Szogun, Szczęść Boże, Na Chwałę Rzymu, Lewis & Clark, D-Day Dice, Belfort, Atak Zombie, Eldritch Horror z dodatkiem

Pojawiły się glosy za wtorkiem, wieczorem zobaczę czy tez mi pasujeLudwi$ pisze: Imperial Assault I Team (Rocy, sirwei, Awawa, balif): proponowałem czwartek, ale mogę wrócić do pomysłu z najbliższym wtorkiem (17.03.2015r.). Miejsce: U mnie, czas: 18:00-18:30?.
Dopiero zaczęliśmy grę, chyba można je wrzucić - przynajmniej do teamu LAP. Drugi skład LARSB będzie już po 2 spotkaniu gdy pojawia sie dodatki. Bonusowe pytanie odnośnie mechanizmu kampanii: będzie można ja jakoś wydłużyć o 2-3 side-questy czy balans w głównych scenariuszach się rozjedzie?Ludwi$ pisze: Z tego co wiem "małe dodatki" mają już być od 20.03 w sprzedaży (u nas pewnie trochę później). Jako, że są tam nowe side questy/agendy to mam do was zapytanie czy dodajemy je do naszych decków czy przy następnej kampanii (pewnie z jakiegoś większego dodatku) je dodamy?.
To grajcie jutro beze mnie. Moja postacią może sterowac razem.Rocy7 pisze:W moim przypadku czwartek oceniam na 50%, ale to nie tak ze kompletnie mi nie pasuje, wiec sie do Was dostosuje;) Albo ten jeden raz dacie rade beze mnie;P
ale to Twoje rzuty będą nam potrzebne do wygranejbalif pisze:To grajcie jutro beze mnie. Moja postacią może sterowac razem.
mogę się pisaćMaxxx76 pisze:Zastosowałem inne kryterium
Szogun, Lewis & Clark, Belfort, Atak Zombie,
Pomysł dobry. Piehoo?:)awawa pisze: hmm...a na ten czwartek może udało by się przesunąć drugi team jesli Piehoo bedziesz mial czas?