(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- walkingdead
- Has thanked: 262 times
- Been thanked: 659 times
- walkingdead
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
w razie czego tez będę miał wolna chatę :) gramy w coś konkretnego czy może każdy przynosi jeden tytuł na 1-2 godziny w który chciałby zagrać?walkingdead pisze:Może być u mnie :)
No, i złamałem się, nabywając Doomtown Reloaded...
Ktoś chętny na partyjkę?

Polecam dobrze przestudiować zasady przed pierwszą partiąMaxxx76 pisze:No, i złamałem się, nabywając Doomtown Reloaded...Ktoś chętny na partyjkę?

Od miesiąca czytam i oglądam co tylko mi w oczy wpadnie na temat Doomtown 

- Rocy7
- Been thanked: 6 times
- walkingdead
Dziękuję, było super:) Cyklady ciekawsze niż sądziłam. Mimo, że nie jestem wielbicielka licytacji to w naszej grze okazała się niezwykle emocjonująca.
DoW zgodnie z oczekiwaniami. Kawał fajnego copa.
Oby do następnego:)
DoW zgodnie z oczekiwaniami. Kawał fajnego copa.
Oby do następnego:)
♀
- Rocy7
raczej koniec maja, ale pomyślę nad innymi opcjami;) Dziękuje, że chciało Wam się fatygować na przedmieściawalkingdead pisze:Oby do następnego:)

- awawa
Podziękowania dla gospodarza/gospodyni ... i kierowcy :-D Dead of winter bez zdrajcy gra się tak troszkę... jak w grę o tron w wydaniu pacyfistycznym :) Ale mechanika już opanowana, będzie okazja zrobić powtórkę gdy wyjdzie wersja PL
- walkingdead
Drodzy Panowie,zdołałam dziś pomalowaćpierwszą figurkę. Według nas, na zdjęciu wygląda gorzej niż w rzecywistości, zdjęcie nie złapało ostrości na spodnie, które z zaangażowaniem cieniowałam
Nie wszystkie kolory miałam w domu, więc pełna improwizacja. Niestety, jest też połysk. Do dopracowania, ale jestem z siebie dumna, bo to pierwsza pomalowana figurka w moim życiu
http://images68.fotosik.pl/856/b83ec0c8d21ea2d2med.jpg

♀
- awawa
Świetnie wyszło :) Witamy na wyższym stopniu wtajemniczenia planszowkowego :) Połyskiem się nie martw, zlikwidujesz go bezbarwnym matowym, ale to już na sam koniec.
zombicide? :->
zombicide? :->
- walkingdead
Dziękuję, było łatwiej niż myślałam
Zaczęłam od Zombicide, ponieważ miałam sprecyzowaną wizję tego co chcę osiągnąć. Niestety, wiele z farb Pana Narzeczonego już było nie do użytku więc trochę musiałam modyfikować wizję
Muszę więc zainwestować w nowe farby plus zmatowienie. No, i przede mną jeszcze jakieś 70 parę figurek do Zombicide plus parędziesiąt do DDD.

Zaczęłam od Zombicide, ponieważ miałam sprecyzowaną wizję tego co chcę osiągnąć. Niestety, wiele z farb Pana Narzeczonego już było nie do użytku więc trochę musiałam modyfikować wizję

Muszę więc zainwestować w nowe farby plus zmatowienie. No, i przede mną jeszcze jakieś 70 parę figurek do Zombicide plus parędziesiąt do DDD.
♀
- walkingdead
Hej,
Widzę że się dobrze bawiliście:). U mnie tzw. działkowy standard czyli "Hirołsi 3" + gry na boczku (które się do tego nie nadają;]) Caylus i IA w wersji Skirmish oraz Sznaps:). Jak na sucharka to Caylus całkiem przyjemny.
Jaka jest marszruta jeżeli chodzi o ten tydzień? Jutro IA, Środa Pathfinder?
Pozdro,
Ludwi$
Widzę że się dobrze bawiliście:). U mnie tzw. działkowy standard czyli "Hirołsi 3" + gry na boczku (które się do tego nie nadają;]) Caylus i IA w wersji Skirmish oraz Sznaps:). Jak na sucharka to Caylus całkiem przyjemny.
Bardzo spoko Ci to wyszło:). A jak chcesz by nie błyszczał to mogę przy jakiejś okazji (albo nabędziesz sobie) zabrać ze sobą matowy lakier (http://www.rebel.pl/product.php/1,1191/ ... arish.html).walkingdead pisze:Drodzy Panowie,zdołałam dziś pomalowaćpierwszą figurkę. Według nas, na zdjęciu wygląda gorzej niż w rzecywistości, zdjęcie nie złapało ostrości na spodnie, które z zaangażowaniem cieniowałamNie wszystkie kolory miałam w domu, więc pełna improwizacja. Niestety, jest też połysk. Do dopracowania, ale jestem z siebie dumna, bo to pierwsza pomalowana figurka w moim życiu
![]()
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Ja chętny na IA, najlepiej w czwartek. Ewentualnie dzisiaj na Herosów/Roll FTG. 

- Rocy7
Jutro IA mi pasuje w miare mozliwosci chcialbym w Paradox z tym, ze dobrze by bylo zarezerwowac stolik.
- walkingdead
No własnie bede dzis zamawiac army painter core set dedykowany Zombicide. I kupie wlasnie lakier matowy. Niestety, to tylko w Bard znalazlam w przyzwoitej cenieLudwi$ pisze:Hej,
Bardzo spoko Ci to wyszło:). A jak chcesz by nie błyszczał to mogę przy jakiejś okazji (albo nabędziesz sobie) zabrać ze sobą matowy lakier (http://www.rebel.pl/product.php/1,1191/ ... arish.html).walkingdead pisze:Drodzy Panowie,zdołałam dziś pomalowaćpierwszą figurkę. Według nas, na zdjęciu wygląda gorzej niż w rzecywistości, zdjęcie nie złapało ostrości na spodnie, które z zaangażowaniem cieniowałamNie wszystkie kolory miałam w domu, więc pełna improwizacja. Niestety, jest też połysk. Do dopracowania, ale jestem z siebie dumna, bo to pierwsza pomalowana figurka w moim życiu
![]()
Pozdro,
Ludwi$

♀
Hej,
Info w topicu Pathfindera zamieszczone.
Dobra to zadzwonię dzisiaj zarezerwować stolik w Paradoxie, bo jutro może być ciężko z miejscem. W tym czasie niech jeszcze sirwei i Rocy potwierdzą obecność:).
To jak robimy,tak btw.? Ty Awawa prowadzisz na swoim egzemplarzu IA, a ja przejmuję Fenn'a?.
Awawa co do czw. to spoko.
Pozdro,
Ludwi$
Info w topicu Pathfindera zamieszczone.
Dobra to zadzwonię dzisiaj zarezerwować stolik w Paradoxie, bo jutro może być ciężko z miejscem. W tym czasie niech jeszcze sirwei i Rocy potwierdzą obecność:).
To jak robimy,tak btw.? Ty Awawa prowadzisz na swoim egzemplarzu IA, a ja przejmuję Fenn'a?.
Awawa co do czw. to spoko.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry