Ps. pisze się ONWARD to Venus

Spoko, byłem raczej zaskoczony niż zły, zaplute zmazane.dratwa6 pisze:
P.S. Valarus , nie gniewaj sie, nie chcialem urazic <peace>
No jak będziesz w czwartek to chyba do Polufki zajrzysz?Nycte pisze:mam zamiar być w czw oraz piątek w GDktoś chętny?
Nie wiedziałeś, że nikt Cię nie lubi? Zawsze udawaliśmyNycte pisze:Przemek napisał że będzie i wszyscy uciekli
Panikujesz, przecież wiadomo, że w zwartek będziemy tak czy inaczej. Co do piątku, to zależy, co ma być grane;)Nycte pisze:Przemek napisał że będzie i wszyscy uciekli
Moje OtV ma Kajetan i chyba je ze sobą cały czas nosi, więc na miejscu powinno być. XCOM ma Markus, więc to już musisz tego pana pytać.dratwa6 pisze:Czy w ten czwartek zjawi się ktoś z ONWARD TO VENUS albo X-COM? Chętnie bym zagrał w te tytuły
Valarus pisze:Tylko to, do czego link mam w podpisie, super szału nie ma:P
No to gramy w Aśkę, pewnie jeszcze jej nie poznałeś a ja dawno nie grałemdratwa6 pisze:...a ja jestem otwarty na nowości...
Spoko, przyniosę, mnie tam nakłaniać nie trzebamnowaczy pisze:No to gramy w Aśkę, pewnie jeszcze jej nie poznałeś a ja dawno nie grałemdratwa6 pisze:...a ja jestem otwarty na nowości...
Valarus?
Widzialem na BGG w opisie ze lubisz ale nie masz z kim grac:PValarus pisze:Spoko, przyniosę, mnie tam nakłaniać nie trzebamnowaczy pisze:No to gramy w Aśkę, pewnie jeszcze jej nie poznałeś a ja dawno nie grałemdratwa6 pisze:...a ja jestem otwarty na nowości...
Valarus?
W Aśkę? Toć ona co chwila na stole, myślimy o tej samej grze? A Study in Emerald?:Pdratwa6 pisze: Widzialem na BGG w opisie ze lubisz ale nie masz z kim grac:P
Kurcze myslalem ze Aska to skrot od ArkhamValarus pisze:W Aśkę? Toć ona co chwila na stole, myślimy o tej samej grze? A Study in Emerald?:Pdratwa6 pisze: Widzialem na BGG w opisie ze lubisz ale nie masz z kim grac:P
Potwierdzam. Nie gram.Valarus pisze:Może być ciężko, słyszałem, że Majek w to nie gra.mitbol pisze:Bede z Valarusowym DSem i chetnie bym go rozegrał
Wstępnie umówieni jesteśmy z Serafinem na partyjkę z dodatkiem.Nycte pisze:ktoś wziąłby galaxy truckera? bo myślę nad zakupem
To będzie straszne, ten dodatek to istna rzeźnia, na pewno wszyscy umrzemy w połowie trasy.Majek10 pisze:Wstępnie umówieni jesteśmy z Serafinem na partyjkę z dodatkiem.Nycte pisze:ktoś wziąłby galaxy truckera? bo myślę nad zakupem
piszę się!sirafin pisze:To będzie straszne, ten dodatek to istna rzeźnia, na pewno wszyscy umrzemy w połowie trasy.Majek10 pisze:Wstępnie umówieni jesteśmy z Serafinem na partyjkę z dodatkiem.Nycte pisze:ktoś wziąłby galaxy truckera? bo myślę nad zakupem