(Gdańsk) Spotkania we Wrzeszczu (poniedziałek/Graciarnia - chwilowo Krolm)
Re: [Gdańsk] Czwartki we Wrzeszczu - Polufka
Rozumiem ze ta rozgrywka w 7 osob to z dodatkiem ? Bo z tego co widze to podstawka jest do 6 osob, a nie chcialbym Was zmuszac do jakis dziwnych homerulesów.
- Valarus
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 20 times
Tak, tym się nie przejmuj, mam wszystko co potrzeba i jeszcze więcej, plastiku nie zabraknie;)szutek pisze:Rozumiem ze ta rozgrywka w 7 osob to z dodatkiem ? Bo z tego co widze to podstawka jest do 6 osob, a nie chcialbym Was zmuszac do jakis dziwnych homerulesów.
Tak się składa, że ja też więc podzielam tą opinię:)Dr Bobaz pisze:Same rano to zwykle była 12 pomimo ustawki na 11 czy 1030. Ale jakby nie było 9 godzin trzeba liczyć, a następnego dnia mam dyżur więc musimy skończyć w sobotę:)
Kto jutro sie wybiera do Polufki? Ze Valarus to juz moge sie domyslic:P
I co to CW? Cold War? A FitL?
Jak zbierze sie ze 2 entuzjastow ktorzy beda wczesnie to moge przyniesc Crown of Roses. Co to jest kazdy na BGG moze sobie poczytac:P gra warta zagrania ale moze na nia zejsc 2-3 h:)

Jak zbierze sie ze 2 entuzjastow ktorzy beda wczesnie to moge przyniesc Crown of Roses. Co to jest kazdy na BGG moze sobie poczytac:P gra warta zagrania ale moze na nia zejsc 2-3 h:)
- Valarus
CW - Cthulhu Warsdratwa6 pisze:Kto jutro sie wybiera do Polufki? Ze Valarus to juz moge sie domyslic:P
FitL - Fire in the Lake
Zacznę od będę co by nie wywołać lawiny rezygnacji i uniknąć gniewu Markusa
Zagrałbym w Aśkę albo Fitla aczkolwiek nie zamykam się na inne propoyzcję. Co do TI mi pasuje 7.

- Markus
- Has thanked: 640 times
- Been thanked: 311 times
Bardzo dobra postawa panowie.

Ja jutro będę. W chaosa bym zagrał

- Valarus
Czyli mówisz, że chętnie wypróbujesz nowy odpowiednik w postaci Cthulhu Wars? Spoko luz:PMarkus pisze:Bardzo dobra postawa panowie.
Jak na grze GMT jest napisane 2-3, to pewnie trzeba liczyć 4-5:Pdratwa6 pisze:gra warta zagrania ale moze na nia zejsc 2-3 h:)
- Wolf
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 201 times
Ja dzisiaj jestem w Gdańsku, więc będę mieć po drodze, także można się mnie spodziewać. Gier właściwie żadnych nie mam, nie licząc tego co oddaje Poketowi. Ogólnie nie planuje być długo, no ale zobaczę na miejscu, na pewno piwa się napiję
.

Ja miałam dziś wielki plan by być.
I się może nawet czegoś na Gramy pouczyć, ale w związku z moim jutrzejszym wyjazdem wychodzi tyle rzeczy, że chyba nie dam rady.
To już trzeci tydzień!
I się może nawet czegoś na Gramy pouczyć, ale w związku z moim jutrzejszym wyjazdem wychodzi tyle rzeczy, że chyba nie dam rady.

To już trzeci tydzień!
Z ogromnym żalem muszę stwierdzić, że jednak nie będę się mógł stawić dziś w Polufce... Mimo to życzę dobrej zabawy:)
- Valarus
8 do 10 osób, więc pograć się dałol;) Aczkolwiek tytułów za dużo nie było - Aśka w dwóch różnych składach (chociaż Radek załapał się na obie partie), Cthulhu Wars i Ankh Morpork.dratwa6 pisze:Co bylo grane? Frekwencja dopisala?:)
Ankh Morpork?:D myslalem ze to zbyt prosta gra dla takich wyg 

- Markus
- Has thanked: 640 times
- Been thanked: 311 times
Gra świetnie spełniła swoje zadanie. Można zagrać w nią w 1,5 godz. Super. Mi się podobała.dratwa6 pisze:Ankh Morpork?:D myslalem ze to zbyt prosta gra dla takich wyg
Niektórzy to tylko takie kobyły (3h+) przynoszą że o 22:00 wychodzą bo nie są w stanie do 24:00 wyrobić się z nową rozgrywką

Tez lubie, mam w domu a dziwie sie bo jak chcialem przyniesc swoj egzemplarz to nikt sie nie odzywal:)
- Valarus
Dużo osób ma, bo to spoko gra jest, ale po co przynosić coś, co jest na miejscu i pojawia się na stole zazwyczaj jako nieplanowany filler?dratwa6 pisze:Tez lubie, mam w domu a dziwie sie bo jak chcialem przyniesc swoj egzemplarz to nikt sie nie odzywal:)

Widzę, że u Ciebie krótki czas rozgryki dodaje ze 3 oczka do ocenyMarkus pisze:
Gra świetnie spełniła swoje zadanie. Można zagrać w nią w 1,5 godz. Super. Mi się podobała.
Niektórzy to tylko takie kobyły (3h+) przynoszą że o 22:00 wychodzą bo nie są w stanie do 24:00 wyrobić się z nową rozgrywką.

A kobyły sa THE BEST, tylko trzeba mieć do nich dobre podejście.
Spoiler:
Siemanko po latach :d
Mam na półce SW LCG core set i LOTR LCG Core set. Nie mam totalnie z kim w to grać więc zaprzestałem kompletowania ( a szkoda bo klimat jest petarda). Nie chce ktoś z was tych core setów może ?
Może być i wymianka - bez sensu, żęby u mnie sie kurzyło, skoro ktoś może sobie popykać
Pozdr
Intruz
Mam na półce SW LCG core set i LOTR LCG Core set. Nie mam totalnie z kim w to grać więc zaprzestałem kompletowania ( a szkoda bo klimat jest petarda). Nie chce ktoś z was tych core setów może ?

Pozdr
Intruz
Hej, kto się wybiera na granie w ten czwartek? Mi tym razem nic nie przeszkodzi i zamierzam siedzieć do bólu 

- mnowaczy
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
- Kontakt: