Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tak widzialem noc planszowek jednak wole bardziej kameralne spotkania w gronie do 6 osob, i zalezy mi bardziej na stalej ekipie jest kuchnia , zawsze mozna cos wypic, poki co jest nas dwoch , jeszcze jedna osoba i mozemy zaczynac
Również szukam graczy gier planszowych karcianych w Bydgoszczy, ze względu na mój podeszły wiek - 38 lat preferuje graczy chociaż trochę zbliżonych do mojego wieku.
Posiadam: Rycerze pustkowi, Neuroshima hex, Small World, Robinson Crusoe, Świat Dysku, Pokój 25, karcianki: MT:G, Zombiaki i perełkę The Last Crusade.
Z wojennych mi też jedna perełka - Melthoen. W palnach kupno sporej ilości gier- listę już mam.
Nie masz z kim grać - śmiało daj znać - zostawiam nr tel: 608323832, rzadko tu zaglądam wiec proszę chociaż o sms jesli pojawi się tutaj jakiś wpis.
Pozdro
Nie dyskutuj z trolem, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem.