Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Poszukuje chętnych do grania, obecnie gram od pół roku i posiadam tylko Grę o Tron (edycja 2).
Wiele innych tytułów jest mi znanych, mogę grać w tygodniu od 17:00 i w Weekendy od 18:00.
Rozgrywki do późnych godzin nocnych nie robią dla mnie problemu
Ja tez czasem mogę pograć , ale muszę sprawdzać z kalendarzem. Nie mogę niestety udostępnić lokalu. Mam ponad 25 ciekawych gier, głównie wieloosobowych. Raczej w tygodniu.
Ja i moja dziewczyna też możemy pograć we Wro. Z czasem jest różnie, ale raczej weekendy.
Na te chwile mamy:
Neuroshima Hex
Cyklady
Suburbia + dodatek
Robinson + dodatkowe scenariusze
Race for the Galaxy
Epoka Kamienia
Rosyjskie Koleje
Wsiasc do pociagu: Europa
Cytadela
Glory to Rome
Listy z Whitechapel
Mr Jack pocket
Kolejka
Five Tribes
Patchwork
Osadnicy NI
Osadnicy z Catanu
Summoner Wars Master Set + dodatkowe armie
Tzolkin
Jaipur
Wysokie Napiecie
Maskarada
Hanabi
Osadnicy szybka gra karciana
Ostatnio zmieniony 19 lip 2015, 18:54 przez Pixa, łącznie zmieniany 5 razy.
We Wrocławiu grywamy również na Krzykach/Gaju. Bywa do 6-7 osób, głównie w soboty, choć zdarza się także w powszedek. Jak komuś po drodze w okolice Borowskiej i Armii Krajowej to można się ugadać. Zbiory gier dość duże i w miarę różnorodne, choć raczej nie suche euro.
Planuje kolejną grę w sobotę. Początek o 11 - 12. Nie wiem jeszcze jakie tytuły będą na stole. Jak ktoś przyniesie coś ciekawego to chętnie rozegramy. Jeśli nie, to coś z tego co leży na półce : ). Ilość miejsc ograniczona ; )
Hejo no ja chętnie też w GoTa pyknę. Mogę ew. Rexa zapodać (got w kosmosie:))
I chętnie pyknę w Mage Wars. idealnie jak by ktoś miał swoją kopie..ale nie problem jak trzeba spellbooka pożyczyć .
Sobota najlepiej godziny około obiednie - wieczór(wcześniej też nie będzie problem okolice 12, bo chciałbym rower rano zaliczyć), albo niedziela jestem chętny na coś
Boże Ciało od rana ktoś coś? Po kościółku, czy też przed. Do 17 śmiało mogę coś pomęczyć. Wszystko co mam na liście BGG w podpisie mogę przytargać ze sobą na granie Ktoś, coś?
A ja mam pytanko o graczy w okolicach Muchoboru Wielkiego/Nowego Dworu...
Czasem po pracy 2-4 godziny mógłbym wyłuszczyć a na podróż na drugi koniec miasta schodzi połowa z tego czasu.
Gdyby znalazł się ktoś w mojej okolicy chętny na sporadyczne granie, chętnie bym się podłączył.
Posiadam >20 zróżnicowanych gier, które mogę ze sobą przynieść (ale raczej nie na raz ;p )