Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od kilku co najmniej dni nie mogę się zalogować na serwerze keldon.net. wyskakuje jakiś dziwny komunikat o dotychczasowym koncie i rada, aby zalogować się pod nowym loginem i hasłem, a nowe konto zostanie automatycznie utworzone. ale cokolwiek nie robię - dziwny komunikat się powtarza i wciąż nie mam dostępu do serwera.
HELP!
Firenski pisze:Jeszcze nie grałem, ale uruchamianie faktycznie trwa dużo dłużej. Nawet za pierwszym razem myślałem, że coś nie działa. Tak długo to trwało.
Dokładnie o ten problem chodzi.
Oczywiście jestem tak niecierpliwy że otworzyły mi się 3 okienka....Dodatkowo te zwieszanie się po kliknięciu "Done" z wcześniejsza wersją tak nie było ;/
Teraz u mnie pojawił się problem.
Od kilku dni nie umiem się zalogować i pojawia się komunikat: Failed to connect error 10060.
Mam wersję 0.8.1
Czy ktoś wie jak można to naprawić?
nie wiem czy to to, ale od pewnego czasu było info, że niedługo serwer zostanie zamknięty z powodu odpalenia jakiejś komercyjnej wersji - była nawet podana ta strona, ale nie działała
są ludzie którzy nie chcą połknąć bakcyla planszówek
takim trzeba wpychać go do gardła