przebić się przez całą Wawę z 1h. (od Jagiellońskiej)
i przebić się przez całą Wawę z 1h. (od Jagiellońskiej)
też będę.
Proszę tylko o dokładniejsze namiary na PW.
zasady postaram się jeszcze raz przeczytać do tego czasu, bo dawno było jak ostatni raz na nie patrzyłem:-)
Proszę tylko o dokładniejsze namiary na PW.
zasady postaram się jeszcze raz przeczytać do tego czasu, bo dawno było jak ostatni raz na nie patrzyłem:-)
potwierdzam,
zasady przeczytane i myślę że przyswojone, (ćwiczone kilka rund na własnym egzemplarzu)
i pomimo pierwszej rozgrywki nie powinienem zamulać:-)
zasady przeczytane i myślę że przyswojone, (ćwiczone kilka rund na własnym egzemplarzu)
i pomimo pierwszej rozgrywki nie powinienem zamulać:-)
- Trampon
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Na 17 i tak bym nie zdążył, ale chętnie następnym razem w coś zagram. Też jestem z Ursusa i też czasami odczuwam dotkliwy brak współgraczy.Maxxx76 pisze:Jak najbardziej, na Ryżowej o 17-ej
Pytanie - czy gracie w jakimś ogólnie dostępny lokalu czy prywatnie, w mieszkaniu/domu?
"W świecie kolekcjonerów nader często dochodzi do zbrodni. Kolekcjonerzy to szaleńcy albo fanatycy na granicy szaleństwa, zaślepieni żądzą posiadania zdolni są do najgorszych przestępstw".
E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
Jest wątek o lokalu na Ryżowej 44 (konkretnie ursus/włochy)
Zapraszam