Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vincentblack pisze:Summoner Wars Master Set w dobrej cenie na olx, niestety tylko z odbiorem osobistym w Gdańsku (sam chciałem kupić wysyłkowo ale mi się nie udało, może ktoś inny skorzysta...):
vincentblack pisze:Summoner Wars Master Set w dobrej cenie na olx, niestety tylko z odbiorem osobistym w Gdańsku (sam chciałem kupić wysyłkowo ale mi się nie udało, może ktoś inny skorzysta...):
Nie twierdzę, że wszystko jest super, akurat Spartacus chyba nie, ale są rzeczy które warto wziąć według mnie (choćby ten tylko odpakowany Ravenloft czy figurki do Warzone).
tak offtopowo bo zawsze mnie bawią takie okazje. "Gra tylko odpakowana", a pudełko poobcierane z każdej strony.
E tam przesadzasz, tak źle nie wygląda. Swoją drogą pisano o nienaruszonej zawartości, a nie pudełku w stanie dziewiczym.
Oferta tak czy owak zeszła, znalazł się ktoś mniej wymagający od Ciebie
leśny człowiek pisze:
E tam przesadzasz, tak źle nie wygląda. Swoją drogą pisano o nienaruszonej zawartości, a nie pudełku w stanie dziewiczym.
Oferta tak czy owak zeszła, znalazł się ktoś mniej wymagający od Ciebie
jasne pudełko obtarte ale gra nigdy nie została użyta. Ktoś sobie z nią tylko chodził w plecaku - takie hobby. I nie twierdziłem, że oferta nie jest atrakcyjna mimo wszystko tylko, że tekst jest ściemą.
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Do sprzedania: Wieczna Zima, Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice Wątek sprzedażowy
tomuch pisze:No z drugiej strony patrząc, też mam kilka(naście) gier, w które nigdy jeszcze nie zagrałem, a przesuwam je tylko po półce od czasu do czasu...
zdzierając pudełko?
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Do sprzedania: Wieczna Zima, Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice Wątek sprzedażowy