(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Zasadniczo to ulepszyć.... Każda postać startowo ma każdy skill tylko nie ulepszony
Hej,
Jak wygląda układa przyszły tydzień jeżeli chodzi o planszówki? Pathfinder ACG stoi jeszcze co prawda pod znakiem zapytania jeszcze ale są jeszcze inne dni, także można coś wstępnie zaplanować SoB, Imperial, coś innego?:). Żeby nie było, u mnie w przyszłym tyg. poniedziałek i sobota i niedziela nie pasuje.
Pozdro,
Ludwi$
PS. sirwei: expy i credits wydajemy/wydamy już u Ciebie, sami mamy to zrobić, obojętnie?
PS2. Awawa: Mam nadwyżkowy "booster" Chewbacca do IA. Może chciałbyś nabyć po rozsądnej cenie?:)
Jak wygląda układa przyszły tydzień jeżeli chodzi o planszówki? Pathfinder ACG stoi jeszcze co prawda pod znakiem zapytania jeszcze ale są jeszcze inne dni, także można coś wstępnie zaplanować SoB, Imperial, coś innego?:). Żeby nie było, u mnie w przyszłym tyg. poniedziałek i sobota i niedziela nie pasuje.
Pozdro,
Ludwi$
PS. sirwei: expy i credits wydajemy/wydamy już u Ciebie, sami mamy to zrobić, obojętnie?
PS2. Awawa: Mam nadwyżkowy "booster" Chewbacca do IA. Może chciałbyś nabyć po rozsądnej cenie?:)
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Może w przyszłym tygodniu pathfinder acg we wtorek a SoB w środę?Ludwi$ pisze: Pathfinder ACG stoi jeszcze co prawda pod znakiem zapytania jeszcze ale są jeszcze inne dn
Ja mogę i w sob i w pathfindera zagrać w tygodniu. W czwartek planuję drugie spotkanie EotE. Też u mnie, o 18.
Expy rozłożymy u mnie żebyście się nie pokrywali umiejętnościami a raczej uzupełniali.
Maxxx: Nie mamy w ekipie medyka jak dotąd.
Rocy: Zwiadowca to raczej umiejętności przetrwania i nawigacja a przemytnik to kontakty ze światem przestępczym, kłamstwa, oszustwa i wymuszenia połączone z umiejętnością szybkiej ucieczki ze strefy zagrożenia
Expy rozłożymy u mnie żebyście się nie pokrywali umiejętnościami a raczej uzupełniali.
Maxxx: Nie mamy w ekipie medyka jak dotąd.
Rocy: Zwiadowca to raczej umiejętności przetrwania i nawigacja a przemytnik to kontakty ze światem przestępczym, kłamstwa, oszustwa i wymuszenia połączone z umiejętnością szybkiej ucieczki ze strefy zagrożenia

Hej,
Hmm roszada Pathfindera brzmi dobrze, aczkolwiek może być problem z miejscem w Paradoxie. Wtorki to dzień X-Wing'a (w sumie to dawno nie grałem, a by mi się przydało;]). Także ew. inne miejsce i czy wszystkim będzie pasować.
SoB: chętnie, spodobało mi się:). Kostki, expy, kostki to jest to (i 3 razy z rzędu "oczy węża", zazdroszczę Ci Awawa, też bym chciał mieć takie rzuty w bitewniakach ale to pewnie lata praktyki:]).
EotE: rpg ma nam zastąpić IA?:) (to pytanie do Team II).
Pozdro,
Ludwi$
Hmm roszada Pathfindera brzmi dobrze, aczkolwiek może być problem z miejscem w Paradoxie. Wtorki to dzień X-Wing'a (w sumie to dawno nie grałem, a by mi się przydało;]). Także ew. inne miejsce i czy wszystkim będzie pasować.
SoB: chętnie, spodobało mi się:). Kostki, expy, kostki to jest to (i 3 razy z rzędu "oczy węża", zazdroszczę Ci Awawa, też bym chciał mieć takie rzuty w bitewniakach ale to pewnie lata praktyki:]).
EotE: rpg ma nam zastąpić IA?:) (to pytanie do Team II).
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Czwartek mi pasuje wyśmienicie
Ekipa medyczna postawi na nogi mego najemnika i statkiem przemytników dotrze na miejsce zbiórki 
A może oddzielny wątek dla EotE?

A może oddzielny wątek dla EotE?
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2015, 11:17 przez Maxxx76, łącznie zmieniany 1 raz.
W ten czwartek i tak nie będę mógł grać.Ludwi$ pisze: EotE: rpg ma nam zastąpić IA?:) (to pytanie do Team II).
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Takiej partii w SoB jak ostatnio to nigdy nie mialem. nie wiem czemu te jedynki mnie nawiedziły, ale chyba nic sie nie stalo... oj tam, 2-3 ambush attack na raz i masa xp :) a ten jeden zgon to przecież był bez konsekwencji ;) Szkoda trochę, ze znajdujemy jedynie sam stuff lecznicy. Na dwururkę w miescie musialem wydac wszystkie swoje pieniądze: $2800. Kurcze, najdroższa zwykła strzelba w dziejach dzikiego zachodu :/
Ludwi$, dziękuje ale postanowiłem, że nie kupuje tych mniejszych dodatków do IA. Jedynie większe o ile sie pojawia.
Nie wiem czy Hakrit da rade pojawic sie we wtorek na Pathfinderze acg? Moze tutaj damy IA na Solcu. Sroda SoB mi pasuje, w czwartek EotE?
Ludwi$, dziękuje ale postanowiłem, że nie kupuje tych mniejszych dodatków do IA. Jedynie większe o ile sie pojawia.
Nie wiem czy Hakrit da rade pojawic sie we wtorek na Pathfinderze acg? Moze tutaj damy IA na Solcu. Sroda SoB mi pasuje, w czwartek EotE?
Hej,
3 dni granie pod rząd? Rany, nie macie litości:). Taka opcja brzmi nieźle, aczkolwiek chyba Rocy7 coś wspominał że nie da rady we wtorek się pojawić.
Cały ten plan, może rozbić jednak potwierdzony Pathfinder;]. Jeszcze Hakri nie dał znać czy może.
Pozdro,
Ludwi$
PS. Jakby w środę był SoB to może mi się uda przyprowadzić żonę:).
3 dni granie pod rząd? Rany, nie macie litości:). Taka opcja brzmi nieźle, aczkolwiek chyba Rocy7 coś wspominał że nie da rady we wtorek się pojawić.
Cały ten plan, może rozbić jednak potwierdzony Pathfinder;]. Jeszcze Hakri nie dał znać czy może.
Pozdro,
Ludwi$
PS. Jakby w środę był SoB to może mi się uda przyprowadzić żonę:).
Moje gry
Moje gry
IA który team będzie grał na Solcu? SoB w środę, jeden scenariusz/dwa, czwartek na EotE pojawi się zwiadowca/przemytnik. Maxxx dzięki za wstępne cv, awawa, ludwi$ jak tam wasze życiorysy? 

Hej,
Jeżeli Rocy7 nie może to proponuję III Team (Piehoo?) i nie na Solcu tylko u mnie;]. Ew. wolny wtorek:).
Dzisiaj wieczorową/nocną porą Ci wyśle.
Pozdro,
Ludwi$
sirwei pisze:IA który team będzie grał na Solcu?
Jeżeli Rocy7 nie może to proponuję III Team (Piehoo?) i nie na Solcu tylko u mnie;]. Ew. wolny wtorek:).
sirwei pisze:ludwi$ jak tam wasze życiorysy?
Dzisiaj wieczorową/nocną porą Ci wyśle.
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
U mnie plany sie zmieniaja wtorek, mam wolny, jednak czwartek chyba zajety, mozliwe ze nawet w ten weekend dam rade na SW RPG sie pojawic.
Sirwei jak zdaze dzis CV dostaniesz.
Poniedziałek, środa bez planów.
Sirwei jak zdaze dzis CV dostaniesz.
Poniedziałek, środa bez planów.
Ok. To jak się pojawisz w sobotę to obgadamy termin kolejnego spotkania. Decyzja co do klasy zapadła?
- Rocy7
Dołączy do was przemytnik - pilotsirwei pisze:Ok. To jak się pojawisz w sobotę to obgadamy termin kolejnego spotkania. Decyzja co do klasy zapadła?

Mnie w weekend nie będzie, bo jak pisałem wirus zaatakował... Ledwo na gały widzę... Ekipa medyczna pracuje...
- Rocy7
Sirwei nie myl roli GM z rolą Overlorda na sesje RPG nie wybieram sie by grać w Star Warsowy odpowiednik Posiadłości szaleństwa.sirwei pisze:Bez najemnika będą mieli przechlapane
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2015, 09:52 przez Rocy7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rocy7
Sirwei dzieki za sesje. To było interesujace, chetnie to powtorze, lecz w czwartek chyba bedziecie musieli sobie radzic bez pilota.
Ależ bardzo proszę. Sam muszę jeszcze popracować nad reakcją na nietypowe zagrania drużyny. Ważne żeby wszyscy dobrze się bawili. I chyba musicie jakoś przekonać maxxa żeby skupił się chociaż ciut na Sprycie. Macie w tym pewien deficyt. Dziś zaczynam ogarniać kolejną przygodę.
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
mam pytanie, czy na tym etapie można jeszcze dopracować postać? nie chodzi mi o zmienianie głównych statystyk inteligencja, obligation, rasa czy mechanics/computers dla mojej klasy, ale już widzę ze np: pancerz będzie mi kompletnie zbędny skoro i tak nie potrafię strzelać
drzewko umiejętności w zasadzie tez mogę okroić o polowe (wiem, wiem... kiedyś może się przydać ale zignorowałem stealth dla slicera, przy braku zdolności ofensywnych może być to zgubne)

- Rocy7