[W-wa] W poszukiwaniu graczy-Pathfinder Adventure Card Game
Re: [W-wa] W poszukiwaniu graczy-Pathfinder Adventure Card G
Hej,
Będę.
Pozdro,
Ludwi$
Będę.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Czy "Arcadiusze" będą jutro na 17
? Ja będę przed 17 żeby przygotować scenariusz.

- Wintermute
Powinienem zdazyc na 17. Z parominutowym poslizgiem ewentualnie.balif pisze:Czy "Arcadiusze" będą jutro na 17? Ja będę przed 17 żeby przygotować scenariusz.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Hej,
Ja się mogę spóźnić z 10 min na Arcadia Quest.
Pozdro,
Ludwi$
Ja się mogę spóźnić z 10 min na Arcadia Quest.
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Hej,
Zeszłotygodniowe przygody były pełne zwrotów akcji.
Po pierwszej przygodzie, która minęła w miarę szybko i dość łatwo chodź wg mnie Hunt'y potrafiły trochę namieszać, nadeszła druga (i 3 tak epicka partia), gdzie nie dość, że Kamień Szczęścia wypadł naszemu gnomowi halabardnikowi w... można powiedzieć ostatnim momencie to jeszcze w ostatniej turze wyskoczył główny przeciwnik. Twistów co niemiara:).
Tak, oto dotarliśmy do ostatniej przygody Adventure Deck nr 2. 3 Deck zbliża się wielkimi krokami i powoli trzeba myśleć jaką "klasę prestiżową" wybierzemy dla swoich postaci.
Do potwierdzenia: Środa, 04.02.2015r. Solec 44, godz. 19:00 (start z Pathfinderem)?
Pozdro,
Ludwi$
Zeszłotygodniowe przygody były pełne zwrotów akcji.
Po pierwszej przygodzie, która minęła w miarę szybko i dość łatwo chodź wg mnie Hunt'y potrafiły trochę namieszać, nadeszła druga (i 3 tak epicka partia), gdzie nie dość, że Kamień Szczęścia wypadł naszemu gnomowi halabardnikowi w... można powiedzieć ostatnim momencie to jeszcze w ostatniej turze wyskoczył główny przeciwnik. Twistów co niemiara:).
Tak, oto dotarliśmy do ostatniej przygody Adventure Deck nr 2. 3 Deck zbliża się wielkimi krokami i powoli trzeba myśleć jaką "klasę prestiżową" wybierzemy dla swoich postaci.
Do potwierdzenia: Środa, 04.02.2015r. Solec 44, godz. 19:00 (start z Pathfinderem)?
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Mam cień szansy że cały jutrzejszy dzień może mi wypaść ale do wieczora powinno się wyjaśnić. Na chwilą obecną drużyna może liczyć barbarzynice
.
Arcadia o 17 ?

Arcadia o 17 ?
- Wintermute
Na 17 nie zdaze. Bede blizej 18.balif pisze:Mam cień szansy że cały jutrzejszy dzień może mi wypaść ale do wieczora powinno się wyjaśnić. Na chwilą obecną drużyna może liczyć barbarzynice.
Arcadia o 17 ?
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Przed nami misja środkowego kręgu i one są trochę większe. Odpuśćmy Arcadię tym razem bo coś czuję że nie wyrobimy się do 19.Wintermute pisze:Na 17 nie zdaze. Bede blizej 18.balif pisze:Mam cień szansy że cały jutrzejszy dzień może mi wypaść ale do wieczora powinno się wyjaśnić. Na chwilą obecną drużyna może liczyć barbarzynice.
Arcadia o 17 ?
Hej,
niestety będziecie musieli poradzić sobie jutro bez wsparcia złodziejskiego..Dzieciaki mi się rozchorowały i nie dam rady się wyrwać.
Bawcie się dobrze, powodzenia i zostawcie dla mnie jakiś fajny loot
niestety będziecie musieli poradzić sobie jutro bez wsparcia złodziejskiego..Dzieciaki mi się rozchorowały i nie dam rady się wyrwać.
Bawcie się dobrze, powodzenia i zostawcie dla mnie jakiś fajny loot

Ja jutro też tylko wpadnę na pathfindera. Około 18.30
Hej,
Ok, czyli widzimy się kilka minut po 18.00. Hmm... bez łotra będzie ciężko z barierami, ale może damy jakoś radę. Proponuje jakoś za bardzo nie szarżować i zrobić tylko 2 scenariusze (ostatni z deck'u 2 i pierwszy z deck'u 3).
Pozdro,
Ludwi$
Ok, czyli widzimy się kilka minut po 18.00. Hmm... bez łotra będzie ciężko z barierami, ale może damy jakoś radę. Proponuje jakoś za bardzo nie szarżować i zrobić tylko 2 scenariusze (ostatni z deck'u 2 i pierwszy z deck'u 3).
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Hej, update poproszę 
Co zdobyliśmy i dlaczego tak mało?

Co zdobyliśmy i dlaczego tak mało?
- Wintermute
Ja to jeszcze czuje ten dzwon, co mi go nasz mag zrzucil na glowe 
Nieee, nic ciekawego nie zdobylismy. Same badziewie... Slowo

Nieee, nic ciekawego nie zdobylismy. Same badziewie... Slowo

- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Bo dzwon to Panie, trzeba umieć obsługiwać..zobacz jaką fajna broń Ci załatwiłem, w sam raz na prześladujących nas nieumarłych ;)
https://www.youtube.com/watch?v=iTggLsxUIP0
następnym razem niech złodziej przeprowadza nas przez bariery :-p
Był fajny kapelusz w magicznym ciucholandzie, ale poszedł. I maska meduzy, przez którą pewnie straciłem abonament medyczny u kapłana ;)
https://www.youtube.com/watch?v=iTggLsxUIP0
następnym razem niech złodziej przeprowadza nas przez bariery :-p
Był fajny kapelusz w magicznym ciucholandzie, ale poszedł. I maska meduzy, przez którą pewnie straciłem abonament medyczny u kapłana ;)
Granie na Bemowie
Tylko im się zbanishował ten dzwon. Ciekawe jaki skill pozwala na discard
.
Edit:
Barbarzynica znalazła ciucha ze skórki jakiegoś zielonego gada. Pasuje pod kolor oczu.

Edit:
Barbarzynica znalazła ciucha ze skórki jakiegoś zielonego gada. Pasuje pod kolor oczu.

Hej,
Ja dla Ciebie Łotrzyco mam zestaw złodziejski, ale coś za coś... oddasz mi swoją wodę święconą:). I nie, nie uznaję komiksowego "flafu" jeżeli chodzi o relacje łotrzyca-kapłanka;P.
Ogólnie przygoda bardzo ciekawa, długo nie mogliśmy znaleźć "głównego zła", zasada scenariusza fajna, czasu było jeszcze dość sporo (z 9-8 turek), ale wszyscy byli dość mocno poranieni (chyba z 4 osobą nie udało by się dociągnąć ręki jakby wszystko stracili), a były jeszcze trzy otwarte lokacje.
Tak czy siak otrzymujesz nagrodę w postaci dodatkowej karty:).
pozdro,
Ludwi$
PS: Awawa znów masz za dużo kart w decku;]
Ja dla Ciebie Łotrzyco mam zestaw złodziejski, ale coś za coś... oddasz mi swoją wodę święconą:). I nie, nie uznaję komiksowego "flafu" jeżeli chodzi o relacje łotrzyca-kapłanka;P.
Ogólnie przygoda bardzo ciekawa, długo nie mogliśmy znaleźć "głównego zła", zasada scenariusza fajna, czasu było jeszcze dość sporo (z 9-8 turek), ale wszyscy byli dość mocno poranieni (chyba z 4 osobą nie udało by się dociągnąć ręki jakby wszystko stracili), a były jeszcze trzy otwarte lokacje.
Tak czy siak otrzymujesz nagrodę w postaci dodatkowej karty:).
pozdro,
Ludwi$
PS: Awawa znów masz za dużo kart w decku;]
Moje gry
Moje gry
zaplanowaliśmy coś na środę? ja wyjątkowo mogę próbować dotrzeć na 18 jakby co 

Ja standardowo przed 17 będę. Realizujemy plan z AF na rozgrzewke?
- Wintermute
Okolo 17 bede. Mozna zrealizowac, ale do tanga trzeba trojga - AF slabo chodzi na dwoch.balif pisze:Ja standardowo przed 17 będę. Realizujemy plan z AF na rozgrzewke?
Hej,
Będę o 18.
pozdro,
Ludwi$
Będę o 18.
pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
A mnie niestety nie będzie zgodnie z zapowiedzią...