Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TTR_1983 pisze:Co z tego jak zrobiliście zakładkę "plany wydawnicze" jak w ogóle jej nie aktualizujecie...
Potem nie dziwne, że tutaj wszyscy o dany tytuł pytają
Jeżeli tylko status gry ulegnie zmianie, to pojawią się taki informacje na tej stronie?
vojtas pisze:O właśnie! Szanowny Portalu, na stronie z planami wydawniczymi na samej górze podawaj również datę ostatniej aktualizacji, by uniknąć nieporozumień.
TTR_1983 pisze:Co z tego jak zrobiliście zakładkę "plany wydawnicze" jak w ogóle jej nie aktualizujecie...
Potem nie dziwne, że tutaj wszyscy o dany tytuł pytają
Jeżeli tylko status gry ulegnie zmianie, to pojawią się taki informacje na tej stronie?
Z resztą na moje pytanie nie odpowiedzieliście, ale w gwoli ścisłości mi również chodzi o waszą zakładkę ,,plany wydawnicze,, na waszej stronie.
W porządku, widzę aktualizację z dnia dzisiejszego (info faktycznie na dole strony) ale cholewcia nie widzę żadnych zmian w planach wydawniczych, chyba że jestem ślepy iu ktoś mnie uświadomi co Portal zaktualizował ??
Mam pytanie dotyczące Zombicide BP. Czy po jego wydaniu będziecie wspierać grę poprzez np tlumaczenie i publikowanie dodatkowych scenariuszy? W podstawce jest bardzo biednie pod tym względem.
Pozdrawiam
bulaxyz82 pisze:Z resztą na moje pytanie nie odpowiedzieliście, ale w gwoli ścisłości mi również chodzi o waszą zakładkę ,,plany wydawnicze,, na waszej stronie.
W porządku, widzę aktualizację z dnia dzisiejszego (info faktycznie na dole strony) ale cholewcia nie widzę żadnych zmian w planach wydawniczych, chyba że jestem ślepy iu ktoś mnie uświadomi co Portal zaktualizował ??
Nic. Na tej liście nie było w ogóle dodatku do Dziedzictwa, aż tu nagle okazuje się, że gra wychodzi. Taka lista planów wydawniczych to o kant stołu...
TTR_1983 pisze:[Nic. Na tej liście nie było w ogóle dodatku do Dziedzictwa, aż tu nagle okazuje się, że gra wychodzi. Taka lista planów wydawniczych to o kant stołu...
To są pewnie te tytuły oznaczone znakiem zapytania ...
Banan2 pisze:Mam pytanie dotyczące Zombicide BP. Czy po jego wydaniu będziecie wspierać grę poprzez np tlumaczenie i publikowanie dodatkowych scenariuszy? W podstawce jest bardzo biednie pod tym względem.
Pozdrawiam
Curiosity pisze:
Carmash pisze:Drogi Portalu,
Czy jest jakikolwiek cień szansy na to, aby ukazał się na naszym rynku Xenoshyft po polsku?
Przecież już jest Xenoshyft po polsku
Na razie nie rozmawialiśmy o tym z CMON
Banan2 pisze:Mam pytanie dotyczące Zombicide BP. Czy po jego wydaniu będziecie wspierać grę poprzez np tlumaczenie i publikowanie dodatkowych scenariuszy? W podstawce jest bardzo biednie pod tym względem.
Pozdrawiam
Jeżeli tylko będziemy w stanie (będziemy posiadać pliki) to jak najbardziej
W której części marca przyjdzie nam poznać tytuł tajemniczej gry, która ma stanowić czwarty duży tytuł przygotowywany przez Was w tym roku?
Hmm... drogi Portalu?
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
Portalu, czy mógłbyś jakoś oznaczać w planach wydawniczych na www, który status został zmieniony po ostatniej aktualizacji? Nie wiem, może jakąś gwiazdką albo wykrzyknikiem. W tej chwili nie bardzo widzę, co się zmieniło po aktualizacji (to pewnie dlatego, że nie śledzę jednej konkretnej gry). Hm?
Ostatnio zmieniony 01 mar 2016, 09:28 przez vojtas, łącznie zmieniany 1 raz.
vojtas pisze:Portalu, czy mógłbyś jakoś oznaczać, który status został ostatnio uaktualniony? Nie wiem, może jakąś gwiazdką albo wykrzyknikiem. W tej chwili nie bardzo widzę, co się zmieniło po aktualizacji (to pewnie dlatego, że nie śledzę jednej konkretnej gry). Hm?