Ja dziś mówię pass. Za duży nawał obowiązków mi się zrobił.
Udanych rozgrywek

I czekam na pasjonujący opis działań wojennych

Zdecydowanie popełniłem błąd grając Sowietami zbyt defensywnie, trzeba wypróbować inną taktykę. Fakt że Niemcy nie muszą kombinować, wystarczy że prą do przodu, ale mam nadzieję, że uda nam się odnaleźć taktykę dla czerwonoarmistów.hancza123 pisze:Kolejny bardzo interesujący scenariusz w CoH. Dużo frajdy bierze się z "fog of war", pułapek, możliwości użycia artylerii, zasłony dymnej, ze skomplikowanej rzeźby terenu.
Trochę martwię się o balans gry. Mam wrażenie że jeżeli Niemiec gra sensownie, nie robi większych błędów i nie ma jakiegoś wielkiego pecha na kostkach to strasznie trudno jest go pokonać Sowietom. Mam nadzieję że kolejne rozgrywki wygrają jednak czerwonoarmiści!
To jeszcze nie jest taka ostatnia chwilaArtur Dąbrowski pisze:Z przykrością informuję, że wraz z Iwonką nie damy rady stawić się na jutrzejsze spotkanie w GdyniPrzepraszamy że tak w ostatniej chwili, ale wyskoczyła nam do załatwienia sprawa formalno-prawna nie cierpiąca zwłoki. Zajrzymy do Was po wszystkim.
Ok, dzięki za info. Zapraszamy za dwa tygodnieArtur Dąbrowski pisze:Z przykrością informuję...
No Odi ma talent do tłumaczenia. Podkład dźwiękowy to akurat ja ale to wymaga jeszcze dopracowania, bo spadochroniarze spadali świszcząc jak półtonowe bomby :]tomasz_zet pisze:Samo wprowadzenie do scenariusza CoH bylo tak swietnie narracyjne, ze Tomasz Knapik moglby pozazdroscic
Zas w Kampen om Norge.. te dzwieki w tle podczas ladowan wojsk niemieckich, tudzież zrzutow spadochronowych tez robily wrazenie. Nie zapominajac o glosnych wystrzalach z dzial okretowych.. kośćmi![]()
...Kloss podejmuje rozmowę z Brunnerem - a w tle chrumkanie świnki.Odi pisze:Idą nasi wojacy przez pole, to odpalam krowę. Nasze armie ścierają się w dżungli - pojawiają się dźwięki małpy![]()
![]()