Yyyy zaproponowałam spotkanie u mnie a nie zostałam uwzględniona w składzie graczy??Wintermute pisze:Nie, no na razie to wyglada tak:
Sid Meiers Civilization
1. Wintermute
2. Rocy7
3. awawa
4. Ludwi$
5. ???
Co ja mam być od przenoszenia piwa?????

Yyyy zaproponowałam spotkanie u mnie a nie zostałam uwzględniona w składzie graczy??Wintermute pisze:Nie, no na razie to wyglada tak:
Sid Meiers Civilization
1. Wintermute
2. Rocy7
3. awawa
4. Ludwi$
5. ???
A nie widzisz, jak ladnie wpasowywujesz sie w te 3 znaki zapytania? Miejsce specjalnie zarezerwowane dla Ciebiewalkingdead pisze:Yyyy zaproponowałam spotkanie u mnie a nie zostałam uwzględniona w składzie graczy??Wintermute pisze:Nie, no na razie to wyglada tak:
Sid Meiers Civilization
1. Wintermute
2. Rocy7
3. awawa
4. Ludwi$
5. ???
Co ja mam być od przenoszenia piwa?????
Pfff, ja bylem Lincolnemsirwei pisze:To wszyscy przeciwko Katarzynie. Tj Wintermute
Organizujemy sie na granie u Ciebie. Tylko jeszcze nie ustalilismy jak Twoja rola w tym wszystkim bedzie:)walkingdead pisze:straciłam kontrolę nad tym co tu się dzieje
I tak wygra Katarzynasirwei pisze:To głosujmy
Heh, przyszla, tupnela noga i przeploszyla wszystkich...walkingdead pisze:Ale się rozbestwiliście![]()
Zostałam wywalona brutalnie na margines planszówkowych wydarzeń. To jest mój temat!!!
To może w takim sensie Zombicide?walkingdead pisze: Wracam do żywych i chce krwi...
Co planujecie na za 2 tyg?
w Civilizacji jest wojna, Zombicide może też być, choć jakoś ostatnio nie mam nastroju na kooperacje, ale się dopasujewalkingdead pisze:Wracam do żywych i chce krwi...w sensie, chce zagrać w coś wojennego albo kosmicznego
Co planujecie na za 2 tyg?
Nooo jedyny element SF w Cywilizacji to budowa promu kosmicznego, wiec nie wiem czy podejdzie.walkingdead pisze:Zombicide mam wiec jesli bardzo bedziecie chcieli pograc to nie ma problemu.
Sama wolalabym w Fire in the lake, First to Fight, Nowa Era albo Omega Centauri....Wszystkie mam, ale nadal nie rozdziewiczone
No chyba,ze ktoś ma już Wiedźmina albo Atak Zombie?
Zombie zaatakuja Ci choinke?! musiales byc baaardzo niegrzeczny w tym roku.Maxxx76 pisze:Atak Zombie dostanę pod choinkę
Taka piatkowa refleksja mnie naszla - czlowiek czlowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie...Maxxx76 pisze:Jeszcze trochę pochoruję i sam będę zombie...