[Warszawa] Targówek - grywa tu ktoś?
Re: [Warszawa] Targówek - grywa tu ktoś?
Wczoraj odbyła się prezentacja klubu. Mieszkańcy dopisali, największym zainteresowaniem cieszył się gobblet, zakazana wyspa i wsiąść do pociągu europa. Dopytywano też o inne tytuły. Zainteresowanie zarówno ze strony dzieci jak i dorosłych. Była też młodzież. Galeria niestety nie dopisała frekwencją. Nie jest ona zbyt popularna. Mimo wszystko jestem zadowolony że ludzie usłyszeli o klubie, cześć wręcz gratulowała nam ochoty i życzyła powodzenia i wytrwałości. Jednak duch planszówek jest w narodzie 

Świetnie. Więc tak jak mówiłeś, po 12 się ruszyło? Niestety nie mogłem dotrzeć, ale się zastanawiałem jak się skończyło 
Tak btw - może zaktywizować fb i stworzyć grupę i wydarzenie na spotkania w Świcie? To zawsze działa...

Tak btw - może zaktywizować fb i stworzyć grupę i wydarzenie na spotkania w Świcie? To zawsze działa...
Chcę to zrobić dziś po spotkaniu z władzami DK. Graliśmy do około 16.30.
Współpraca z dk rozwija się fantastycznie. Chcą żebyśmy zorganizowali turniej w jakiś tytuł(y).
Jakieś propozycje/tęsknoty?
Na 99% w tą niedzielę znowu będzie promocja klubu w galerii Renova. Tym razem na parterze w innym miejscu.
A na 100% będziemy się promować w sobotę podczas uniwersytetu dzieci i młodzieży w domu kultury.
Kto chce wspomóc?
Na 99% w tą niedzielę znowu będzie promocja klubu w galerii Renova. Tym razem na parterze w innym miejscu.
A na 100% będziemy się promować w sobotę podczas uniwersytetu dzieci i młodzieży w domu kultury.
Kto chce wspomóc?
-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 17 times
a skąd wiedzą że frekwencja dopisze? 
Ja trochę z nimi mam inne doświadczenia. Niby wszystko fajnie i ok ale mają takie jedne zajęcia które nie mogą ruszyć z powodu małej liczby osób. Daje ogłoszenia, namawiam ludzi żeby się z nimi kontaktowali i zapisywali. Chętni dostają jakieś takie lakoniczne odpowiedzi, że nie wiem ile z nich się zapisało. Na maile Panie odpowiadają co kilkanaście dni o i tak. No to pomarudziłem
Niestety grudzień jest pod znakiem mikołajek w pracy i innych imprez tego rodzaju wiec z czasem słabo :/

Ja trochę z nimi mam inne doświadczenia. Niby wszystko fajnie i ok ale mają takie jedne zajęcia które nie mogą ruszyć z powodu małej liczby osób. Daje ogłoszenia, namawiam ludzi żeby się z nimi kontaktowali i zapisywali. Chętni dostają jakieś takie lakoniczne odpowiedzi, że nie wiem ile z nich się zapisało. Na maile Panie odpowiadają co kilkanaście dni o i tak. No to pomarudziłem

Niestety grudzień jest pod znakiem mikołajek w pracy i innych imprez tego rodzaju wiec z czasem słabo :/
W sobotę będzie 300 osób.
W niedzielę spodziewam się około 100 przy stoisku.
Zobaczymy, jestem po godzinnym spotkaniu z dyrektorem DK(Prawie straciłem głos
)
Dał dużo propozycji współpracy i promocji. Liczę że będzie się rozwijać.
W niedzielę spodziewam się około 100 przy stoisku.
Zobaczymy, jestem po godzinnym spotkaniu z dyrektorem DK(Prawie straciłem głos

Dał dużo propozycji współpracy i promocji. Liczę że będzie się rozwijać.
Ruszył Fan-Page na Facebooku:
https://www.facebook.com/KlubGierAurora
https://www.facebook.com/KlubGierAurora
Turniej w Neuroshimę bardzo chętnie bym zagrał.sirwei pisze:Współpraca z dk rozwija się fantastycznie. Chcą żebyśmy zorganizowali turniej w jakiś tytuł(y).
...
sirwei pisze:Najpierw myślimy o turniejach dla dzieci
No to ja 2 może 3 mógłbym do NH sprowadzić.
Zaczynamy o 13. Miejsce się znajdzie, współgracze też. Poziom tylko może być nie ten. Można też pomagać organizatorowi 

Oficjalnie dziękuję pomocnikom. Mieliśmy komplet uczestników. Brakło krzeseł
Następne spotkanie w drugi weekend stycznia. 10.1 niemal na pewno będziemy w ch targówek, 11.1 spotykamy się w dk. Może do tego czasu powstanie grupa dla dorosłych/starszej młodzieży

Pragnę ogłosić że zaczynając od dziś w ferie spotkania planszówkowe dla dzieci są we wtorki i czwartki 15-17 oraz w niedzielę 13-15. Po feriach w soboty 13-15. Wstęp 15zł. Dorośli opiekunowie free 

Mam kilka zapisanych na stałe osób, podniósł się poziom wiekowy. Od dwóch tygodni męczymy Descent 2ed 

Zapraszam już teraz na stoisko klubu Aurora podczas zbliżającego się bródnowskiego turnieju rycerskiego! 31 maja, park Bródnowski.
[Last Minute - Bródno - domówka - piątek 18.30]
Wykruszył nam się ze spotkania uczestnik. Może ktoś chętny na Pax Pamir + ew. coś jeszcze?
Wykruszył nam się ze spotkania uczestnik. Może ktoś chętny na Pax Pamir + ew. coś jeszcze?