Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Właśnie wróciłem z Monachium, gdzie pośród rozlicznych zajęć natury biznesowej udało mi się znaleźć chwilę i znaleźć sklep z grami. Otoczony zewsząd wielkimi banerami o wszelkiej maści wyprzedażach nie spodziewałem się że sezon rozpoczął się także na gry. Upolowałem Jenseits von Theben za 15e i Hamburgum za 30e.
Z ciekawszych cen:
Timbuktu - 10e
Aqua Romana - 10e
Metro - 10e
Mauer Bauer - 12e
Jedynie Cuba była w cenie mniej atrakcyjnej niż u nas bo za 37e.
Ciekawe kiedy u nas zacznie się sezon wyprzedaży i jakie będą ceny
Ja w ostatni weekend "bawiłem" w Ulm i niestety typowego sklepu z grami nie znalazłem, ale byłem w czymś na kształt "ichniego empiku", ale wielu przecen nie było Jedynie SdJ2007, a więc Zooloretto było za 14,95 euro co przy ok. 100 zł w naszych sklepach jest ceną niezłą.
A szanse na "posezonową" wyprzedaży w naszych sklepach oceniam na 0%
Prawie zawsze można trafić u nich na jakąś wyprzedaż gier. Z tymże najczęściej nie w typowych sklepach z grami a w galeriach handlowych gdzie są działy z zabawkami/grami. Ale nie należy się spodziewać jakichś mniej popularnych gier. Są to zazwyczaj typowe rodzinne gry. Ale czasami cena może zadziwić, szczególnie jak sie porówna z tym co jest w naszych sklepach.
Są już, ale w moim egzemplarzu w lutym są po dwa wtorki w tygodniu a ósmy czerwca wydrukowali gdzieś w październiku. Poza tym dni są krzywe, czternasty stycznia wyglądał jak czwarty. Ale po grudniu już nic nie ma, fakt. I znowu za rok będę musiał następny kupować :( kiedyś to robili kalendarze, nie do zajechania! Przez całe pokolenia służyły dobrze.
waffel pisze:ale w moim egzemplarzu w lutym są po dwa wtorki w tygodniu
No przecież mamy rok przestępny. Z drugiej strony te najbardziej wypasione wersje różnicują to, które dni lutego są zdublowane w zależności od miasta - np. w Gliwicach i Poznaniu jest podwójny poniedziałek, w Opolu podwójna środa, a w Warszawie podwójny piątek - sprawdź, może przez pomyłkę otrzymałeś kalendarz przeznaczony do sprzedaży w innym mieście/regionie
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów. magazyn
No proszę! To zaraźliwa choroba! Kolejny temat został zainfekowany. Może powinno się zmienić nazwę tego tematu na "Wielka (uszkodzona) wyprz i takie tam" ?
"Szlachetna gra posiada otchłanie, w których szlachetna dusza często przepada" Moje gry
Właśnie widzę Z tego co widzę połowa twoich postów na tym forum jest formą wyrażenia dezaprobaty dla dowcipkujących tu łobuzów. Nie lubisz żartów, czy jak?
Po grudniowym sezonie w niektórych hurtowniach do tej pory widać efekty wielkiego spustoszenia, zakładam, że w większości sklepów może być podobnie. Nie ma czego wyprzedawać.
westwood pisze:Z tego co widzę połowa twoich postów na tym forum jest formą wyrażenia dezaprobaty dla dowcipkujących tu łobuzów. Nie lubisz żartów, czy jak?
Nie lubi łobuzów.
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów. magazyn