(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Hej,
Ja teraz jestem trochę chory, także Sylwek stoi u mnie pod znakiem zapytania. Może się jutro albo pojutrze lepiej poczuję to wtedy dam znać czy bym się pojawił.
Pozdro,
Ludwi$
Ja teraz jestem trochę chory, także Sylwek stoi u mnie pod znakiem zapytania. Może się jutro albo pojutrze lepiej poczuję to wtedy dam znać czy bym się pojawił.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Kilka osób nie-growych które bywały u nas na sylwestra pytało się nas czy robimy go w tym roku. W związku z tym organizujemy sylwestra u nas.
Zapraszamy graczy do nas, na pewno miejsca przy stole nie zabraknie.
Pzdr
Zapraszamy graczy do nas, na pewno miejsca przy stole nie zabraknie.
Pzdr
- Wintermute
Niezaleznie od tego gdzie sie bawicie, ja odpadam. Tez mnie chorobsko zmeczylo niestety...
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
- Has thanked: 267 times
- Been thanked: 664 times
- walkingdead
Jak tak dalej pojdzie to meetingi beda pod znakien koca, mleka, imbiru i fervex 
Tym bardziej przerazajace, ze meska grypa i przeziebienie sa legendarne

Tym bardziej przerazajace, ze meska grypa i przeziebienie sa legendarne

♀
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Moje znajome lubia planszowki, ale tez cos je pobiera wiec nie wiem czy dadza rade.
- Rocy7
Bez znaczenia na miejsce Sylwester bedzie zrzutkowy, czy tez mamy cos brac?;)
Nie jestem osobiscie przekonany do idei Sylwestra laczonego geeki + niegrajacy w praktyce roznie to wychodzi.
Nie jestem osobiscie przekonany do idei Sylwestra laczonego geeki + niegrajacy w praktyce roznie to wychodzi.
- Rocy7
Sirwei będziemy u Ciebie w końcu ja + 3 osoby. Maxxx odpada niestety, młody coś podłapał.
Wezmę Maskaradę i Lords of Waterdeep choć kusi mnie być pokazać mam Cyklady ze wszystkimi dodatkami:)
Wezmę Maskaradę i Lords of Waterdeep choć kusi mnie być pokazać mam Cyklady ze wszystkimi dodatkami:)
Obawiam się że Cyklady mogą być zbyt dużym obciążeniem dla sylwestrowych głów. Pozostałe dwie spoko. Dużo zdrowia dla małego i wytrwałości dla rodziców !
Hej,
Jako, że nie będę obecny na sylwestrze z powodu choróbska Chciałbym wam, życzyć zdrowia, pomyślności oraz duże ilości świeżych tytułów planszówkowych na waszych półkach... a no i co za tym idzie też pieniędzy:). + przyszłych udanych (naszych i nie tylko) spotkań w 20015 r.
A teraz bardziej sentymentalnie... Dziękuje wam za mile spędzone te kilka miesięcy od czasu mojego pojawienia się na forum i dołączenia się do grupy, dawno nie ograłem tylu fajnych tytułów jak i nie poznałem tylu zacnych i pozytywnie zakręconych osób. Mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie również owocny w spotkania, imprezy, turnieje (wiem powtarzam się:]).
Pozdrawiam
Ludwi$
Jako, że nie będę obecny na sylwestrze z powodu choróbska Chciałbym wam, życzyć zdrowia, pomyślności oraz duże ilości świeżych tytułów planszówkowych na waszych półkach... a no i co za tym idzie też pieniędzy:). + przyszłych udanych (naszych i nie tylko) spotkań w 20015 r.
A teraz bardziej sentymentalnie... Dziękuje wam za mile spędzone te kilka miesięcy od czasu mojego pojawienia się na forum i dołączenia się do grupy, dawno nie ograłem tylu fajnych tytułów jak i nie poznałem tylu zacnych i pozytywnie zakręconych osób. Mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie również owocny w spotkania, imprezy, turnieje (wiem powtarzam się:]).
Pozdrawiam
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- Rocy7
biorę jednak Maskaradę i Potwory w Tokio skoro ma być lekkosirwei pisze:Obawiam się że Cyklady mogą być zbyt dużym obciążeniem dla sylwestrowych głów. Pozostałe dwie spoko.

Ludwi$ dzięki za życzenia i miłe słowa o grupie pod którymi również mogę się podpisać.
Ja także z okazji zbliżającego się nowego roku życzę przede wszystkim nie obecnym dziś u nas graczom dużo powodzenia w nowym roku w życiu zawodowym i rodzinnym, nowych miejsc do składowania kolejnych gier, jak najwięcej trafnych zakupów, spotkań i pieniędzy na zakupy
. Do zobaczenia po nowym roku! Kurujcie się 

Najlepszego 
My właśnie jesteśmy po dwóch partyjkach Ataku Zombie. Zacna gierka, chętnie wypróbuję ją w pełnym składzie

My właśnie jesteśmy po dwóch partyjkach Ataku Zombie. Zacna gierka, chętnie wypróbuję ją w pełnym składzie

Dzięki wszystkim za tłumne pojawienie się na sylwestrowej imprezie. Szczególnie nowicjuszom (choć wiem że nie są obecni w większości na forum).
W ramach ścisłości zaczęliśmy wczoraj od Banga!( 5 osób), szeryf wygrał przy pomocy zastępcy
(mnie) Następnie po nadejściu posiłków rozegraliśmy dwie partie w Maskaradę( dzięki Rocy7 za prowadzenie i tłumaczenie zasad). Później przyszła pora na PanicLab - świetny mózgotrzep w którym po kilku rundach zostałem wykluczony z rozgrywki
. Po przerwie na jedzonko podzieliliśmy się i Panie grały w Zug um zug(5 osób) a my z Rocym rozegraliśmy Star Wars LCG - mój świąteczny prezent. Rocy grał Sithami a ja Jedi(po raz pierwszy po jasnej stronie mocy), no i światłość wygrała
tudzież zgodziliśmy się na zakończenie rozgrywki przed czasem(po przerwie na strzelanie korkiem od szampana).
No i na zakończenie jak dziewczyny dokończyły Pociągi(wygrała moja lepsza połowa) wyciągnąłem Posiadłość Szaleństwa i rozegraliśmy ponownie scenariusz Zielonooki chłopiec( powrót do Halloween walkingdead
) Tym razem był lepszy klimacik bo w tle leciała Arcana a światło zostało ograniczone do minimum....
Wobec wyraźnego zmęczenia badaczy znowu wygrał Mroczny Władca..... Mrok nastał na Targówku do 4:30 nad ranem.....
W ramach ścisłości zaczęliśmy wczoraj od Banga!( 5 osób), szeryf wygrał przy pomocy zastępcy

No i na zakończenie jak dziewczyny dokończyły Pociągi(wygrała moja lepsza połowa) wyciągnąłem Posiadłość Szaleństwa i rozegraliśmy ponownie scenariusz Zielonooki chłopiec( powrót do Halloween walkingdead

Wobec wyraźnego zmęczenia badaczy znowu wygrał Mroczny Władca..... Mrok nastał na Targówku do 4:30 nad ranem.....
- Rocy7
Dzieki za goscinne;) Ogolnie Sylwestra planszowego mozemy zaliczyc do udanych mimo moich przegranych:P
Coraz bardziej przekonuje sie do Maskarady jako imprezowki, choc inkwizytor bywa za mocny a szkoda mi kasy na dodatek, ktory ten problem rozwiazuje.
Panic Lab jakos nie lubie pamieciowek lub nie bylem w nastroju akurat tego dnia.
Star Wars LCG podtrzymuje swoje zdanie o nadmiernej losowosci rozgrywki, gdyby ciemna strona byla silniejsza w mocy wygladaloby to inaczej. Niestety zarowno Vader i Imperator pokazali sie runde za pozno.
Posiadlosc gierka fajna klimatyczna jednak raz ze czasochlonna a dwa, ze z balansem to roznie bywa.
Nowy Rok jednak zaczelismy nad plansza i licze ze ta tendencja sie utrzyma;)
Coraz bardziej przekonuje sie do Maskarady jako imprezowki, choc inkwizytor bywa za mocny a szkoda mi kasy na dodatek, ktory ten problem rozwiazuje.
Panic Lab jakos nie lubie pamieciowek lub nie bylem w nastroju akurat tego dnia.
Star Wars LCG podtrzymuje swoje zdanie o nadmiernej losowosci rozgrywki, gdyby ciemna strona byla silniejsza w mocy wygladaloby to inaczej. Niestety zarowno Vader i Imperator pokazali sie runde za pozno.
Posiadlosc gierka fajna klimatyczna jednak raz ze czasochlonna a dwa, ze z balansem to roznie bywa.
Nowy Rok jednak zaczelismy nad plansza i licze ze ta tendencja sie utrzyma;)
- Rocy7
Z tego co pamietam byli chetni na wyprobowanie swoich sil w Grze o Tron?
Z uwagi na czasochlonnosc rozgrywki proponuje ktorys weekend.
Musimy jednak zebrac 4 chetnych do Uczty dla wron lub 6 dla podstawki kto sie pisze?
Z uwagi na czasochlonnosc rozgrywki proponuje ktorys weekend.
Musimy jednak zebrac 4 chetnych do Uczty dla wron lub 6 dla podstawki kto sie pisze?
- walkingdead
- walkingdead
Hej,
A ja szukam chętnej osoby na najbliższy czwartek do testu skirmish'a w SW:Imperial Assault. Proponuje Paradox Cafe, tak 17.30 - 18.00. Czekam na deklaracje do środy godz. 20.00.
Co do Gry o Tron to mam w razie czego dodatek Taniec ze Smokami.
Pozdro
Ludwi$
A ja szukam chętnej osoby na najbliższy czwartek do testu skirmish'a w SW:Imperial Assault. Proponuje Paradox Cafe, tak 17.30 - 18.00. Czekam na deklaracje do środy godz. 20.00.
Co do Gry o Tron to mam w razie czego dodatek Taniec ze Smokami.
Pozdro
Ludwi$
Moje gry
Moje gry