czasu nie

Mi pasuje. Z klimatów zbliżonych do Rokoko mam jeszcze Fresko z wszystkimi dodatkami. Na razie grałem raz, bez dodatków, i gra jest niesamowicie prosta ale myślę, że z dodatkami może być ciekawa.ChlastBatem pisze:
W środę chciałbym zagrać w:
Haspelknechta według ustaleń
Rokoko
+filler
co Wy na to?
Haspelknechta mam w torbieChlastBatem pisze:
W środę chciałbym zagrać w:
Haspelknechta według ustaleń
Rokoko
+filler
co Wy na to?
Ja też. Wezmę dwa fillerki kościane i może jakiś większy tytuł + dużo energiidexete pisze:Będę koło 17.cezaras pisze:
jestem o 17ej (ale niestety już koło 20:30 będę się zbierał)
a jednak! Czyli mi pozostaje kupienie Mombasy! Jestem bardzo ciekaw jak działa na żywo Signorie.cezaras pisze: mam też alternatywne danie główne -> Signorie:):) świeżo nabyte jeszcze nie grane, ale ze znanych mi opinii i lektury instrukcji, to co najmniej świetna gra (jeśli nie jeszcze lepsza)
i jeszcze w to nie graliśmy w Cyganerii?! No nie do wiarycezaras pisze:Mombasę też mam
sprowadzaną przez Adama z Essen
na pewno można dołączyć - zapraszamy nieustannie i szczerze.chantelle pisze:planujecie spotkanie w tym tygodniu? można dołączyć?
Będziemy z Dexete w środę, zapraszamy!chantelle pisze:planujecie spotkanie w tym tygodniu? można dołączyć?
Z mojej strony proponuje:chantelle pisze:W co planujecie grać?
Ja chętnie w każdą wymienioną ale ze względu na to, że nie znam to La Isla lub Shakespeare najbardziej. Najmniej Istambul bo mamChlastBatem pisze:Z mojej strony proponuje:chantelle pisze:W co planujecie grać?
La Granja, Istambul, La Isla, Shakespeare + jakiś fillerek. Wybierajcie co wolicie![]()
Oczywiście każdego zapraszamy na wspólne granie![]()
Godz. coś koło 17:30
Cezaras właśnie łapie się za serce z łezką w oku.dexete pisze: La Isla - nie jestem fanem Felda ale ta gra jest moim zdaniem lepsza od np. Notre Dame.
Czyli zamówiłeśdexete pisze: Trambahn - fajna i niedługa karcianka. Szkoda, że tylko na 2 osoby. Myślę, że warto ją mieć w swojej kolekcji.