[Warszawa] Klub Gier w Bibliotece Ursus
-
Re: [Warszawa] Klub Gier w Bibliotece Ursus
30.09 nadal aktualny! Po prostu 7.10 będzie tak że dyrekcja więc można będzie zawalczyć o przeniesienie dnia spotkań na Sobotę 

-
Update na pierwszej stronie.
Spotkanie otwierające w Piątek 7 Października o godzinie 17:00
Spotkanie otwierające w Piątek 7 Października o godzinie 17:00
- kruker
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 56 times
No ja byłem na spotkaniu otwierającym 30 września i poza mną i organizatorem nie było nikogo
Lokalizacja OK, stoły spore, jest gdzie siedzieć, można wnieść picie i jedzenie, na dole sprzedają kebab, przystanek blisko. Z minusów niestety ten nieszczęsny piątek kolidujący z Agresorem i dodatkowo 3 godziny to jest tyle co nic. Może uda się wprowadzić jednak termin sobotni od rana. W przeciwnym razie myślę, że inicjatywa może szybko upaść

Lokalizacja OK, stoły spore, jest gdzie siedzieć, można wnieść picie i jedzenie, na dole sprzedają kebab, przystanek blisko. Z minusów niestety ten nieszczęsny piątek kolidujący z Agresorem i dodatkowo 3 godziny to jest tyle co nic. Może uda się wprowadzić jednak termin sobotni od rana. W przeciwnym razie myślę, że inicjatywa może szybko upaść

Ja będę się starał zaglądać. W ten piątek niestety nie, bo pracuję. Cieszy mnie zaangażowanie ze strony biblioteki i nie chciałbym, żeby inicjatywa upadła.
-
Też mam taką nadzieję.
Myślę że w ten Piątek mogę liczyć na większą ilość osób.
Myślę że w ten Piątek mogę liczyć na większą ilość osób.
Spotkania w bibliotece odbywają się - jest spory wybór gier i dużo miejsca. Jedyny problem to brak ludzi 
Niska frekwencja jest zapewne spowodowana terminem spotkań - obecnie jest to piątek od godziny 16.
Jak pisał Bibliotekarz, zmiana dnia na sobotę jest możliwa - zależy to jednak od ilości chętnych przekładającej się na siłę argumentowania tego terminu u dyrekcji biblioteki
W ten piątek (2 marca) ze mną będą 4 osoby. Zapraszamy!

Niska frekwencja jest zapewne spowodowana terminem spotkań - obecnie jest to piątek od godziny 16.
Jak pisał Bibliotekarz, zmiana dnia na sobotę jest możliwa - zależy to jednak od ilości chętnych przekładającej się na siłę argumentowania tego terminu u dyrekcji biblioteki

W ten piątek (2 marca) ze mną będą 4 osoby. Zapraszamy!
-
Spotkanie 2 Marca jest odwołane.
Następne planowane spotkanie odbędzie się 16 Marca w godzinach 17.00-20.00
Następne planowane spotkanie odbędzie się 16 Marca w godzinach 17.00-20.00
-
Czy odbywają się jeszcze te spotkania?
Wysłałem maila na informatyk@bpursus.waw.pl
ale nie otrzymałem odpowiedzi.
Wysłałem maila na informatyk@bpursus.waw.pl
ale nie otrzymałem odpowiedzi.
Ostatnio tam byłem i poinformowano mnie, że był kiedyś klub gier, ale już od dłuższego czasu nie ma żadnych spotkań...