A gdzie D, S i M?Maxxx76 pisze:Bingo
Bardzo Duzo Strategicznego Myslenia.
Chociaz awawa sie wstrzelil najlepiej...
A gdzie D, S i M?Maxxx76 pisze:Bingo
Ja bylbym chetny, niestety ani w ten ani w najblizszy weekendcosti pisze: BTW. byliby chętni na Starcrafta?
też tak mi się wydawało, Maxxx76 ma Clasha a tam są kostki boje się o moje pudełkoWintermute pisze:Z nim tylko suchary bez losowosci:)
o to spokoMaxxx76 pisze:Rzucam pudła a nie pudełka
Jak karcianki, jak powiedzialem, ze MEQ to karciany systemto mina zrzedla...Maxxx76 pisze:Nie tylko suchary, karcianki też mogą być
To co spotkanie i tematyka wciąż aktualna?walkingdead pisze:Gdybysmy trzymali się tematyki wojennej (bez wskazania określonego okresu) i spotkanie miało miejsce w weekend za 2 tyg to mogę dorzucić do puli:
1) First to Fight
2) A&A
3) Fire in the lake (1-4 osób)
4) 1944: wyścig do Renu
5) 1989 Jesień Narodów
6) Zimna Wojna
7) Cold War (CIA vs KGB)
Bohaterowie Wyklęci
zgłaszam chęć wypróbowania.sirwei pisze:To co spotkanie i tematyka wciąż aktualna?
Wciąż czekam na możliwość prezentacji szanownemu gronu mojego skirmisha
e, jest jedna broń, która daje przerzuty na jedynkachWintermute pisze:Rocy, jakby w Firestormie byly wybuchajace jedynki to Maxxx zmiotlby Cie z planszy...
Spotkanie chętnie,skirmish chętnie, ale ja w ten weekend jestem poza Wwa. ;(sirwei pisze:To co spotkanie i tematyka wciąż aktualna?walkingdead pisze:Gdybysmy trzymali się tematyki wojennej (bez wskazania określonego okresu) i spotkanie miało miejsce w weekend za 2 tyg to mogę dorzucić do puli:
1) First to Fight
2) A&A
3) Fire in the lake (1-4 osób)
4) 1944: wyścig do Renu
5) 1989 Jesień Narodów
6) Zimna Wojna
7) Cold War (CIA vs KGB)
Bohaterowie Wyklęci
Wciąż czekam na możliwość prezentacji szanownemu gronu mojego skirmisha
`Maxxx76 pisze:Np. Parafia...
Snickers jako znacznik pierwszego graczaMaxxx76 pisze:Parafia, edycja Gra Roku, ze snickersem:-)
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
I kostki z symbolami snickersów:-DWintermute pisze: Snickers jako znacznik pierwszego gracza![]()
Poczekamy az sirwei sie wypowie.Maxxx76 pisze:Właściwie każdy.
Chyba.
Tzn nie wiem dokładnie...