Rzucą, nie rzucą... Bądź, co bądź cena jednak potężnaHipke pisze:No to sie ludzie rzuca na ten sklep :green:

Rzucą, nie rzucą... Bądź, co bądź cena jednak potężnaHipke pisze:No to sie ludzie rzuca na ten sklep :green:
kiedyś na pewno...Hipke pisze:Idę o zakład, że wyczerpie sie nakład.
cóż, od czasu dostępności tamtego nakładu planszówki nieco zdrożały oraz, mam nieodparte wrażenie, że ilość/wielkość droższych elementów (figurki itp.) zmalała.Shodo pisze:Prawie 100 zł drożej niż poprzedni druk? No bez przesady... Chyba, że dadzą jakieś nowe bajery ale póki co cisza na ten temat. Plułem sobie w brodę, że nie kupiłem 3 edycji jak była w magazynach ale aż takim wariatem nie jestem.
Moim skromnym zdaniem, jeśli chciałbyś podciągnąć zakup SH pod prezent gwiazdkowy, to lepiej sie spręż i wytłumacz żonie/mamie/siostrze (niepotrzebne skreślić), ze w tym roku gwiazdka wypada przed andrzejkamiTehanu pisze:kiedyś na pewno...Hipke pisze:Idę o zakład, że wyczerpie sie nakład.
Jak się chcesz zakładać to podaj do kiedy
Więc niech będzie taki nie zobowiązujący zakład:Hipke pisze:Moim skromnym zdaniem, jeśli chciałbyś podciągnąć zakup SH pod prezent gwiazdkowy, to lepiej sie spręż i wytłumacz żonie/mamie/siostrze (niepotrzebne skreślić), ze w tym roku gwiazdka wypada przed andrzejkamiTehanu pisze:kiedyś na pewno...Hipke pisze:Idę o zakład, że wyczerpie sie nakład.
Jak się chcesz zakładać to podaj do kiedy
O nowych bajerach pisalem - troche wiecej tektury...Shodo pisze:Prawie 100 zł drożej niż poprzedni druk? No bez przesady... Chyba, że dadzą jakieś nowe bajery ale póki co cisza na ten temat. Plułem sobie w brodę, że nie kupiłem 3 edycji jak była w magazynach ale aż takim wariatem nie jestem.
Poprzednia edycja na stronie Gw dostepna byla godziny, no moze dni... Wiele osob mowi, ze wtedy nie zdazyla i teraz bierze. niektorzy po dwie kopie...Tehanu pisze:
Więc niech będzie taki nie zobowiązujący zakład:
ja obstawiam, że nakład nie skończy się w tym roku, a ty że przed andrzejkami, tak?
potwierdzam, figsy rewelacjaHipke pisze:Figurki są genialne. Jeśli ktoś ich nie miał w ręce, a zachwyca sie przykładowo figurami z Zombicide, to powiem tak- figurki z Zombicide przy tych z SH 3ed wyglądają jakby je wyrzeźbiło dziecko nożem do masła
Żeby nie było, uwielbiam figsy z Zombicide
Ps. SH wraca do łask, nie może być!:-) Ciekawe co znacząco wpłynęło na decyzje GW..
w pudelku oczywiscie niepomalowane, te na obrazku to moja robotaghostartur pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
chcę to już teraz!
Kawał dobrej roboty. Szakunecskolo pisze:w pudelku oczywiscie niepomalowane, te na obrazku to moja robotaghostartur pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
chcę to już teraz!
Cena może potężna, ale nie trzeba już przynajmniej zastawić nerki w lombardzie aby sobie pozwolić na zakup, w porównaniu z cenami jakie dotychczas SH osiągał na tym forum czy portalach aukcyjnychTehanu pisze:Rzucą, nie rzucą... Bądź, co bądź cena jednak potężnaHipke pisze:No to sie ludzie rzuca na ten sklep :green:
Chyba dobry ruch, bo już w Hobbitach nie maDwntn pisze:
Jako że sam przegapiłem pierwotny nakład i od lat miałem ten tytuł na wish-liście, popełniłem ten grzech i Space Hulka w Hobbitach zamówiłem![]()