A to sie ciesze i obiecuje, ze nastepnym razem bedzie jeszcze ciezej:)Rocy7 pisze:Wiesz grajac tyle razy jako overseed dobrze wiem gdzie i co go boli:P, choc i tak ciezko bylo.
(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Wintermute
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
- Has thanked: 275 times
- Been thanked: 683 times
Nie podejrzewałam, że koledzy z subtelnymi dłońmi stworzonymi do malowania figurek sa zdolni do prac remontowych.Wintermute pisze:Tylu chlopa sie do Ciebie zwala i zamawiasz panow skrecajacych szafe?walkingdead pisze:hah, super.
Jutro panowie będą montowali szafy w mieszkaniu, nie wiem jeszcze o ktorej skoncza, ale ostrzegam, ze moze byc lekkie gruzowisko.Oczywiscie, wszystkie moje plany legly w gruzach, ale damy radę jakoś
Wiec lojalnie uprzedzam, ze jesli ktos jest mega estetą, a lekki rozgardiasz przyprawia go o ból serca to…nie polecam
Helloooł...

Remontami łazienek też się zajmujecie?

Jest też jeszcze wykończeniówka we wszystkich pomieszczeniach

UWAGA
NIE ZDOLALISMY ZORGANIZOWAC PRZEBRAN I MAKE UP. UPRZEDZAM

♀
Make Up można szybko zrobić farbkami Cytadeli (Blood Red, Red Gore). Pędzelek w dłoń i jazda, najpierw base, wash i z jeden czy dwa highlighty może drybrash i styka:]. Po co się męczyć z farbkami do twarzy:). Co do strojów to hmm... jak bardzo chcecie to wam ze dwie maski/nakrycia głowy mogę przynieś.walkingdead pisze:UWAGA
Pozdro
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Ja z Ursusa przyjadę bez makijażu i przebrania, bo zanim przebiję się przez całe miasto, to na bank zatrzyma mnie policja lub - co gorsza - oddziały szturmowe ninja w sutannach:-)
- walkingdead
Oj, zapomniałeś, że ja z tych "niemalujących".Ludwi$ pisze:Make Up można szybko zrobić farbkami Cytadeli (Blood Red, Red Gore). Pędzelek w dłoń i jazda, najpierw base, wash i z jeden czy dwa highlighty może drybrash i styka:]. Po co się męczyć z farbkami do twarzy:). Co do strojów to hmm... jak bardzo chcecie to wam ze dwie maski/nakrycia głowy mogę przynieś.walkingdead pisze:UWAGA
Pozdro
Ludwi$

Przebranie innym razem

Daj znać, o której wpadniesz to uprzedzę M, gdyby mnie jeszcze nie było.
♀
- Wintermute
Jak my Ci lazienke wyremontujemy to, hm... Bedzie Pani zadowolona....walkingdead pisze:Nie podejrzewałam, że koledzy z subtelnymi dłońmi stworzonymi do malowania figurek sa zdolni do prac remontowych.![]()
Remontami łazienek też się zajmujecie?
Jest też jeszcze wykończeniówka we wszystkich pomieszczeniach![]()
UWAGA
A wykonczeniowke zrobimy farbkami citadela:)
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Wintermute
E tam, powinienes jechac w przebraniu - i do kazdego pasazera mowic cukierek, albo psikus. Od razu bedziesz mial fanty na wieczorna impreze:DMaxxx76 pisze:Ja z Ursusa przyjadę bez makijażu i przebrania, bo zanim przebiję się przez całe miasto, to na bank zatrzyma mnie policja lub - co gorsza - oddziały szturmowe ninja w sutannach:-)
Ja wbiję jakoś tak jak będziecie zaczynać grać, bo późno się wezmę za ciasto.walkingdead pisze:Daj znać, o której wpadniesz to uprzedzę M, gdyby mnie jeszcze nie było.
Pozdro
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
My z żoną jedziemy naszym czerwonym samochodem i tak myślę że może dorobimy mu kły z przodu i ogon z tyłu 
Coś w ten deseń:
http://teamspeed.com/forums/attachment. ... 1288668182

Coś w ten deseń:
A ten dynio-kask kto zakłada?:)sirwei pisze:My z żoną jedziemy naszym czerwonym samochodem i tak myślę że może dorobimy mu kły z przodu i ogon z tyłu
Coś w ten deseń:
pozdro
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Tego nie ma w planie. Zresztą my będziemy rodzinką wampirówLudwi$ pisze:A ten dynio-kask kto zakłada?:)

Będę podróżował moją białą skodą... Może pochlapię ją czerwoną farbą i przebiorę się za Toffika?:-)
A tu gra na dzisiaj :
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewtopic.php?t=32123
- Wintermute
I walnac troche flakow, zeby wygladalo jakbys przejechal zombich:)Maxxx76 pisze:Będę podróżował moją białą skodą... Może pochlapię ją czerwoną farbą i przebiorę się za Toffika?:-)
- Wintermute
walkingdead, jak chcesz to mozemy tak Ci zwierza przebrac:

- walkingdead
ciekawe czy bedziesz taki odwazny jak go zobaczysz
Juz widze jak podchodzisz do niego z pedzelkiem

♀
- Wintermute
E, teraz kozacze. Ja z psami sie nie dogaduje niestety:)walkingdead pisze:ciekawe czy bedziesz taki odwazny jak go zobaczysz![]()
Takze jak podejde do niego to bedzie ta krotsza wersja wieczoru

- walkingdead
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
W znaczeniu masz? Czy, że byłaby dobra? Bo mam wersje p&p tylko nie chciało mi się wyciąćMaxxx76 pisze:A tu gra na dzisiaj :

Nie dość, że nie mam, to chyba się dzisiaj nie pojawię 
Wirus morderca...:'(

Wirus morderca...:'(
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
- walkingdead
Dziękuję za wczoraj
Mam nadzieję, że bawiliście się równie dobrze co ja,a niedociągnięcia zostaną mi wybaczone
Nie sądziłam, że faktycznie wytrwamy do rana, a tymczasem czas minął szybko i nawet się nie zorientowałam kiedy wybiła 4 nad ranem.
Było super! Nie mogę się doczekać następnego razu
Zdjęcia są na FB (nie trzeba mieć konta, żeby je zobaczyć)
https://www.facebook.com/bullonboard
PS
Ada i Michał-stylizacja samochodu zabójcza!!!!!!
Nahar, dzięki za pyszne muffiny
Paweł, dynia mega
Ludwi$- dzięki za gry i kuwetowe ciacho
Ps2
Dajcie proszę namiary na to forum, gdzie mogę szukać Distant Plain.

Było super! Nie mogę się doczekać następnego razu

Zdjęcia są na FB (nie trzeba mieć konta, żeby je zobaczyć)

https://www.facebook.com/bullonboard
PS
Ada i Michał-stylizacja samochodu zabójcza!!!!!!

Nahar, dzięki za pyszne muffiny

Paweł, dynia mega

Ludwi$- dzięki za gry i kuwetowe ciacho

Ps2
Dajcie proszę namiary na to forum, gdzie mogę szukać Distant Plain.
♀
Ja również dziękuję
. Było klimatycznie, jestem pełen podziwu dla kunsztu rzeźbiących w dyniach.
Grało się super, szczególnie że nie było widać po nas zmęczenia, co najwyżej frustracji. Dzięki za możliwość prowadzenia posiadłości. Sporo jeszcze nauki przede mną ale o tym cicho sza. "Nie tych droidów szukacie"
Mam nadzieję że nie bylem zbyt okrutny jako strażnik. Szczególnie dla starszych ludzi
.
A w pierwszym tytule jestem za większym 'spawnowaniem żeby uzyskać więcej fragów'
i ksiądz powinien mieć krzyż do wbijania go w głowy zombie 
Next Time Eclipse i może X-Wing?

Grało się super, szczególnie że nie było widać po nas zmęczenia, co najwyżej frustracji. Dzięki za możliwość prowadzenia posiadłości. Sporo jeszcze nauki przede mną ale o tym cicho sza. "Nie tych droidów szukacie"

A w pierwszym tytule jestem za większym 'spawnowaniem żeby uzyskać więcej fragów'

Next Time Eclipse i może X-Wing?