(Warszawa) Agresor - Sobota-Niedziela WIBHiIŚ PW
Re: [Warszawa] AGRESOR Sobota-Niedziela Inżynieria Środowisk
To wszystko pięknie tylko czy sala będzie otwarta ? Ja nie należę do grona osób uprawnionych.
Będzie ktoś dzisiaj? Może się wybierzemy, a nie chcę pocałować klamki 

Ktoś chętny na jakąś dłuższą grę strategiczną lub ameritrash na sobotę?
1989 Jesień Narodów, Britannia, Commands Color Epic, Conflict of Heroes, Crown of roses, Democracy under siege, Fires of Midway, Funny friend, Hammer of the scott, Hannibal RvC, Here I Stand, Italia, Iron&Oak, Kutuzov, Napoleonic Wars, Orzeł i Gwiazda, Rebel Raiders on the high seas, Smuta, Sword of Rome, To the last man, Wilderness war, Struggle of the empires, Warrior knights, Wojna o pierścień.
Z tego zestawu znam tylko wojna o pierścień
Które to ameritrashe?

Pokazałem co ja mogę przynieść a jestem w razie czego chętny na ameritrashe innych.
A ta Wojna o pierścień jest mi bardziej znana ostatnio w tym wykonaniu:
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 19&t=36845
Zrobiłem ją i grałem parę razy na 4 graczy.
A ta Wojna o pierścień jest mi bardziej znana ostatnio w tym wykonaniu:
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... 19&t=36845
Zrobiłem ją i grałem parę razy na 4 graczy.
No to ja zawsze chętnie rozegram Warcraft gra planszowa z obydwoma dodatkami, Descent 2, Dracula 2ed, cywilizacja sida, axis & allies(1941 lub Pacific)
W wymienione przez ciebie gry nie grałem z wyjątkiem prostej Axis&Allies (kiedyś na komputerze, w starym windowsie, nagrałem się porządnie).
W te gry chyba najlepiej zagrać na więcej niż 2 osoby. Te tak bardzo mnie nie pociągają (szczególnie Warcraft), a może jakieś inne propozycje?
W te gry chyba najlepiej zagrać na więcej niż 2 osoby. Te tak bardzo mnie nie pociągają (szczególnie Warcraft), a może jakieś inne propozycje?
Raczej brak innych propozycji. Twoje wydają się być bardzo ciężkie.
Takie starałem się wybrać bo tylko w sobotę można swobodnie w nie zagrać. W innych miejscach jest zbyt hałaśliwie by się skupić oraz za krótko.
Może dołączy moja żona. Ale wtedy na dwie osoby odpadają. Moje wszystkie się nadają. Które u ciebie?
Gdy żona to odpadną chyba wojenne i wymagające sporo czasu a to większość mych propozycji?
Na przykład zapewne nie zechce zagrać w Britannia lub Italię bo na to potrzeba 6 godzin.
Democracy under siege idealna na 3 osoby ale to polityczno wojenna.
Funny friend najlepiej nadawałoby się na granie w mieszanym towarzystwie na 4 lub więcej osób ale na 3 można spróbować - bardzo zabawna tylko dla niektórych kontrowersyjny temat.
Struggle of the empires to gra Wallacea i choć jest na 4 i więcej osób to może na 3 by się sprawdziła.
Mam sporo eurogier i mógłbym coś przynieść jednak wolałbym zagrać w coś dłuższego bo niesamowicie rzadko trafia mi się cała sobota wolna.
Jeszcze mam np Age of Conan.
Na przykład zapewne nie zechce zagrać w Britannia lub Italię bo na to potrzeba 6 godzin.
Democracy under siege idealna na 3 osoby ale to polityczno wojenna.
Funny friend najlepiej nadawałoby się na granie w mieszanym towarzystwie na 4 lub więcej osób ale na 3 można spróbować - bardzo zabawna tylko dla niektórych kontrowersyjny temat.
Struggle of the empires to gra Wallacea i choć jest na 4 i więcej osób to może na 3 by się sprawdziła.
Mam sporo eurogier i mógłbym coś przynieść jednak wolałbym zagrać w coś dłuższego bo niesamowicie rzadko trafia mi się cała sobota wolna.
Jeszcze mam np Age of Conan.
A jaka długość gry cię zadowoli? Muszę się upewnić ile mamy czasu ze względu na życie rodzinne 

Nie będę ukrywał że jeszcze liczę na jakiś odzew innych graczy i trochę czasu zostało i może pojawią się chętni na cięższe tytuły wiec nie chcę jeszcze zamykać w ten lub inny sposób tematu.
Zależy w co byśmy zagrali ale gdy w euro lub inne nieskomplikowane to i do 2 godzin tylko.
Normalnie to w tą sobotę mam niepowtarzalną okazję na dłuższe gry a w takie standardowe to można się i w piątki w tym miejscu spotykać.
A może jutro w piątek na coś takiego jak np. Funny friend?
Zależy w co byśmy zagrali ale gdy w euro lub inne nieskomplikowane to i do 2 godzin tylko.
Normalnie to w tą sobotę mam niepowtarzalną okazję na dłuższe gry a w takie standardowe to można się i w piątki w tym miejscu spotykać.
A może jutro w piątek na coś takiego jak np. Funny friend?
W najbliższą sobotę 19.03 zapraszamy na granie w Android: Netrunner
https://www.facebook.com/events/1701632770082279/
Więcej o spotkaniach w warszawie na grupie:
https://www.facebook.com/groups/android ... .warszawa/
https://www.facebook.com/events/1701632770082279/
Więcej o spotkaniach w warszawie na grupie:
https://www.facebook.com/groups/android ... .warszawa/
Inermis - Blog netrunner.znadplanszy.pl
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Uprzejmie proszę o robienie zdjęć podczas spotkań i wrzucanie ich na
https://www.facebook.com/AgresorFunPage/
W przeciwnym razie zawieszę działalność Klubu od lipca. Promocja i dokumentacja naszych działań to integralna część umowy z Wydziałem. Jeśli jest jakiś problem z umieszczaniem zdjęć to proszę je wysyłać na mojego maila:
trutu3 (at) poczta.onet.pl.
https://www.facebook.com/AgresorFunPage/
W przeciwnym razie zawieszę działalność Klubu od lipca. Promocja i dokumentacja naszych działań to integralna część umowy z Wydziałem. Jeśli jest jakiś problem z umieszczaniem zdjęć to proszę je wysyłać na mojego maila:
trutu3 (at) poczta.onet.pl.
Prezes
...piszę powoli, bo wiem, że czytacie powoli...
...piszę powoli, bo wiem, że czytacie powoli...
Jak wygląda sytuacja w tą sobotę? W jakich godzinach działa Agresor?
GoT, FS, SR, WH4OK:C
Chętnie pogram w coś w sobotę/niedzielę (tu chęrniej). Może być euro, może być cos dużego (Rebelia?), bardzo chętnie X-wing. Lista gier: https://www.boardgamegeek.com/collectio ... aszZaremba ale chetnie sprobowalbym czegos nowego.
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
- adikom5777
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 14 times
Słuchajcie, klub Agresor jest zamknięty w najbliższy weekend czyli od soboty 29.10 do niedzieli 30.10. Zapraszamy za tydzień.
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 33 times
Czy ktoś jeszcze przychodzi w sobotę lub niedzielę ?
Ja nie przychodzę ale akurat moja rodzinka wyjeżdża na pierwszy tydzień ferii i będę miał czas 11-12 lutego oraz w kolejną po nim weekendzie sobotę. Tylko szukam kogoś kto chętny byłby na ciężkie wielogodzinne tytuły.
- Paskudnik
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Ja właśnie w niedzielę planowałem zagrać w coś bardziej treściwego. Co prawda planowałem to zrobić na Ursynowie, ale Agresor też może być. Jeszcze nie zdecydowałem, gdzie wpadnę 
Najchętniej odpaliłbym Vanuatu, Automobile (tzn. nie Kraftwagen) albo Le Havre. A jeszcze coś oprócz tego zawezmę.

Najchętniej odpaliłbym Vanuatu, Automobile (tzn. nie Kraftwagen) albo Le Havre. A jeszcze coś oprócz tego zawezmę.
Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 33 times
W ten weekend nie dam rady, ale w przyszłym będę się staram
- Paskudnik
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
W przyszły też będę mógł, a dojedzie do mnie jeszcze Kanban oraz Kohle&Kolonie. Normalnie już zęby sobie ostrzę 
EDIT: Nie, WRRÓĆ! W przyszły weekend jestem na imprezie pt. "Kobyły" na Wawrze

EDIT: Nie, WRRÓĆ! W przyszły weekend jestem na imprezie pt. "Kobyły" na Wawrze

Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P