Szkoda bo chciałem w Mythotopie zagraćValarus pisze:A ja nie

A czy ktoś mógłby przytachać Alchemików?
Szkoda bo chciałem w Mythotopie zagraćValarus pisze:A ja nie
Twilight ImperiumIntruz pisze:Panowie !
Podpowiedzcie - kiedyś graliście w gierkę na 6 osób w klimatach kosmosu, gdzie były rasy i każda miała inny cel w grze - latało się flotami i przy okajzi była jakaś dyplomacja (taka trochę bardziej rozbudowana gra o tron). Co to cholewa było i jak się nazywało ?
Z dodatkami nawet na 8 osóbMajek10 pisze:Twilight ImperiumIntruz pisze:Panowie !
Podpowiedzcie - kiedyś graliście w gierkę na 6 osób w klimatach kosmosu, gdzie były rasy i każda miała inny cel w grze - latało się flotami i przy okajzi była jakaś dyplomacja (taka trochę bardziej rozbudowana gra o tron). Co to cholewa było i jak się nazywało ?
Beze mnie? Spadaj. Kajetan, przynieś za tydzień:P I zupełnie nie widzę sensu, żebyś miał w to grać bez Jokiego, gdzie tu zabawa.mitbol pisze:Ja to byn chetnie Szoguna rozegral jesli Bobaz by przyniosl, ale chyba nie bedzie chetnych, co?
ja będę pewnie tak 18:30, zaczekajcie na mnie chwilę z tymi Alchemikamimnowaczy pisze:Będę podobnie jak Mitbol koło 18.
No to zaczniemy od Szoguna, a skończymy na DSiemitbol pisze:Kurde, mnie akurat nie będzie :-/ Nie grajcie w nic duzego