(Warszawa: Ursus, Włochy) nowe miejsce do gry
Re: Warszawa-Ursus/Włochy: nowe miejsce do gry
Wintermute posiada 
Chyba że znajdą się chętni na testowanie prototypu mojej gry kooperacyjnej w klimacie Obcego?

Chyba że znajdą się chętni na testowanie prototypu mojej gry kooperacyjnej w klimacie Obcego?

Ostatnio zmieniony 23 lis 2014, 15:53 przez Maxxx76, łącznie zmieniany 1 raz.
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Ja posiadam Eldritch Horror i tez chętnie zagram
Tylko środę i piątek mam zajęte...może weekend?

Ostatnio zmieniony 23 lis 2014, 15:53 przez awawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Granie na Bemowie
Na czwartek umówiliśmy się z Wintermute na Descenta, ale zobaczymy...
- Wintermute
Dopiero zauwazylem, ze mnie tu obgadujecie 
Ten tydzien mam zajety (czwartek Wy zreszta tez
) ale w nastepnym na Middle-Earth Questa mozemy sie umowic. Max. 4 osoby - trojka herosow vs Sauron.

Ten tydzien mam zajety (czwartek Wy zreszta tez

Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Wintermute
Srode jedynie mam zajeta. Reszta dni wolnych i moge sie dostosowac.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Witam.
Czy w ten weekend (Piątek lub Sobota) byłby ktoś chętny na Descenta?
Początkowo chciałem organizować spotkania u siebie w Pruszkowie, ale życzliwa osoba z forum wskazała mi ten wątek - i rzeczywiście miejsce do gry niedaleko od Pruszkowa
.
Jeśli zebrałoby się 2-3 osoby można by było rozpocząć kampanię.
Czy w ten weekend (Piątek lub Sobota) byłby ktoś chętny na Descenta?
Początkowo chciałem organizować spotkania u siebie w Pruszkowie, ale życzliwa osoba z forum wskazała mi ten wątek - i rzeczywiście miejsce do gry niedaleko od Pruszkowa

Jeśli zebrałoby się 2-3 osoby można by było rozpocząć kampanię.
Ten weekend odpada, ale w ogóle bardzo chętnie
Który Descent?

-
Ja w Descenta nie miałem jeszcze przyjemności zagrać, ale jeśli zasady są do ogarnięcia, chętnie się przyłączę.
Gramy w drugą edycję - bardzo proste zasady. No i jest realna szansa na rozpoczęcie i ukończenie kampanii.
Jeśli będą amatorzy to zapraszam do gry również w 1 edycję - mam podstawkę oraz dodatki Road to Legend, Altar of Despair i Well of Darkness więc w razie czego możemy trzasnąć epicką kampanię w 1-szą edycję - ale wtedy trzeba liczyć się z mniej więcej 6 miesiącami grania zakładając w miarę regularne spotkania
W każdym bądź razie od czasu do czasu gdy będą wolne weekendy będę się przypominać z Descentem.
W ten weekend jak rozumiem nie ma chętnych?

Jeśli będą amatorzy to zapraszam do gry również w 1 edycję - mam podstawkę oraz dodatki Road to Legend, Altar of Despair i Well of Darkness więc w razie czego możemy trzasnąć epicką kampanię w 1-szą edycję - ale wtedy trzeba liczyć się z mniej więcej 6 miesiącami grania zakładając w miarę regularne spotkania

W każdym bądź razie od czasu do czasu gdy będą wolne weekendy będę się przypominać z Descentem.
W ten weekend jak rozumiem nie ma chętnych?
- Paskudnik
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Jeśli to miałby być wtorek, to dla mnie byłby to wyjątkowo dogodny termin - myślę, że na miejscu mógłbym być nawet o 16:30. Ktoś jeszcze chętny?
Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P
Re: Odp: Warszawa-Ursus/Włochy: nowe miejsce do gry
Hej nie wiem czy wiecie ale ryżowa 44 właśnie się zamknęła. Ale w pobliżu jest jeszcze grall na skoroszach
- Paskudnik
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Re: Odp: Warszawa-Ursus/Włochy: nowe miejsce do gry
Goddamit Max, wiedziałem, że Twoje częste wizyty w tym lokalu nie doprowadzą do niczego dobregoplusman pisze:Hej nie wiem czy wiecie ale ryżowa 44 właśnie się zamknęła. Ale w pobliżu jest jeszcze grall na skoroszach

Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P