Tak to wyglądało w poprzednią sobotę:

Ciągle zbieram chętnych na Blood Bowla (I w tym tygodniu pewnie będę robił mecze pokazowe, zatem zapraszam zainteresowanych.)
Jeżeli kogoś by naszła chęć zagrać w Magie i Miecz to dajcie znać :^)
Ja chętnie wezmę udział, chociaż też muszę zastrzec możliwość, że nie będę jednak dostępny (ale na razie nie mam z niczym kolizji). Tylko nie przesadzajmy z tą lekkością tytułówgarg pisze:Czy w przyszłym tygodniu środa pasowałaby komuś na dwie-trzy godzinki w przedziale 9.00-12.00? Planowałem przynieść na początek coś lżejszego, żeby rozpoznać teren i warunki. Nie podaję konkretnych tytułów, bo jest tego za dużo - raczej mogę się dopasować do cudzych preferencji. Oczywiście moje dzieci mogą pokrzyżować te plany, ale od czegoś muszę zacząć umawianie.
Też się piszę. Tylko powiedz wcześniej w co gramy, żebym instrukcję zdążył przeczytać.Paskudnik pisze:Ja chętnie wezmę udział, chociaż też muszę zastrzec możliwość, że nie będę jednak dostępny (ale na razie nie mam z niczym kolizji). Tylko nie przesadzajmy z tą lekkością tytułówgarg pisze:Czy w przyszłym tygodniu środa pasowałaby komuś na dwie-trzy godzinki w przedziale 9.00-12.00? Planowałem przynieść na początek coś lżejszego, żeby rozpoznać teren i warunki. Nie podaję konkretnych tytułów, bo jest tego za dużo - raczej mogę się dopasować do cudzych preferencji. Oczywiście moje dzieci mogą pokrzyżować te plany, ale od czegoś muszę zacząć umawianie.
A co do propozycji - może napiszę na PW listę rzeczy, która mnie interesuje i z niej coś by się wybrało? Tylko że jest ich chyba kilkadziesiąt ;P
CO2! PoproszęLoluu pisze:hej, ja w nadchodzaca srode takze jak najbardziej, mogę zabrac: co2,robinsona, glenmoore, dziedzictwo, pokolenia, agricole, lehavre lub ore albo bore bore;)
SeeM pisze:Też się piszę. Tylko powiedz wcześniej w co gramy, żebym instrukcję zdążył przeczytać.Paskudnik pisze:Ja chętnie wezmę udział, chociaż też muszę zastrzec możliwość, że nie będę jednak dostępny (ale na razie nie mam z niczym kolizji). Tylko nie przesadzajmy z tą lekkością tytułówgarg pisze:Czy w przyszłym tygodniu środa pasowałaby komuś na dwie-trzy godzinki w przedziale 9.00-12.00? Planowałem przynieść na początek coś lżejszego, żeby rozpoznać teren i warunki. Nie podaję konkretnych tytułów, bo jest tego za dużo - raczej mogę się dopasować do cudzych preferencji. Oczywiście moje dzieci mogą pokrzyżować te plany, ale od czegoś muszę zacząć umawianie.
A co do propozycji - może napiszę na PW listę rzeczy, która mnie interesuje i z niej coś by się wybrało? Tylko że jest ich chyba kilkadziesiąt ;P
Z wymienionych chętnie bym pograł w: Dziedzictwo, Pokolenia lub Borę. Mogę też przynieść: dwuosobową Agricolę (pełnej wersji nie trawię), Campaign Manager 2008, Castellan, Dolinę Królów, Dream Factory, Fresco z dodatkami, Summoner Wars i Palazzo. I w ogóle mnóstwo innych tytułów, ale wymienianie zajęłoby kilka stronPaskudnik pisze:CO2! PoproszęLoluu pisze:hej, ja w nadchodzaca srode takze jak najbardziej, mogę zabrac: co2,robinsona, glenmoore, dziedzictwo, pokolenia, agricole, lehavre lub ore albo bore bore;)Zresztą z tych tytułów to wszystko będzie, może oprócz Robinsona
Oczywiściemintir pisze:A czy zainteresowanie MiM jest ciągle aktualne? To moja ulubiona gra z dzieciństwa
M
Super, to ja się piszęMaxxx76 pisze:Oczywiściemintir pisze:A czy zainteresowanie MiM jest ciągle aktualne? To moja ulubiona gra z dzieciństwa
MJa i Paskudnik w bliżej nieokreślonym terminie przymierzamy się do zabytkowej wersji
Supermintir pisze:Super, to ja się piszęMaxxx76 pisze:Oczywiściemintir pisze:A czy zainteresowanie MiM jest ciągle aktualne? To moja ulubiona gra z dzieciństwa
MJa i Paskudnik w bliżej nieokreślonym terminie przymierzamy się do zabytkowej wersji
Mam jeszcze jedną ewentualną chętną.
Będęgarg pisze:Czy 9.00 w środę jest OK?
Mi pasują oba te terminy, jeszcze zapytam koleżankiPaskudnik pisze:
Superczteroosobowy skład to idealna opcja do MiM.
Tylko co do terminu to hmm... jak dla mnie albo 21. września, albo dopiero 4. października - bo do Magii i Miecza potrzebujemy minimum 4 godzin, więc pewnie tylko weekend wchodzi w grę, a po drodze są jeszcze dwie imprezy planszówkowe, do wzięcia udziału w których również bardzo Cię zachęcam - klik i klik (filmik zapowiadający) (w tym drugim przypadku - wbrew temu co jest napisane w pierwszym poście, chodzi o imprezę w dniach 27-28 września b.r., a nie 10-11 listopada 2012 r.).
Cieszę się już z wyprzedzeniem na tą partię - akurat posiadam [szpan]całość MiM ze wszystkimi dodatkami kompletne i w idealnym stanie[/szpan]. Zagramy pewnie w część z tego, tak żeby chociaż spróbować to skończyć w rozsądnym czasieMusisz się nastawić psychicznie na to, że wspomnienia mogą być znacznie fajniejsze niż "świadome" zagranie w MiM w dorosłym wieku - ale na pewno pierwsza partia będzie super
W sumie to chętnie pogram więcej razy, w planie mam wdrukowanie dodatków fanowskich i ogranie ich również, więc jest tu co wziąć na warsztat
To tak naprawdę masz wszystko, co jest potrzebne do fajnej grymintir pisze:Mi pasują oba te terminy, jeszcze zapytam koleżankiSuper, ja zawsze chciałam zobaczyć kosmiczną otchłań! A mam tylko podstawke (1 i 2 edycja, jeszcze nie rozcięta
) miasto i podziemia