(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
W najbliższy czwartek nie mogę, niedziela po 14 być może by mi się udało na 3 h wyrwać.
Może ktoś potrzebuje czegoś z 3Trolli z 9% rabatem? 
Siedzę na chorobowym, to może zakupy zrobię?

Siedzę na chorobowym, to może zakupy zrobię?

- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Ja chyba muszę na kilka tygodni przystopować z nowościami :) Zdrowiej Maxxx
OK, aby w niedziele powalczyć z imperium albo pognębić rebelianckie szczury ;) wyrazili na razie chęć:
- Rocy7
- Balif
OK, aby w niedziele powalczyć z imperium albo pognębić rebelianckie szczury ;) wyrazili na razie chęć:
- Rocy7
- Balif
Granie na Bemowie
Rozpakowywanie, sklejanie, mocowanie, koszulkowanie, segregowanie... Jak ja to uwielbiam:) Czasami myślę, że mógłbym mieć gry po to by je rozpakowywać i przygotowywać do grania:) Albo oglądać elementy:))))
Bronię się przed tym rękami i nogami, starając się sprzedawać gry, w które nie gram, ale i tak odwiedzam swoją skromną kolekcję codziennie:)
- walkingdead
- Has thanked: 267 times
- Been thanked: 663 times
Sluchajcie, ja ie wiem czy bede mogla uczestniczyc w Waszych regularnych kampaniach, a zupelnie nie ma sensu, zebym z doskoku czasem brała udział w spotkaniach.
A zatem, planujemy jakieś spotkanie poza kampaniami?
♀
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
W kwestii niedzieli poniewaz wyjezdzam z miasta nie gwarantuje ze na 14 wroce, 15-16 bylaby bezpieczniejsza.
W kwestii gry w tygodniu to jestem za, cos konkretnego proponujesz? Szadoł bardzo chce Fire in the Lake zagrac.
Planuje zaprosic Was tez na domowke z Cykladami i moze Lords of Waterdeep z tym, ze to kwestia marca - jak wroci stół oraz krzesła.
W kwestii gry w tygodniu to jestem za, cos konkretnego proponujesz? Szadoł bardzo chce Fire in the Lake zagrac.
Planuje zaprosic Was tez na domowke z Cykladami i moze Lords of Waterdeep z tym, ze to kwestia marca - jak wroci stół oraz krzesła.
- awawa
@walkingdead jak już pisałem jest możliwość dedykowanych kampanii IA i SoB (w zależności od składu) jak komu pasuje - nawet równolegle, save zawsze mozna zrobic
najchętniej na bemowie przynajmniej do momentu aż znowu się zmotoryzuje
Fire in the Lake - ja też chcę w końcu wyjść poza intro

Fire in the Lake - ja też chcę w końcu wyjść poza intro

Granie na Bemowie
Chyba żeby zrobić stały skład + postacie przechodnie.walkingdead pisze:Sluchajcie, ja ie wiem czy bede mogla uczestniczyc w Waszych regularnych kampaniach, a zupelnie nie ma sensu, zebym z doskoku czasem brała udział w spotkaniach.
- awawa
dobry pomysł. ktoś wie czy te dodatkowe postaci da się szybko zuplevelowac bez szkody dla głównej kampanii w IA i SoB? Przyjmijmy ze tak, po pierwszym scenariuszu w kampanii i tak się wyjaśni 

Granie na Bemowie
- awawa
tutaj jest taniej
http://www.cubecp.home.pl/pl/c/Martwa-Zima/244

Granie na Bemowie
- walkingdead
Poważnie, nie chce Wam za bardzo bruździć w terminach.
Sama teraz grywam w coś niemal codziennie, ale są to spontaniczne zrywy. Doskwiera mi również totalny brak czasu i przewidywalności.
Sama teraz grywam w coś niemal codziennie, ale są to spontaniczne zrywy. Doskwiera mi również totalny brak czasu i przewidywalności.
♀
- Rocy7
- Wintermute
Kartami rozwiniec za expy mozna bez problemu. Dochodzaca postac dostaje tyle, ile maja inni. Trzeba pomyslec jak z przedmiotami - mozna jakies wylosowac albo cos. Ogolnie - da sie.Rocy7 pisze:Uwazam, ze nie ma problemu z postaciami przechodnimi w kampanii.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Czy umawiamy się w takim razie w niedzielę na Bemowie? My chętnie dołączymy bo rodzice mieszkają blisko 

- Rocy7
Postaram sie zdazyc.awawa pisze:zapraszamstart tak mniej więcej 14:30 - 15
- Rocy7
Ja w tygodniu po 17 oprocz piatkow z reguly moge grac;)walkingdead pisze:Poważnie, nie chce Wam za bardzo bruździć w terminach.
- walkingdead