Osobiście nie wspieram, ale może kogoś zainteresuje

https://www.kickstarter.com/projects/gb ... nav_search
ciezko juz dociec w tych czasachCuriosity pisze:Mam wrażenie, że GoldenDragon ironizował
Nie żałuj. Do 30 kwietnia jest otwarty Pledge Manager. Można zamawiać. Ja chyba tak zrobię, tylko kasa musi się zgodzićGizmoo pisze:Strasznie, potwornie żałuję, że przegapiłem kampanię Folklore na KS. Czy ktoś w Wawie zdecydował się na zakup?
Ale można gdzieś jeszcze zrobić late pledge'a, czy muszę się do kogoś uśmiechnąć?Gambit pisze:Nie żałuj. Do 30 kwietnia jest otwarty Pledge Manager. Można zamawiać. Ja chyba tak zrobię, tylko kasa musi się zgodzić
Możesz zrobić Late Pledge chyba. Wchodzisz na stronę kampanii i masz tam wielki obrazek linkujący do strony z PM. I tam już ogarniasz resztę. Choć wydaje mi się, że uśmiechnięcie się do kogoś może być lepsze z uwagi na ewentualne koszty wysyłki.Gizmoo pisze:Ale można gdzieś jeszcze zrobić late pledge'a, czy muszę się do kogoś uśmiechnąć?Gambit pisze:Nie żałuj. Do 30 kwietnia jest otwarty Pledge Manager. Można zamawiać. Ja chyba tak zrobię, tylko kasa musi się zgodzić
To się uśmiecham i chętnie podzielę się kosztami przesyłki!
To jest jasne, ale nie są to jakieś duże różnice.shaigan pisze:To chyba jest bazowy koszt, wraz z kolejnymi elementami koszt wysyłki rośnie
Jak znajdę chwilę - to napiszę. Po obejrzeniu filmików i recenzji mam już jakieś zdanie (mnie zachęca sporo), ale muszę jeszcze klasycznie przeczytać rulebooka. Dla mnie dobrze napisana instrukcja to podstawa.olsszak pisze:Co może zachęcać do zakupu tej gry?
Napisz, napisz...bo ja zacząłem się zastanawiać nad pledge za 300$, a to zły znakGizmoo pisze:Jak znajdę chwilę - to napiszę. Po obejrzeniu filmików i recenzji mam już jakieś zdanie (mnie zachęca sporo), ale muszę jeszcze klasycznie przeczytać rulebooka. Dla mnie dobrze napisana instrukcja to podstawa.olsszak pisze:Co może zachęcać do zakupu tej gry?
Mam podobnego smaka na Folklore i jedyne, co mnie powstrzymuje, to standardowe pytanie: Z kim ja w to będę grał?Gambit pisze:Napisz, napisz...bo ja zacząłem się zastanawiać nad pledge za 300$, a to zły znak
Nie jedynaGizmoo pisze:
No i na koniec - to chyba jedyna gra, w której jak umrzesz... Możesz grać duchem swojej postaci!A jak drużyna się postara, to za pomocą rozmaitych rytuałów ma szansę cię wskrzesić. Death is not the end... It is the beginning!
Ja tego nie kupię, ale chętnie zagramGizmoo pisze:
I co najgorsze - Jak siebie znam, to i tak kupię, pomimo świadomości, że gra będzie grzała półę.
Niezbyt to dziwne- bo egzemplarze z pierwszego kickstartera właśnie docierają do wspierających- więc na bieżąco jeszcze wielu opinii z ogrania gry na pewno nie mahelicid pisze:Widzę że ruszył dodruk.
Pytanie do właścicieli gry,warto inwestować ? jakie odczucia podczas rozgrywek? Bo dziwnie temat zamilkł