MiniPionek
MiniPionek
Niniejszym oglaszam i zapraszam na MiniPionka.
Tradycyjnie do Bojkowa, do Domu Kultury na ul. Parkową.
Kiedy?
Już wkrótce.
4-5 października w godzinach od 10.00 do 19.00
Tradycyjnie do Bojkowa, do Domu Kultury na ul. Parkową.
Kiedy?
Już wkrótce.
4-5 października w godzinach od 10.00 do 19.00
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2014, 08:31 przez Merry, łącznie zmieniany 1 raz.
- magole
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Re: MiniPionek
Huraaaaa 
Bałem się że wypadnie jeszcze we wrześniu, ale jak październik to kalendarz jeszcze pusty

Bałem się że wypadnie jeszcze we wrześniu, ale jak październik to kalendarz jeszcze pusty

Zawsze chętnie zagram i zapraszam na naszego bloga http://www.railsonboards.com/.
- WRS
- Administrator
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 96 times
- Kontakt:
Troszkę odkopie watek 
Czy będzie ktoś na pionku kto zna: Maria, Romolo-o-Remo? Mam ale nie mam czasu przebrnąć przez zasady więc byłbym wdzięczny za partie z tłumaczeniem.
Szukam też chętnych do zagrania w gry wydawnictwa Splotter i/lub Urban Sprawl.

Czy będzie ktoś na pionku kto zna: Maria, Romolo-o-Remo? Mam ale nie mam czasu przebrnąć przez zasady więc byłbym wdzięczny za partie z tłumaczeniem.
- Ryu
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 161 times
Żenada ten termin...
Jedyna nadzieja to taka, że Dominika nie wyzdrowieje i w góry nie pojadę
@Asiok - od razu odpowiem. Tak, Ania mnie na Międzypioka puści o ile nie będę w górach
Jedyna nadzieja to taka, że Dominika nie wyzdrowieje i w góry nie pojadę

@Asiok - od razu odpowiem. Tak, Ania mnie na Międzypioka puści o ile nie będę w górach

- magole
To ja się zgłaszam, będę i mogę wytłumaczyć i nawet zagrać w RoRTolis pisze:Troszkę odkopie watek

Zawsze chętnie zagram i zapraszam na naszego bloga http://www.railsonboards.com/.
- magole
Nie ma konkursów, wypożyczalni gier, sklepów, itp.Tomzaq pisze:Czym się różni minipionek od Pionka?
Za to jest granie w miłym gronie w gry które przywiozą uczestnicy

Nie ma wypożyczalni, nie ma pomarańczowych:) Przynosisz co masz i gramy! Tak jak napisał magole w bardzo miłym towarzystwie;)Tomzaq pisze:Czym się różni minipionek od Pionka?
- wis
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 24 times
- Kontakt:
...ale ja też będę. Tak na szybko, do czego się chętnie dosiądę/przyniosę: Runewars, Pan Lodowego Ogrodu, Chaos in the Old World, Wodzisławskie Cylony, Wyścig do Renu. Zapraszam!xel4 pisze:Nie ma wypożyczalni, nie ma pomarańczowych:) Przynosisz co masz i gramy! Tak jak napisał magole w bardzo miłym towarzystwie;)
- zara2stra
- Been thanked: 1 time
- wis
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 24 times
- Kontakt:
- Dwntn
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 36 times
Myślę że jakieś przedstawicielstwo w postaci 2-3 osób ze strony naszej grupy także pojawi się na mini-Pionku
Gdyby znaleźli się chętni, zabiorę ze sobą wybrane gry ze swojej kolekcji. Widząc że oferowany jest Pan Lodowego Ogrodu, osobiście pisałbym się także na Andean Abyss lub A Distant Plain jeśli będą chętni, bo to mniej skomplikowane gry niż PLO (do którego także chętnie się przysiądę w miarę możliwości
).
Pozdrawiam i do zobaczenia,
- K.

Gdyby znaleźli się chętni, zabiorę ze sobą wybrane gry ze swojej kolekcji. Widząc że oferowany jest Pan Lodowego Ogrodu, osobiście pisałbym się także na Andean Abyss lub A Distant Plain jeśli będą chętni, bo to mniej skomplikowane gry niż PLO (do którego także chętnie się przysiądę w miarę możliwości

Pozdrawiam i do zobaczenia,
- K.
jeżeli ktoś ma jakieś życzenia względem gier to piszcie szybko;-) Jutro będę w MDKu i mogę coś wziąć.
Z nowości mamy Osadników
, Five tribes, Sztuka wojny, Szeryf, Battle at kemble's cascade, Doomtown, Seventh hero, Sail to India, Freedom, space cadets
Z nowości mamy Osadników

Czołem wszystkim!
Od bardzo niedawna pojawiam się w MDKu, nie mam zbyt wiele do zaoferowania w kwestii własnych gier (to moja uboga kolekcja, z rzeczy wartych uwagi chyba tylko Taluva, Tygrys i Eufrat, Pośród Gwiazd, Manoeuvre, Dominion), jestem za to bardzo chętny na granie i otwarty na nowości. W związku z tym ogłaszam, że jeśli komukolwiek do czegokolwiek brakowałoby gracza, to ja bardzo chętnie się dosiądę
; mogę przed weekendem przygotować się z zasad (jeśli wcześniej ktoś chciałby się umówić na konkretny tytuł).
Mam też w zanadrzu własny prototyp na dwie osoby, jeśli byliby zainteresowani, mogę go zabrać ze sobą (tutaj jest smutny wątek na bgg).
Do zobaczenia
Szymon
Od bardzo niedawna pojawiam się w MDKu, nie mam zbyt wiele do zaoferowania w kwestii własnych gier (to moja uboga kolekcja, z rzeczy wartych uwagi chyba tylko Taluva, Tygrys i Eufrat, Pośród Gwiazd, Manoeuvre, Dominion), jestem za to bardzo chętny na granie i otwarty na nowości. W związku z tym ogłaszam, że jeśli komukolwiek do czegokolwiek brakowałoby gracza, to ja bardzo chętnie się dosiądę

Mam też w zanadrzu własny prototyp na dwie osoby, jeśli byliby zainteresowani, mogę go zabrać ze sobą (tutaj jest smutny wątek na bgg).
Do zobaczenia

Szymon
Ja się pewnie pojawię w asyście córeńki. Dlatego jeśli ktoś chętny na "nogi stonogi" lub "kto to był" ew. inne super mózgożerne pozycje dla trzylatków - zapraszam. A tak serio, jeśli ktoś chce przyjść wyjątkowo z dzieckiem , może się jakoś zgramy? Zawsze na boku można zagrać w coś niedługiego, jednym okiem zerkając na pociechy (no wiem łudzę się, ale co mi zostało?).