To dawaj w ten piatek madraloMaxxx76 pisze:Ta, gadki szmatki...

To dawaj w ten piatek madraloMaxxx76 pisze:Ta, gadki szmatki...
Parapetówa??? U kogo?Wintermute pisze:Wezcie, no. Do 11 listopada to sie jeszcze pare okazji uzbiera, parapetowa jakas i inne takie...
Niewycięte elementy (głowki, broń, nogi) z zestawu.walkingdead pisze:Co to ramki?
Zawsze zostaje wiecej, spokojnie:)walkingdead pisze:A właśnie dużo mi zostało z orków...potem się okaże, że figurki bęz ręki czy nogi
Wszyscy wiedza, ze orki maluja swe pojazdy na czerwono bo to najszybszy kolor:)Demoniszcza pisze:Świnia też człowiek... OrkGrunt,żeby była czerwona... czerwony to taki szybki kolor...
Jak już skończycie z X- Wing to zapraszam na pokaz Halo Fleet Battles po 16:)Ludwi$ pisze:Hej,
Małe ogłoszenie:
Avangarda X - Imperial Assault
sobota (08.08.), 11:00-13:00 -> pokazy oraz nauka gry.
sobota (08.08.), 13:00-16:30 -> turniej skirmish.
Jeżeli nie posiadacie gry, to będziemy dysponować kilkoma armiami do wypożyczenia.
Gdzie:
Politechnika Warszawska, Plac Politechniki 1
Brak wpisowego*
*- trzeba wykupić sobie wejściówkę na teren konwentu.
Ludwi$ pisze:Hej,
Małe ogłoszenie:
Avangarda X - Imperial Assault
sobota (08.08.), 11:00-13:00 -> pokazy oraz nauka gry.
sobota (08.08.), 13:00-16:30 -> turniej skirmish.
Jeżeli nie posiadacie gry, to będziemy dysponować kilkoma armiami do wypożyczenia.
Gdzie:
Politechnika Warszawska, Plac Politechniki 1
Brak wpisowego*
*- trzeba wykupić sobie wejściówkę na teren konwentu.
Nagrody:
- PIERWSZE MIEJSCE - karta promo Luke Skywalker.
- gracze zajmujący KOLEJNE miejsca otrzymają kartę promo elite Stormtrooper.
Jeżeli macie czas, chęci i kasę to wbijajcie:).
Walkingdead - jak coś to mogę Ci dać kilka "ramek" Eldarów do Warhammera 40K.
Pozdro,
Ludwi$
Sporo, za sobotę - 30 zł, za całość (czwartek - niedziela) - 50 zł. Także warto za taką kasę brać udział w turniejach:).Demoniszcza pisze: Ludwi$, a wiesz ile sobie życzą za wbicie się na konwent ? Może się skuszę... jak nie pograć to popaczać
No powiem Ci, że jest się nad czym zastanawiać bo tylko małe statki są legalne. Także Wedge + R2 Astro albo jakieś dwa dopakowane Tie Fighter'y:). O tyle to fajnie, że mając samą podstawkę można coś ciekawego stworzyć (a nawet jak nie ma się podstawki to na miejscu pewnie można będzie wypożyczyć od organizatorów).Demoniszcza pisze:31 pukntów... co ja za to wystawię ? Waciki ?
A moze ywing z jonowka?Ludwi$ pisze:Hej,
No powiem Ci, że jest się nad czym zastanawiać bo tylko małe statki są legalne. Także Wedge + R2 Astro albo jakieś dwa dopakowane Tie Fighter'y:). O tyle to fajnie, że mając samą podstawkę można coś ciekawego stworzyć (a nawet jak nie ma się podstawki to na miejscu pewnie można będzie wypożyczyć od organizatorów).Demoniszcza pisze:31 pukntów... co ja za to wystawię ? Waciki ?
pozdro,
Ludwi$