VI Zjazd Rycerstwa Chrześcijańskiego, pomoc z organizacją
-
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 26 times
VI Zjazd Rycerstwa Chrześcijańskiego, pomoc z organizacją
Witam, dostaliśmy zadanie zorganizowanie planszogrania na 10 stołów piwnych. Problemem jest brak gier w naszej kolekcji na taką ilość osób, rok temu było ich ponad 16000. Na naradzie padł pomysł wysłania maili do różnych wydawnictw i sklepów z ofertą reklamy w zamian za przysłanie jakiś nagród w postaci kuponów lub gier ze zniszczonymi pudełkami.
Czy ktoś mógłby nam doradzić w tej kwestii? Być może macie jakieś kontakty lub sami chcecie dopomóc?
Czy ktoś mógłby nam doradzić w tej kwestii? Być może macie jakieś kontakty lub sami chcecie dopomóc?
Re: VI Zjazd Rycerstwa Chrześcijańskiego, pomoc z organizacj
Może na 15 VII, gdzieś pod Donieckiem ustawić punkt zborny.
-
? ? ?puciek2 pisze:Może na 15 VII, gdzieś pod Donieckiem ustawić punkt zborny.
Nawet nie będę wnikać co to znaczy.
Chodziło mi jedynie o jakieś rady co napisać do sklepu/wydawnictwa i jak udokumentować to.
Spoko sorry za OFF TOP. Trudno mi się było powstrzymać. Niedawno poznałem grę Magnaci i takie tam, miałem skojarzenie, no wiesz rycerstwo Chrześcijańskie, Bitwa pod Grunwaldem, 15 VII. Teraz warto by spłacić stary dług gdy hordy atakują Ukrainę a może i już się szykują na Litwę. Tylko gdzie ten król ? ....
Jeszcze raz sorry za OT.
Jeszcze raz sorry za OT.
Czym się różni "Rycerstwo Chrześcijańskie" od "niechrześcijańskiego"?
Wspomogę rabatem 11% Planszostrefa, 7% 3Trolle
-
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 36 times
Może po prostu napisz to co napisałeś tu na forum. Jeśli jest to już VI zjazd to na pewno jakieś tak "raporty" z poprzednich spotkań istnieją, szczególnie jeśli zjeżdża się tyle osób o ilu napisałeś.Kira.Hiroshi pisze:Chodziło mi jedynie o jakieś rady co napisać do sklepu/wydawnictwa i jak udokumentować to.
Co do OT

Polecam kontakt z osobami, które organizowały różnego rodzaju konwenty itp. Na forum możesz znaleźć ich ogłoszenia oraz ich namiary. Moim zdaniem będą najbardziej kompetentni i doświadczeni:-)
-
Planszówki pojawią się pierwszy raz na zjeździeJacek_PL pisze:Może po prostu napisz to co napisałeś tu na forum. Jeśli jest to już VI zjazd to na pewno jakieś tak "raporty" z poprzednich spotkań istnieją, szczególnie jeśli zjeżdża się tyle osób o ilu napisałeś.Kira.Hiroshi pisze:Chodziło mi jedynie o jakieś rady co napisać do sklepu/wydawnictwa i jak udokumentować to.
.

Ale nadal możesz się pochwalić ile jest aktywnych uczestników, ile widzów, czy ludzie mają ze sobą dzieci, ile trwa, jak duży jest zjazd nawet na zdjęciach. To wydawcy to jest pytanie "czy wystarczająco dużo osób zobaczy moją grę by było warto".
-
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 36 times
Wiesz, przecież wydawnictwa nie pojawiają się na przykład na konwentach od samego początku ich istnienia, tylko jak mają tam już którąś edycję z kolei. Tak samo pewnie wyglądać to może w twoim przypadku, to już szósta impreza z kolei, gdzie będzie sporo osób o takim hobbystycznym zainteresowaniu jak rycerstwo, więc może jakieś wydawnictwo się skusi i zaryzykuje, zresztą co tu pisać, tak jak wspomniałem wcześniej pisz do nich. A zresztą pierwszy z brzegu przykład - http://www.rebel.pl/x.php/1,135/Nasze-g ... encie.htmlKira.Hiroshi pisze:Planszówki pojawią się pierwszy raz na zjeździe
-
Wielkie dzięki! Najbardziej interesowało mnie w jakiej formie wydawnictwa i sklepy najczęściej pomagają. Czy np dadzą gry jako nagrody, czy kupony, albo jakieś uszkodzony egzemplarze do ogrania, lub czy trzeba je będzie zwrócić, bo jak wiadomo dużo ludzi = dużo okazji do kradzieży tokenów.Jacek_PL pisze:Wiesz, przecież wydawnictwa nie pojawiają się na przykład na konwentach od samego początku ich istnienia, tylko jak mają tam już którąś edycję z kolei. Tak samo pewnie wyglądać to może w twoim przypadku, to już szósta impreza z kolei, gdzie będzie sporo osób o takim hobbystycznym zainteresowaniu jak rycerstwo, więc może jakieś wydawnictwo się skusi i zaryzykuje, zresztą co tu pisać, tak jak wspomniałem wcześniej pisz do nich. A zresztą pierwszy z brzegu przykład - http://www.rebel.pl/x.php/1,135/Nasze-g ... encie.htmlKira.Hiroshi pisze:Planszówki pojawią się pierwszy raz na zjeździe
- Tomzaq
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 106 times
Rycerstwo chrześcijańskie wierzy w Pana Bogaazz pisze:Czym się różni "Rycerstwo Chrześcijańskie" od "niechrześcijańskiego"?
Rycerstwo niechchrzerścijańskie nie wierzy w Pana Boga

Who is John Galt?
Posiadam
Posiadam
- rastula
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 1326 times
dużo okazji do kradzieży tokenów.
Rycerstwo ( chrześcijańskie czy nie) kradnie żetony???? OMG

Vandal pisze:Ale nadal możesz się pochwalić ile jest aktywnych uczestników, ile widzów, czy ludzie mają ze sobą dzieci, ile trwa, jak duży jest zjazd nawet na zdjęciach. Dla wydawcy to jest pytanie "czy wystarczająco dużo osób zobaczy moją grę by było warto".
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1610 times
- Kontakt:
A czym się zajmowało rycerstwo, jak nie wyprawami łupieskimi? Jak wyglądała tak chrześcijańska (z nazwy) inicjatywa, jak IV wyprawa krzyżowa?rastula pisze:Rycerstwo ( chrześcijańskie czy nie) kradnie żetony???? OMG
- Trampon
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Nie ma takiego tematu z którego nie da rady wyciągnąć jakiegoś offtopa [WHITE SMILING FACE]
"W świecie kolekcjonerów nader często dochodzi do zbrodni. Kolekcjonerzy to szaleńcy albo fanatycy na granicy szaleństwa, zaślepieni żądzą posiadania zdolni są do najgorszych przestępstw".
E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.