[Warszawa] Gry strategiczne i molochy - szukam graczy
Re: [Warszawa] Gry strategiczne i molochy - szukam graczy
A może ktoś chętny na Andean Abyss w środę/czwartek w Padbarze ?
To potrzebne są jeszcze 2 osoby. Chciałbym wiedzieć wcześniej czy mam czytać instrukcję 

U mnie jedynie poniedziałek może wejść w rachubę.
Ja bym się pisał coś, ale raczej w środku tygodnia.
Moi drodzy Czytacze 
Z radością informuję was że w tą niedzielę na 1 piętrze Galerii Renova w godzinach 10-18 będzie miała miejsce akcja promocyjna Klubu Gier Planszowych powstającego z mojej inicjatywy w Domu Kultury Świt.
W związku z tym zapraszam was do wspólnego grania i promocji naszego wspólnego hobby wśród okolicznych mieszkańców. Kto chce i może wesprzeć tą sprawę swą obecnością i entuzjazmem tego serdecznie zapraszam do odwiedzin . Będziemy mieli 6 stołów 80x80 cm i wystarczającą ilość krzeseł. Będę mieć gry ze swojej kolekcji a kolejne gry współpracujący ze mną właściciel sklepu internetowego z grami planszowymi.
Zapraszam was do przynoszenia własnych gier, opowiadania o nich i zachęcania do gry.
Sądzę że będziemy się dobrze bawić.
Sirwei

Z radością informuję was że w tą niedzielę na 1 piętrze Galerii Renova w godzinach 10-18 będzie miała miejsce akcja promocyjna Klubu Gier Planszowych powstającego z mojej inicjatywy w Domu Kultury Świt.
W związku z tym zapraszam was do wspólnego grania i promocji naszego wspólnego hobby wśród okolicznych mieszkańców. Kto chce i może wesprzeć tą sprawę swą obecnością i entuzjazmem tego serdecznie zapraszam do odwiedzin . Będziemy mieli 6 stołów 80x80 cm i wystarczającą ilość krzeseł. Będę mieć gry ze swojej kolekcji a kolejne gry współpracujący ze mną właściciel sklepu internetowego z grami planszowymi.
Zapraszam was do przynoszenia własnych gier, opowiadania o nich i zachęcania do gry.
Sądzę że będziemy się dobrze bawić.
Sirwei
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Ostatnio marzy mi się Runewars kto byłby chętny i jakie propozycje terminu / miejsca?
Chętnie zagram. Możemy zagrać u mnie na Woli. Może być w tygodniu lub weekend.
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
w tygodniu to nie za bardzo czasowo to widzę. W weekend to nie wiem czy nie po świetach dopiero znajdę czas.balif pisze:Chętnie zagram. Możemy zagrać u mnie na Woli. Może być w tygodniu lub weekend.
- nahar
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Szadoł pisze:A może ktoś chętny na Andean Abyss w środę/czwartek w Padbarze ?
Ja chętnie w to zagram w przyszłym tygodniu - może być środa, czwartek raczej niekoniecznie.
Zastanawiam się nad kupnem i chętnie wcześniej przetestuje.
Przyszły tydzień mi nie bardzo pasuje - zaczynają się firmowe wigilie a mam ich 3nahar pisze:Szadoł pisze:A może ktoś chętny na Andean Abyss w środę/czwartek w Padbarze ?
Ja chętnie w to zagram w przyszłym tygodniu - może być środa, czwartek raczej niekoniecznie.

No i trzeba jeszcze zebrać 2 dodatkowe osoby
Ja na Aa sie pisze. Przyszly tydzień w sroda/czwartek potencjalnie bym mógł. Ewentualnie weekend jest do rozważenia.
- nahar
Szadoł pisze:Przyszły tydzień mi nie bardzo pasuje - zaczynają się firmowe wigilie a mam ich 3nahar pisze:Szadoł pisze:A może ktoś chętny na Andean Abyss w środę/czwartek w Padbarze ?
No i trzeba jeszcze zebrać 2 dodatkowe osoby
Nie no naprawdę są takie impry jak w UK/US?
I co listę sprawdzają

Ja tam mam 30 min w czasie przerwy obiadowej i jeszcze do tego nie trzeba przychodzić

EOŻART - następny weekend może być.
Co powiecie na piątek? Proponuje ustalić termin i gamy w 3 jeżeli nie zgłosi się 4 osoba.
Powinienem by ująć to bardziej precyzyjnie : weekend = sobota + niedziela.balif pisze:Co powiecie na piątek? Proponuje ustalić termin i gamy w 3 jeżeli nie zgłosi się 4 osoba.
Edit:Szadoł pisze:Powinienem by ująć to bardziej precyzyjnie : weekend = sobota + niedziela.balif pisze:Co powiecie na piątek? Proponuje ustalić termin i gamy w 3 jeżeli nie zgłosi się 4 osoba.
Sobota 13.12.2014 ?
- nahar
balif pisze:Edit:Szadoł pisze:Powinienem by ująć to bardziej precyzyjnie : weekend = sobota + niedziela.balif pisze:Co powiecie na piątek? Proponuje ustalić termin i gamy w 3 jeżeli nie zgłosi się 4 osoba.
Sobota 13.12.2014 ?
Ja okazało się mam inne zadania na weekend - mały remoncik

Witam
Chętnie dołączę sie do gry Shogun gdzieś w Wawie. Mogę zagrać wt/st/czw/ po godz 17
pzdr
Chętnie dołączę sie do gry Shogun gdzieś w Wawie. Mogę zagrać wt/st/czw/ po godz 17
pzdr
Wintermute- widzę, że nareszcie ktoś dysponuje MEQ, pytanie tylko czy chciałbyś (może z kimś jeszcze) zagrać w soboty po 14?
Wczoraj grałem z żoną w WotR. Przegrała i stwierdziła że nie chce więcej grać. Potrzebuje więc współgracza. 

Chętnie zagram, ale niestety w najbliższej perspektywie czas mam tylko jutro (5 stycznia) i możliwość praktycznie tylko u mnie (Wilanów), ale następnym razem mogę dojechaćsirwei pisze:Wczoraj grałem z żoną w WotR. Przegrała i stwierdziła że nie chce więcej grać. Potrzebuje więc współgracza.

"Freedom's just another word for nothing left to lose" J.J.
-
- Been thanked: 7 times
A gdzie zwykle grywacie? Bo WotRa bym nawet kiedyś odświeżył, jeśli będzie w miejscówce z żarciem i dobrym piwem.
Sent from my awesome mobile I want to brag about. May contain trace elements of tpos.
Sent from my awesome mobile I want to brag about. May contain trace elements of tpos.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść