Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mnie znów nie było, ale udało się zagrać w Essenowy przebój czyli Lift It! Znów bez zasad, czysta przyjemność walki o ustawienie odpowiedniej konstrukcji. Znów jednym z większych problemów był śmiech uniemożliwiający precyzyjne sterowanie dźwigiem
Gra nie dla każdego, gdyż niektórzy mogą mieć problem z robieniem z siebie durnia poprzez paradowanie z dźwigiem na czole
Nieprawda, to tytuł nie dla każdego, bo nie każdy udźwignie grę tego ciężaru! Bądźmy szczerzy, w żadnej innej planszówce nie musisz używać głowy tak bardzo, jak w Lift It!
sirafin pisze:Przez dwie godziny z kawałkiem udało nam się zagrać w Space Alert jakieś 5-6 razy, więc jak widać długość pojedynczej rozgrywki jest bardzo spoko. Choć warunki nie były łatwe, komunikaty komputera pokładowego były zbyt ciche, presja czasu straszna, a koncentracja nieco rozpraszana piwem, to i tak załoga radziła sobie mega sprawnie i z większości misji wróciliśmy w jednym kawałku Dzięki za wspólny lot i mam nadzieję, że giera przypadła do gustu i nie była to ostatnia misja Łatwego Celu w Polufce
Warunki rzeczywiście nie pomagały, ale grało się w to bardzo fajnie. Partie są krótkie, ale dzięki temu gra posiada syndrom "no dobra, to jeszcze tylko jedną szybką", po czym gra się kilka godzin, wciąga strasznie. Też mam nadzieję, że jeszcze kilka lotów się w Polufce odbędzie, w końcu to ja zawaliłem ostatnią partię i muszę się poprawić:D Bardzo fajny tytuł.
Jutro o 17:30 gramy w Polufce w Gre o Tron i brakuje szóstego zawodnika do kompletu. Jakbys ktoś miał ochotę to zapraszamy, znajomość zasad nie jest niezbędna
W czwartek przynoszę MEXICA i AGE OF DISCOVERY. Wiem że "większej połowie" AOD nie podobał się ale chcę zagrać jeszcze raz (tym razem z dodatkiem i otwartymi żetonami odkryć). Każda z tych gier to max 2 godz. Mogę być o 16:00
Markus pisze:W czwartek przynoszę MEXICA i AGE OF DISCOVERY. Wiem że "większej połowie" AOD nie podobał się ale chcę zagrać jeszcze raz (tym razem z dodatkiem i otwartymi żetonami odkryć). Każda z tych gier to max 2 godz. Mogę być o 16:00
szutek pisze:Jutro o 17:30 gramy w Polufce w Gre o Tron i brakuje szóstego zawodnika do kompletu. Jakbys ktoś miał ochotę to zapraszamy, znajomość zasad nie jest niezbędna