(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Okej, będę miał sprytnego najemnika. W końcu trzeba mieć sporo sprytu, by nawiać z imperialnej armii 

Pytanie za 100 pkt. Czy drużyna EotE chce kontynuować przygodę czy zrobić reset i zacząć zupełnie nową, niepowiązaną z poprzednią?
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Hej,
Mała aktualizacja. W Środę nie dam rady się pojawić/grać. Także, żeby nie trzymać balifa w niepewności z wtorkowym SoB'em, zarządzę na grupie Pathfinder ACG przeniesienie gry na następny tydzień.
Mam wolny piątek, aczkolwiek z tego co sobie przypominam średnio ten dzień wam pasuje(?). Mam na myśli grupę od IA (II), która swoją drogą ociąga się w kampanii:).
Pozdro,
Ludwi$
Mała aktualizacja. W Środę nie dam rady się pojawić/grać. Także, żeby nie trzymać balifa w niepewności z wtorkowym SoB'em, zarządzę na grupie Pathfinder ACG przeniesienie gry na następny tydzień.
Mam wolny piątek, aczkolwiek z tego co sobie przypominam średnio ten dzień wam pasuje(?). Mam na myśli grupę od IA (II), która swoją drogą ociąga się w kampanii:).
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- Rocy7
Przypuszczam, ze II to moja grupa? Moge ponegocjowac z dziewczyna w kwestii piątku;)
Hej,

Pozdro,
Ludwi$
Dobrze przypuszczasz;]. Chyba czas zmienić nazwy Team'ów. Może na "Team balif" i "Team Piehoo"...Rocy7 pisze:Przypuszczam, ze II to moja grupa? Moge ponegocjowac z dziewczyna w kwestii piątku;)

Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Może być ekipa P(i)echowa.Ludwi$ pisze:Hej,
Dobrze przypuszczasz;]. Chyba czas zmienić nazwy Team'ów. Może na "Team balif" i "Team Piehoo"...Rocy7 pisze:Przypuszczam, ze II to moja grupa? Moge ponegocjowac z dziewczyna w kwestii piątku;)
Pozdro,
Ludwi$

Hej,
Może być Team III w piątek. Piehoo?. A w niedziele zaginiony Team I:).
Pozdro,
Ludwi$
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
W związku z faktem potrzeby trwania w fabule proponuje żeby kontynuować grę w SW rpg gdy wszyscy będą pewni swojej obecności. Więc gdyby komuś czwartek nie wypalił to proponuje termin sobotni jak ostatnio tj 16
Hej,
Co do czwartku to jutro się wyjaśni czy dam radę, ale raczej dam. W sobotę to ja mogę dopiero od 19:00 najwcześniej.
pozdro,
Ludwi$
Co do czwartku to jutro się wyjaśni czy dam radę, ale raczej dam. W sobotę to ja mogę dopiero od 19:00 najwcześniej.
pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- Rocy7
Ja staram sie przelozyc swoje czwartkowe plany na piatek, co do soboty zalezy czy Marta przyjedzie.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Niestety nie mogę w piątek. Muszę dłużej w robocie posiedzieć.Ludwi$ pisze:Hej,
Pozdro,
Ludwi$
Zaczyna się pojawiać szansa na komplet w sobotę. Maxxx wpadnij wcześniej żeby dokończyć twoją postać. Awawa i Rocy7 mogę wam zaproponować partyjkę w sw lcg.
Ludwi$ dołączysz o 19, może ciut wcześniej? Zaczniemy jak dojedziesz.