(Gdańsk) Spotkania we Wrzeszczu (poniedziałek/Graciarnia - chwilowo Krolm)
Re: [Gdańsk] Czwartki we Wrzeszczu - Polufka
pewnie Zbychu. To że ja zawsze Cie namawiam na złe gry (w Twoim mniemaniu oczywiście:) ) to nie znaczy, że ja tylko w takie gry gram.
A trzeba czasem grać w te złe gry żeby wiedzieć za co się kocha te dobre
A trzeba czasem grać w te złe gry żeby wiedzieć za co się kocha te dobre

-
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 223 times
na najlepsze eurosy to zawsze dam Ci się namówić, na najlepsze gry wojenne też, ale ostatnio nabieram chęć aby spróbować też te najbardziej wybitne Ameritrashe, gry epickie (fabuła, bohaterowie, historia opowiedziana). nie wiem czy zdołałbym uchwycić klimat ale chętnie bym spróbował (może Mage Knight? Runewars?) no ale w Polufce się w to nie gra
dziś wieczór gram w epicką karciankę Epic
wszystkiego trzeba choć raz spróbować a nie być twardogłowym konserwatystą, że tylko euro, że tylko nie-euro hehe
szukam też chętnego na łatwą i chyba miodną euro grę wojenną Race to Berlin
dziś wieczór gram w epicką karciankę Epic

szukam też chętnego na łatwą i chyba miodną euro grę wojenną Race to Berlin
- Valarus
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 20 times
Gites, ale znając życie więcej chętnych się nie znajdzie, więc się specjalnie nie ma co nakręcać;)mitbol pisze:W ten czwartek przychodzę na 100%, nawet gdybym miał pasjansa układać. Valarus jestem chętny na Twoje wszelkie propozycje
Z gory przepraszam za spam ale trzeba wspierac konfratrow 
Gdyby ktos gral jutro to niech wesprze przy okazji akcje z ponizszego linku:)
http://boardgamegirl.pl/gramydlamichala11/

Gdyby ktos gral jutro to niech wesprze przy okazji akcje z ponizszego linku:)
http://boardgamegirl.pl/gramydlamichala11/
- mnowaczy
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 26 times
- Kontakt:
No weź nie dobijaj :/Majek10 pisze:Dzisiaj raczej nie dojadę.
A myślałem w Grand Austria Hotel pyknąć. A tak to zostaje Prodigals Club.
Ja wezmę Celestię i Ginkgopolis dzisiaj.
Bede! Koło 1830 pewnie. I zagralbym w cos
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Embrace Eternity!
- mnowaczy
- Kontakt:
Tak
Embrace Eternity!
- mnowaczy
- Kontakt:
Ja wezmę stado nowości oraz grę dzięki której Majek będzie żałował, że nie przyszedł
Koło 18 powinienem być

Jaką? Nowe TtA?mnowaczy pisze:Ja wezmę stado nowości oraz grę dzięki której Majek będzie żałował, że nie przyszedłKoło 18 powinienem być
- mnowaczy
- Kontakt:
Jeśli za tydzień będę to zaklepuję miejsce.Valarus pisze:A tak BTW to mam Ships Wallace'a, mogę kiedyś przynieść.
- mnowaczy
- Kontakt:
Wczorajszą wizytę w Polufce rozpocząłem od zdziwienia, że nikogo nie ma. Na szczęście sytuację uratowali koledzy z Tczewa, których bez zbędnych opóźnień wciągnąłem do The Prodigals Club. Ja jak zwykle przy grze którą muszę tłumaczyć, odpowiadać na pytania i do tego sam gram pierwszy raz nie wypadłem najlepiej, ale tłumaczenie przećwiczyłem i grę poznałem więc ok
W międzyczasie nie było Markusa, który zdążył zagrać w Mexicę i zostać zabitym na starcie Zaginionego Dziedzictwa. Sam też podzieliłem jego los, ale wcześniej radośnie szukałem złota w Fool's Gold, niestety szczęście mi nie sprzyjało i znajdowałem głównie błoto. Pojawili się też Szała i Poket i zaczęli rozkminiać essenowe nowości. Zagrali w OMG, Crazy Bullets i Potion Explosion. Stwierdzili że jedna z gier to Wojna, druga Makao, trzecia sama się gra więc szału nie było
Bardziej niż Markusa nie było Sirafina, który zaginął gdzieś w podziemiach i wyłonił się tylko na sekundę.
Zagraliśmy też w grę której Majek miał nam zazdrościć, niestety tylko przez chwilę, więc czuję niedosyt.

Zagraliśmy też w grę której Majek miał nam zazdrościć, niestety tylko przez chwilę, więc czuję niedosyt.
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
poczułem się niejako wywołany do odpowiedzimnowaczy pisze:Wczorajszą wizytę w Polufce rozpocząłem od zdziwienia, że nikogo nie ma. Na szczęście sytuację uratowali koledzy z Tczewa, których bez zbędnych opóźnień wciągnąłem do The Prodigals Club. Ja jak zwykle przy grze którą muszę tłumaczyć, odpowiadać na pytania i do tego sam gram pierwszy raz nie wypadłem najlepiej, ale tłumaczenie przećwiczyłem i grę poznałem więc ok![]()

Myślę, że pojawimy się jeszcze w przyszłości.
Mariusz / Tczew
Mariusz Gekon - Angryboardgamer
Dowiem się w jaką? Gumka?mnowaczy pisze:Zagraliśmy też w grę której Majek miał nam zazdrościć, niestety tylko przez chwilę, więc czuję niedosyt.
Dołączam się do podziękowań i do następnego razuGeQ pisze:poczułem się niejako wywołany do odpowiedzimnowaczy pisze:Wczorajszą wizytę w Polufce rozpocząłem od zdziwienia, że nikogo nie ma. Na szczęście sytuację uratowali koledzy z Tczewa, których bez zbędnych opóźnień wciągnąłem do The Prodigals Club. Ja jak zwykle przy grze którą muszę tłumaczyć, odpowiadać na pytania i do tego sam gram pierwszy raz nie wypadłem najlepiej, ale tłumaczenie przećwiczyłem i grę poznałem więc ok![]()
Cieszę się, że mogliśmy uratować sytuację. Do tłumaczenia zasad nie można mieć uwag. Jeszcze raz dzięki.
Myślę, że pojawimy się jeszcze w przyszłości.
Mariusz / Tczew

- mnowaczy
- Kontakt:
Nie była to gra z gumką, ani gra z magnesamiMajek10 pisze:Dowiem się w jaką? Gumka?

Majek10 pisze:Jaką? Nowe TtA?mnowaczy pisze:Ja wezmę stado nowości oraz grę dzięki której Majek będzie żałował, że nie przyszedłKoło 18 powinienem być
A to?
- mnowaczy
- Kontakt: