(Warszawa) Piątki/soboty z Eclipse
- NoCanDoCan
- NoCanDoCan
Re: [Warszawa] Piątki z Eclipse
No ja zamówiłem sobioe dodatki
w pon-wt bedą
a i startegie lepsze wymysliłem
więc juz tak latwo mnie i tomasza nie ogracie 

- dicer
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Czyli mam rozumieć, że skład na piątek wygląda następująco?
dicer
puciek2
Blugkolf
NoCanDoCan + Tomasz
klobas
dicer
puciek2
Blugkolf
NoCanDoCan + Tomasz
klobas
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2015, 01:36 przez dicer, łącznie zmieniany 1 raz.
- NoCanDoCan
Witam,
Widzę, że szykuje się jakaś ekipa na piątek na Eclipse. Macie jeszcze jakieś wolne miejsce? Nie ukrywam, że grałem dotychczas dwa razy, ale mam doświadczenie z planszówkami i zwykle radzę sobie. Gdzie gracie?
Pozdrawiam,
Szymon
Widzę, że szykuje się jakaś ekipa na piątek na Eclipse. Macie jeszcze jakieś wolne miejsce? Nie ukrywam, że grałem dotychczas dwa razy, ale mam doświadczenie z planszówkami i zwykle radzę sobie. Gdzie gracie?
Pozdrawiam,
Szymon
Miejsc jest dużo, więc zapraszamy. Ale gdzie my gramy ....?, to dobre pytanie. Gdzie my gramy ? Coś słyszałem o Krakowskim Przedmieściu. Można poprosić jakiś bliższy namiar ?
- dicer
OK - aktualna lista:
1. dicer
2. puciek2
3. Blugkolf
4. NoCanDoCan
5. Tomasz
6. klobas
7. Szymaj
Adres lokalu podam zainteresowanym, jak tylko otrzymam ostateczne potwierdzenie od gospodarza.
1. dicer
2. puciek2
3. Blugkolf
4. NoCanDoCan
6. klobas
7. Szymaj
Adres lokalu podam zainteresowanym, jak tylko otrzymam ostateczne potwierdzenie od gospodarza.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2015, 00:30 przez dicer, łącznie zmieniany 1 raz.
To dajcie znać jak ktoś się wykruszy, bo z tego co mi wiadomo Eclipse jest na maks 6 osób:).
- NoCanDoCan
Tomasz z tego co wiem nie koniecznie bedzie mogl jest na 6 w takim razie
a w czwartek ktos ma ochote jednak w cheersie pograc w eclipse?

- dicer
Gospodarz poprosił, by ten pierwszy raz poprzestać na "szóstce".
Przetestujemy lokal i zobaczymy, czy są tam warunki do gry w szerszym gronie. Jeśli tak, to następne spotkanie można będzie zorganizować w więcej osób.
Tak więc na razie lista jest zamknięta, chyba że ktoś z obecnych się wykruszy.
Adres lokalu prześlę na priva.
Przetestujemy lokal i zobaczymy, czy są tam warunki do gry w szerszym gronie. Jeśli tak, to następne spotkanie można będzie zorganizować w więcej osób.
Tak więc na razie lista jest zamknięta, chyba że ktoś z obecnych się wykruszy.
Adres lokalu prześlę na priva.
Ja jestem. A gramy w podstawkę czy dodatek? W dodatek nie grałem, ale z tego co widzę w instrukcji może być ciekawie z tymi nowymi technologiami:).
Prośba o adres i godzinę spotkania.
Prośba o adres i godzinę spotkania.
To zachowujcie się ładnie aby następnym razem można zagrać w 9 osób. Na 17.04 proszę zarezerwować 2 miejsca: Wojrad i Crusaria.dicer pisze:Gospodarz poprosił, by ten pierwszy raz poprzestać na "szóstce".
- NoCanDoCan
Ja zwalniam swoje miejsce niestety
ale mam nadzieje widzimy sie jakos w nastepnym tyg. czy to w centrum czy to w cheersie, chyba ze nie chcecie tam wracac ?

- dicer
Dzięki wszystkim za rozgrywkę.
Grało 5 osób. Tym razem zagrali: Planta, Hydranie, Rho Indi, Eridani i Oświeceni.
Plantanie tradycyjnie zaczęli rozrastać się w galaktyce w tempie ekspresowym, a potem zawiązali sojusz z Hydranami, którzy zdobyli Centrum Galaktyki. Następnie ten sojusz zaatakował Eriańców, którzy odizolowani od innych z trudem się bronili. Rho Indi znalazło się w patowej sytuacji i okopywało się na swoich pozycjach, natomiast Oświeceni cichaczem budowali swoją potęgę, by w ostatniej rundzie zaatakować sojusz z całą swoją siłą i ostatecznie wygrali. Gratulacje.
Lokal i gospodarz bardzo sympatyczny. Miejsca dużo. W 6 osób gra się z dużym luzem. Po rozłożeniu stołu można grać w więcej, tak więc spoko.
Grało 5 osób. Tym razem zagrali: Planta, Hydranie, Rho Indi, Eridani i Oświeceni.
Plantanie tradycyjnie zaczęli rozrastać się w galaktyce w tempie ekspresowym, a potem zawiązali sojusz z Hydranami, którzy zdobyli Centrum Galaktyki. Następnie ten sojusz zaatakował Eriańców, którzy odizolowani od innych z trudem się bronili. Rho Indi znalazło się w patowej sytuacji i okopywało się na swoich pozycjach, natomiast Oświeceni cichaczem budowali swoją potęgę, by w ostatniej rundzie zaatakować sojusz z całą swoją siłą i ostatecznie wygrali. Gratulacje.
Lokal i gospodarz bardzo sympatyczny. Miejsca dużo. W 6 osób gra się z dużym luzem. Po rozłożeniu stołu można grać w więcej, tak więc spoko.
- Blugkolf
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 9 times
Dzięki za podsumowanie i za grę. Planta w endgame strasznie cierpi na niską inicjatywę, w mechanice gry, więc poratowałem się chociaż własną inicjatywą na początku gry. 

Ja również dziękuję. Myślałem, że większy łomot zbiorę, zresztą po pierwszy 4 turach wszystko na to wskazywało:). Coś planujecie w ten piątek?
- dicer
Ja bym zagrał.Szymaj pisze:Coś planujecie w ten piątek?
Czekam na potwierdzenie z KJ. Mają w piątek jakieś spotkanie i nie wiadomo jeszcze, czy da się tam wbić.
Ale jak nie, to w rezerwie jest jeszcze Cheers Pub na Bemowie.
A kto byłby chętny?