(Wrocław) Spotkania planszówkowe
Jakiś czas temu wróciłem z Róży. Byliśmy w 5 osób, a graliśmy w Colosseum i Edel, Stein & Reich. Co do drugiego tytułu zagraliśmy właśnie z zasadą o której wspominacie no i szczerze mówiąc, niewiele to zmieniło
Co do colosseum to zdecydowanie była to najlepsza partia jaką rozegrałem. Grając w komplecie byłem przedostatni, ale walka toczyła się do końca. Było sporo długich pertraktacji w handlu, dużo przedstawień i wiele wspaniałej zabawy. Można było zauważyć, różne strategie gry, ponieważ praktycznie każdy grał inaczej, a nie jak to za zwyczaj bywa czyli każdy robi podstawowe przedstawienie, a potem ciuła całą grę na ostatnie. Naprawdę chce podziękować Monice, Kamilowi Wiktorowi i Zielowi za tak urozmaiconą rozgrywkę
Jednak pamiętajcie, jeszcze sie odegram
Druga sprawa jest taka, że z Kamilem (i chyba Zielem - jeszcze się zastanawia) będziemy zamawiać gry z milana (z Niemiec) i jeżeli ktoś chciałby się dołaczyć to zapraszamy

Druga sprawa jest taka, że z Kamilem (i chyba Zielem - jeszcze się zastanawia) będziemy zamawiać gry z milana (z Niemiec) i jeżeli ktoś chciałby się dołaczyć to zapraszamy

Wyslalem PWMagma pisze: Druga sprawa jest taka, że z Kamilem (i chyba Zielem - jeszcze się zastanawia) będziemy zamawiać gry z milana (z Niemiec) i jeżeli ktoś chciałby się dołaczyć to zapraszamy
Ps. Juz jakis czas nie ma mnie w kraju, ale niedlugo wracam do konca roku. Pytanie: Pod jakim adresem miesci sie szkola, w ktorej sie spotykacie?
Po powrocie chcialbym wpasc kilka razy do Was

Pozdrawiam - Maja
KOLEKCJA
KOLEKCJA
ul. Piotra Skargi 29/31maja76 pisze: Pytanie: Pod jakim adresem miesci sie szkola, w ktorej sie spotykacie?
Po powrocie chcialbym wpasc kilka razy do Was

Wiadomość odebrana, odpowiedź wysłana

Miło, że kolejna osoba dołączy do naszej gromadki:-)
Zamówienie z Milana- kiedy dokładnie macie zamiar je robić? Bo może, jest nikła szansa, że chciałbym dołączyć. Jeżeli tylko pojawią mi się pieniądze, a w Milanie Tribun, to na pewno się piszę.
Spotkanie czwartkowe: Avi, mam nadzieję, że będziesz, i że El Grande jest aktualne. Jak tak, to my się z Asią na 100% piszemy. Może w końcu uda mi się kogoś namówić na Im Schatten, natomiast jeśli nie, to bardzo chętnie pyknę w Tygrysa:-)
Zamówienie z Milana- kiedy dokładnie macie zamiar je robić? Bo może, jest nikła szansa, że chciałbym dołączyć. Jeżeli tylko pojawią mi się pieniądze, a w Milanie Tribun, to na pewno się piszę.
Spotkanie czwartkowe: Avi, mam nadzieję, że będziesz, i że El Grande jest aktualne. Jak tak, to my się z Asią na 100% piszemy. Może w końcu uda mi się kogoś namówić na Im Schatten, natomiast jeśli nie, to bardzo chętnie pyknę w Tygrysa:-)
No i klops... Jadę w piątek na ślub/wesele w Bieszczady, i w czwartek muszę się spakować. Jak się wyrobię to będę, ale szanse są jakoś tak 50/50. Niestety.
Narzędzia Mathtrade - http://mathtrade.mgpm.pl
O to super, liczymy na Ciebie 
Czytając nową (3 już) relację z Essen, zauważyłem w filmiku z wywiadem z 2 szkotami na temat Neuroshimy dwoje naszych bohaterów drugiego planu - Annę (rozmawia z Trzewikiem) i Russa!
, których korzystając z okazji gorąco pozdrawiam
Linka do filmiku tutaj

Czytając nową (3 już) relację z Essen, zauważyłem w filmiku z wywiadem z 2 szkotami na temat Neuroshimy dwoje naszych bohaterów drugiego planu - Annę (rozmawia z Trzewikiem) i Russa!

Linka do filmiku tutaj
Dobrze powiedzianeTrojan pisze:w ten czwartek zamierzam się pojawić w końcu w klubie ( wraz z moją lepszą połową)

No proszeDusso pisze:Czytając nową (3 już) relację z Essen, zauważyłem w filmiku z wywiadem z 2 szkotami na temat Neuroshimy dwoje naszych bohaterów drugiego planu - Annę (rozmawia z Trzewikiem) i Russa!, których korzystając z okazji gorąco pozdrawiam
![]()
Linka do filmiku tutaj

Kiedy dokładnie jeszcze nie wiemy, są dwa wstepne terminy: albo w ten weekend, albo czekamy do mniej więcej połowy listopada (10-15)steady pisze:Zamówienie z Milana- kiedy dokładnie macie zamiar je robić? Bo może, jest nikła szansa, że chciałbym dołączyć. Jeżeli tylko pojawią mi się pieniądze, a w Milanie Tribun, to na pewno się piszę.