dobra, jak nie pasuje to obnizam o trzy i mozemy jednak tak:Wolf pisze:Przecież to jest panamski vienna lager z SABMillera - bogowie, chrońcie nas przed takim piwem.

dobra, jak nie pasuje to obnizam o trzy i mozemy jednak tak:Wolf pisze:Przecież to jest panamski vienna lager z SABMillera - bogowie, chrońcie nas przed takim piwem.
Tłumaczenie to akurat normalka, zawsze znajdzie się ktoś, kto nie zna zasad;)Yavi pisze:Jakby chciało Ci się tłumaczyć Chaos dwóm osobom, to bardzo chętnieValarus pisze:Ja jestem monotematyczny - ktoś na Chaos, FSa lub Askę w czwartek?.
Okej, to o której można się Ciebie spodziewać i jak Cię poznać?Valarus pisze:Tłumaczenie to akurat normalka, zawsze znajdzie się ktoś, kto nie zna zasad;)Yavi pisze:Jakby chciało Ci się tłumaczyć Chaos dwóm osobom, to bardzo chętnieValarus pisze:Ja jestem monotematyczny - ktoś na Chaos, FSa lub Askę w czwartek?.
Ten z prawej. Ten z lewej pewnie też będzieYavi pisze:Okej, to o której można się Ciebie spodziewać i jak Cię poznać?
sirafin pisze:Trzeba było odpisać: "Nie ufaj nikomu. Rozpoznasz mnie, będę miał cylinder."Spoiler:
O. dzięki za informacjęmitbol pisze:Polufka chyba od 17 otwarta, więc bez szaleństw proszę
Póki co mam Fool's Gold i Taverna i chcę zagrać w tą pierwszą bo w drugą już rozegrałem partię solo.hancza123 pisze:ja też będę chwilę po 18.00. Miki to jakie nowości essenowe przyniesiesz? Czy możesz już odkryć karty?
Powiem tak : może czas zastanowić się nad zmianą lokalu w przyszłości?Yavi pisze:Jeśli Chaos nie wypali, to pisalibyśmy się na cokolwiek.
e: Pytanko - jak wygląda poziom głośności w Polufce? Bo dzisiaj mecz puszczają...